Sürülmüyor cnm benm doktorum sadece bephantole izin vermişti oda pek gecirmiyor ZTenUçuğa krem sürülmüyormu benim oğlumun uçuk kremi vardı bephantol onu sürdüm
Bende gögüs amleyatı oldum ameliyat sonrası 2 3 gün zor gecti ama eger sezeryan öleyse razıyımBurun ameliyatı kadar zor değildir emin ol
Ben laparoskopi oldum sezeryan oldum ama hiç niri burun ameliyatı kadar zor değildi
He iyi teşekkür ederim canımSürülmüyor cnm benm doktorum sadece bephantole izin vermişti oda pek gecirmiyor ZTen
Kızlar benm doktor 37den sonra basla dedi plates topu spor yürüyüş hurma herseye sizede bilgi olarak söleyim dedim her doktor farklı seyler söyleyebiliyor tabiKızlar nerden aldınız acaba tavsiye edebileceğiniz bi site, yer var mı ? Ben de almak istiyorum bi süredir
Sezeryanın iyileşme süresi kişiden kişiye değişiyor ben 1 haftada iyileştim, arkadaş ameliyattan uyanma esnasından korkuyordu ben sezeryanda uyandırılınca rahatsız olmamıştım ama burun ameliyatında sanki beynim patlayacak gibiydi beni keşke uyandırmasaydılar bile dedim o an, doktor beni uyandırdı nasılsın deyince çok ağrım var hiç iyi değilim dedim geçecek dedi ay şimdi anlatınca bile nefesim kesildiBende gögüs amleyatı oldum ameliyat sonrası 2 3 gün zor gecti ama eger sezeryan öleyse razıyım
Burun için cok zor diyorlardı cevremde de cok var olan ben o kdr zorlanmadım ya 3.gün avmye gezmeye gittimSezeryanın iyileşme süresi kişiden kişiye değişiyor ben 1 haftada iyileştim, arkadaş ameliyattan uyanma esnasından korkuyordu ben sezeryanda uyandırılınca rahatsız olmamıştım ama burun ameliyatında sanki beynim patlayacak gibiydi beni keşke uyandırmasaydılar bile dedim o an, doktor beni uyandırdı nasılsın deyince çok ağrım var hiç iyi değilim dedim geçecek dedi ay şimdi anlatınca bile nefesim kesildi
Artık her hafta nstye gireceksin cnm sancı cıkmasada cıkana kdrKızlar nerden aldınız acaba tavsiye edebileceğiniz bi site, yer var mı ? Ben de almak istiyorum bi süredir
Baya ortak semptom gösteriyorsun o zaman covid le, çok geçmiş olsun canım tabi toplamaya başlarsın inşallah yarınBgn iyice arttı diyebilirim koku duygum gitti koku gidince tatta gidiyo bence yarın biraz daha hafifler diye umuyorum testte iğrenc bsydi ağladım öğürdüm filan ZTen cok hassasım hem hastalık hem hamilelik yazık test yapan kız üzüldü baya yardım edeyim koluma girin filan diyo dedm sizi riske atmayım 2 dk otrym eşim gelir smdi dedm
Tabi canım orası öyle sen iyiysen karşındaki de iyi, napalım arkadaşım herkes de var bu sıkıntılar, öyle böyle idare ediyoruz işteBazen düşünüyorum benim iyi olmasam karsimdakiler iyi olurmuydu diye kv banada biseyler yapmak istiyor eltimlerden gizli gizli gecen diyor altin uygundu onlara tüm altin taktim simdi ancak ceyrek alabilirim hayırlısı dedim ama kızıda dogum yapacak geçen bana para verdi yarim altın al diye kendi evden çıkamıyor normalmi simdi bu allah herkesin gönlüne göre versin diyorum geciyorum eşime anlattım onlar cahil dusunemiyor sende alttan al diyor mesela ben iyiysem iyiler ben bisey soylesem kotu olcaklar
Amin canım hepimize inşallahSanada simdiden kolay gelsin canim Rabbim saglikla almayı nasip etsin kucagina az kalmış seninde
Benimki perine masajına 35 36 da başlamayı tavsiye ediyorum dedi ama ben tırstım 36 nın son günlerinde başlicam. Diğer şeyleride tabi yürüyüş hariç onu yapıyorum her gün olmasa da yürüyünce kendimi daha iyi hissediyorumKızlar benm doktor 37den sonra basla dedi plates topu spor yürüyüş hurma herseye sizede bilgi olarak söleyim dedim her doktor farklı seyler söyleyebiliyor tabi
Öyleymiş demekkiArtık her hafta nstye gireceksin cnm sancı cıkmasada cıkana kdr
Allahım neler neler var ya, tam ruhsuzlar anlattığına göre canım. Haklısın ama insan bazen de dayanamıyor işte, içini dökmek istiyor. Annem hep diyor zaten kızım boşver biz zaten uzağız, onlar yanında hep yardımcı ihtiyacın da yok idare et diye, öyle idare ediyoruz işte. Birşey alıp satmadı ama bilirim ki benden iyi bakar çocuklarıma, her daim yanımızdadır, işte herşey dört dörtlük olmuyor..nesilden nesile gecelik mühim tabi ki sende beğenmiyorsun aşkolsunBirşey söyliimmi..maddi konularda genelde aşırı hesaplı pinti kayınvalide peder bir nebze idare ediliyorda huyu güzel değilse saniye çekilmiyor..şükür kuruşlarina ihtiyacım yok keşke benimkide biraz yufka.yürekli sıcak kanlı olsaydı maddi olarak ta senin anlattığından farkları yok aşırı eli sıkıdır ama beni nedense soğuk kanlılığı bizi takmaması irrite ediyor..eşimin ailesi hepsi öyle ben sıcak kanli bir insanım.. ailece sülalece hatta böyle ortamda büyüdüm bağlıyız birbirimize bunlarda aynı şeyi görmeyince çok moralim bozuluyor...benim oğlumu halası amcası 6 yaşında gördüler inanabiliyormusun sanki uzaya çikacaklar kaldıki ne kadar uzak olursa olsun insan yegenini gormeye gitmezmi gelmediler yillar sonra ben goturdum goturmesem yine umurlarinda olmazz..benimde yegenleeim var iki tane onlari gormedigim tek bir gunu kendime kayip sayiyorum burnumda tutuyorlar..dogumunda yegenimin kalktim Almanyaya gittim onu goreyim diye kaldiki 3-5 ay sonra zaten geldiklerinde gorebilirdim..ne bilim yani anlayamiyorum bazen.benmi tez canliyim fazla duyarliyim bunlarmi ruhsuz ..o yuzden demem o ki sevsin saysin sicakliklarini hisset bosver hediyeleri paralari onlarin olsun oteki turlusu nedense benim daha cok canimi acitiyor
Bnm doktorumda 38 bitince istemişti ama negatif cıkarsa Bi daha isterim bilmiyorum henüz doktoruma söylemedim test yapıldığını sonucu bekliyorum sürüntü alırken kasmaman gerekiyo yoksa hem sen hem alan kişi zorlanıyor bide burun özellikle tehlikeli o yüzden o an salman lazımBaya ortak semptom gösteriyorsun o zaman covid le, çok geçmiş olsun canım tabi toplamaya başlarsın inşallah yarıntest doğum için haftaya cuma bana da yapılacak çok tırsıyorum Rabbim sağlıkla sıhhatle bebeklerimize kavuştursun inşallah
Valla kötü ihtimaller hazırlıklıyım ZTen ben bu tarz durumlarda kendmi kötüye hazırlarım hep öle olursada yapcak bsy yok 2 hafta yatcaz evde çatı muayenesi 39dada olsa sancı VS bsy olmazsa doktora gitmek zorunda kalmam inş hayrlısı napayımBenimki perine masajına 35 36 da başlamayı tavsiye ediyorum dedi ama ben tırstım 36 nın son günlerinde başlicam. Diğer şeyleride tabi yürüyüş hariç onu yapıyorum her gün olmasa da yürüyünce kendimi daha iyi hissediyorum
Öyleymiş demekkitamam canım teşekkürler. Bu arada geçmiş olsun inşAllah covid değildir seni telaşlandırmak istemem ama tat ve koku kaybı direk covidi akla getiriyo. Ona da hazırlıklı ol diye söylüyorum neyseki haftan iyi covid olsan bile sıkıntı olmaz inşAllah atlarırsın hemencecik
Belki de griptir canım. Gripte de tat koku gidiyo. Zaten çok benziyolar birbirine Ama işte benim babamda soğuk aldım felan dedi. Tat koku gidince şüphelendi ve pozitif çıktı. Temasın oldu mu covidli biriyle ya da temaslı biriyle ?Valla kötü ihtimaller hazırlıklıyım ZTen ben bu tarz durumlarda kendmi kötüye hazırlarım hep öle olursada yapcak bsy yok 2 hafta yatcaz evde çatı muayenesi 39dada olsa sancı VS bsy olmazsa doktora gitmek zorunda kalmam inş hayrlısı napayımelden ne gelir artık ama ben gribi hep böle gecirirm su an covid dye bsy olmasa grip bu der doktora bile gitmezdim
Aynen öyle her insanda bütün güzel özellikler toplanmıyor işte birinden biri eksik oluyor güzel olanı görmek lazım yoksa çekilmiyor hayat..sen ne kadar şanslıymışsın yine bana göre..çünkü bende de para maddiyat konusunda aynı sıkıntı var..o kadar iyi anlıyorum ki ne demek istediğini...seni aslında kıran şey yapmamasından ziyade eşit davranmaması.. bu daha sinir bozucu..benimkilerde de aynı durum var...küçük kaynıma eltime yaptıklarini ettiklerini onları nasıl kolladıklarıni görünce maddi olarak, onlara sinirim yukselmiyor değil aslında..Biz sanki onun gözünde durumumuz çok iyi öteki muhtaç halbuki şartlarimız eşit..üstelik ben kendi evimi kendim yaptim kendi emeğimle o hazır kayinpederin evine girmiş oturuyor yillardır tek evlatmiş gibi o faydalanıyor sadece..neyse dertler klasik işte..bende sanki birden terapideyim sandım kendimi kusura bakmaAllahım neler neler var ya, tam ruhsuzlar anlattığına göre canım. Haklısın ama insan bazen de dayanamıyor işte, içini dökmek istiyor. Annem hep diyor zaten kızım boşver biz zaten uzağız, onlar yanında hep yardımcı ihtiyacın da yok idare et diye, öyle idare ediyoruz işte. Birşey alıp satmadı ama bilirim ki benden iyi bakar çocuklarıma, her daim yanımızdadır, işte herşey dört dörtlük olmuyor..
İşte bende yine ne olur ne olmaz grip sanarız diye acil gidip test yaptırdım walla benm bildiğim olmadı en son ağdaya gittiğim kadın cpvid olmustu oda benden 3 4 gün sonra oldu heralde baktım dükkanı kapatmışlar ben çarşamba perşembe filan gittim kadın ertesi hafta salı filandı heralde dükkanı kapatmış yani tek ihtimal oBelki de griptir canım. Gripte de tat koku gidiyo. Zaten çok benziyolar birbirine Ama işte benim babamda soğuk aldım felan dedi. Tat koku gidince şüphelendi ve pozitif çıktı. Temasın oldu mu covidli biriyle ya da temaslı biriyle ?
Sen bu kez önce gidiyosun hadi bakalim iyi haberlerle dön cati icin bana bisey demedi 37 38de yapiyor sanırım 37den sonra doguma karar vercek bebegin kilosu ve bebim catima göreBenimde 2600 dü kilosu geçen hafta, randevum cuma günü çatı muayenesi yapar mı acaba bişey söylemedi ama
soldakinden aldım. daha öncede yazmıştım. benim doktor hemen taktırıyor. sağdaki modeli hemn takma şansınız yok. baskı çok fazla yapıyor ve çelikleri sebebiyle hareketleri kısıtlıyor. ben 5.sy sonrası takmıştım yamunanın o modeliniKızlar korse aldınız mı ya da önceki doğumlarında kullanan var mı hangisini önerirsiniz agraflı olan çok bunaltır gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?