- 8 Nisan 2011
- 2.025
- 2.057
- 333
Insallah cok sagolun :)Canım benim Allah yardımcın olsun. En sağlıklı şekilde geçiririz inşaallah bu süreci. Hiç canını sıkma. En güvenli yerdesin. Çok güzel şekilde geçecek inşaallah bu süreç. Allaha tevekkül edelim inşaallah
Canım dualarımız seninle zor bir durum ama ben en önemlisi stres yapmaman kasılmaları tetikleme güzel şeyler düşün mercimekler çok güçlü bizim de güçlü olmamız lazımDun demistim ki buraya cok guzel seyler yazarim insallah ama malesef. Bugun 7+0 oldum bebek 6+3 gozukuyor, crl 6,4 mm. Kanama alani varmis ve dusuk tehdidim varmis hastaneye yatirdi doktor beni. Dualariniza cok ihtiyacim var lütfen bebegim bunu atlatsın bizden ayrılmasın cok agliyorum.
Kızlar yaaaa Benim gibi ilk hamileliği olup hamile kıyafeti giymek İcin sabırsızlanan varmı merak ettim
Cok uzucu gecmis olsun canim sagliksiz bir durum varmiski vucut gebeligi kendi sonlandirmis boyle dusun rabbim ennkisa zaman da yeniden nasip etsin. Benimde ilk gebeligim 8.haftada kalp atislari durdugu icin sonlanmisti kurtajla
Dun demistim ki buraya cok guzel seyler yazarim insallah ama malesef. Bugun 7+0 oldum bebek 6+3 gozukuyor, crl 6,4 mm. Kanama alani varmis ve dusuk tehdidim varmis hastaneye yatirdi doktor beni. Dualariniza cok ihtiyacim var lütfen bebegim bunu atlatsın bizden ayrılmasın cok agliyorum.
Evet bende elbiseler giymek istiyorum kışın olsaydı kalın kalın giyinecektik yazık cok sevimli olur diye düsünüyorumBEEENNNN!! hatta sırf tadını çıkarabilmek için sn aylarımın yaza gelmesini istemiştim. gerçi çok zorlanıcaksın sıcaktan demişlerdi ama olsun
tabi birde çocuğum doğum günlerini güzel havalarda kutlasın diye sitmeişytim. ekimde çok soğuk sayılmaz dimi artık :)
Canım görümcem düşük tehlikesi olduğu zaman bir yerden duymuş elini karnına koyup el mubdiu esmasını çekerdi, ben geçen gün Her anneye lazım kitabında da gördüm aynısını, arada içim sıkılınca elimi karnıma koyup çekiyorum bu esmayı, burası da kitaptan bir bölüm, eşin şart değil kendin de aklına geldikçe çek Rabbimin izniyle bir şey olmazAllah kabul etsin dualarimizi, oyle yapmaya calisacagim sakin olmaya calisiyorum burdaki herkesin sayesinde daha iyiyim su an aglamiyorum :)
Ben de bunlari arastiriyordum simdi sagolun yapicam.Canım görümcem düşük tehlikesi olduğu zaman bir yerden duymuş elini karnına koyup el mubdiu esmasını çekerdi, ben geçen gün Her anneye lazım kitabında da gördüm aynısını, arada içim sıkılınca elimi karnıma koyup çekiyorum bu esmayı, burası da kitaptan bir bölüm, eşin şart değil kendin de aklına geldikçe çek Rabbimin izniyle bir şey olmazEki Görüntüle 2596273
güzel mis gibi kafa yaparsevgili anne adayları :) benim gibi kolonya koklayan var mı? yemek kokusu çok rahatsız ediyor iş yerinde mecbur peçeteye kolonya döküp kokluyorum, zararı var mı ki?
Ya bende aynıyım özellikle mutfaktan koku geliyor giresim gelmiyor kaynağını bulamadım herkes koku yok diyorgüzel mis gibi kafa yaparbende kokulardan çok rahatsız oluyorum . Bizi taşındırmazsam iyidir evde bir koku bulamadım eşim hiçbir şey yok diyor ama bana geliyor
teşekkürler canım hepimizin ki sağlıklı geçer insallahKızlar iyi geceler
Yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz hayırlı olsun. Hayırlı sağlıklı gebeliklerimiz olsun
hoş bulduk canımGünaydın güzel hamişler.Aramıza yeni katılanlar olmuş hoşgeldiniz.Canım öyle bir hamburger istiyorki yemessem öleceğim sanki.rezeneyi bende deniycem balon gibi geziyorum.
teşekkürler kuzum bende bazen ebebege dalsammi demiyor değilimYeni katılanlara zahmetsiz, bulantısız bir hamilelik, sağlıklı bir bebek diliyorum. Hoş geldiniz.
Aramızda bebek kıyafeti alanlar, tayta geçenler filan olmuşBen de kendimi motive etmek için internetten bebek kıyafetlerine bakayım dedim. Bir bebeğe ne hangi sırayla giydirilir onu bile bilmediğimi fark ettim. Çok çeşit zıbın var. Hangisi en kullanışlısı onu bile kestiremedim. Daralıp çıktım sayfadan. Bu açıdan sizi takdir ediyorum valla :) İlerleyen günlerde ikinci, üçüncübebeğini bekleyen annelerden bu konularda yardım ve öneri bekliyorum.
çok geçmiş olsun canım hiç üzülme canını sıkma ilk hamileliğim de de şimdide kanamalarla uğraşıyorum allahin izni ile hiç bişey olmayacak sakın kal ve dua et bol bol.. Ya mubdiu duasını bende duymuştum bol bol okuyorum inşallah ikimizde atlatacagiz bu gunleriDun demistim ki buraya cok guzel seyler yazarim insallah ama malesef. Bugun 7+0 oldum bebek 6+3 gozukuyor, crl ,4 mm. Kanama alani varmis ve dusuk tehdidim varmis hastaneye yatirdi doktor beni. Dualariniza cok ihtiyacim var lütfen bebegim bunu atlatsın bizden ayrılmasın cok agliyorum.
Koku olayı fenaaaa heleki dolap ici kokusu annem yanımda 1haftadır saolsun buzdolabı mı komple bosalttı temizledi hala koku geliyor bana k9 gibi tüm kokuları alıyorum ama güzel kokulara igrenc geliyor. Özellikle parfüm kokuları beni benden alıyor. Geçen hafta tiyatrodaydım yanımdaki bayan okadar cok parfüm sıkmıski kalmasak orda cıkarırdımgüzel mis gibi kafa yaparbende kokulardan çok rahatsız oluyorum . Bizi taşındırmazsam iyidir evde bir koku bulamadım eşim hiçbir şey yok diyor ama bana geliyor
Ben zaten yemek yapamıyorum annem yaparkende kapıyı kapatıyor bencede koku yok ama bize öyle geliyor en ufak bir sogan kokusu sebze meyve kokusu vs ne bilim alıyoruz işte tüm kokuları kötü hissediyoruzYa bende aynıyım özellikle mutfaktan koku geliyor giresim gelmiyor kaynağını bulamadım herkes koku yok diyor
güzel mis gibi kafa yaparbende kokulardan çok rahatsız oluyorum . Bizi taşındırmazsam iyidir evde bir koku bulamadım eşim hiçbir şey yok diyor ama bana geliyor
Kızlar ben de sata göre 7. Haftayım ama doktor 5 haftalık görünüyor dedi. Kesenin içinde daha bebeği görmedik bile. Benim gibi olanlar var mı
benim 5+0 daha sanirimkaç haftalıksın canım ben de aynıydım dünden beri başladı benim de bugün 7+0 olduk çok şükür
bizide haberdar et iyi haberlerini bekliyoruzInsallah dualarinizi eksik etmeyin sagolun
heh tamam yapılacak müdahale yapılmış zaten, gözetim altındasın da birşey olmaz Allah'ın izni ile. Dua ediyorum senin içinEvet bi tane igne yaptilar yatar yatmaz. Insallah atlatiriz sagolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?