- 10 Şubat 2020
- 316
- 408
- 18
Çok geçmiş olsunKalçadan iğne yapıldı bir de ağrı kesici serum takıldı canım
Canım sen nasıl oldun kanama azaldı mi kontrolün ne zamandı
Haydaaaa niye aglıyosun temizlik için degermi yaa..aksam parasıni kesseydin bu kadar ekmek bu kadar kofte.diyeydin keske..Üstelik sabah kahvaltısından öğle yemeğine dışardan söyledim. Sürekli çay kahve yaptım. Resmen önünde arkasında dolandım. Bana yaptığına bakın . Ağlaya ağlaya perişan oldum
Aman cnm ne var bunda ağlayacak sen insanı görevini yapmıssın herkes anlamaz ondan ihtiyacı olan bile anlamıyor bazen böle Bi daha almazsın bende öle değiştirirdim Bi kaç yetişmiyor diye kendm yaptıgımda oldu ama ağlayıp kendni üzecek inan bsy yokÜstelik sabah kahvaltısından öğle yemeğine dışardan söyledim. Sürekli çay kahve yaptım. Resmen önünde arkasında dolandım. Bana yaptığına bakın . Ağlaya ağlaya perişan oldum
Ya ne güzel yazmışsın ağzına sağlıkCanlarım, gebedaşlarım, arkadaşlarımm..Şimdi bişeyler dicem ama bana kızmayın olur mu. Hepimiz korkuyoruz haliyle.. Karar vermeye çalışıyoruz doğum şekline fln. Ama vajinal doğum da yapsak, sezeryan doğum da yapsak çok acıycak biliyosunuz dimi. Hiç birinin birbirinden farkı yok. Acıycak hacı, yapacak bişey yok.. Ama ne yaşarsanız yaşayın ne kadr acırsa acısın en fazla 2 gün. Sene 2020 bu teknolojiyle fazla acı çekemeyiz zaten, herşeyin çözümü var. Hayatınızda hiç acı çekmediniz mi.. Benim bu 3. sezeryanım olucak, ama ilk bebeğim bu. Neler yaşadım ama hepsi geçti bitti.. Çünkü geçiyo canlar, acısı hiiç hatırlanmıyo. Bence doğum şekline karar verirken kendi kişiliğinizi düşünerek karar verin. Ve acısa da geçicek mottosunu aklımızdan çıkarmayın. Öpüyorum tontik göbeklerinizden.
Yaa ağlama canım üzme tatlı canını senden önemli mi bir daha onu çağırmazsın olur biter. Hangimiz evi 4 4lük olabilir şu zamanlarda Allah aşkına yerimden kalkamıyorum eşimin yaptığı da bir yere kadar.. Allaha havale et öyle insanı boşveeer
Cnm ağlama lutfen ya cok üzüldüm.
Uzme kendini canim ya kadinda bir hos yani evi temizleyip mi cagircaktin yani suan hepimizin evleri ayni durumda korkudan insan yapamiyor ki temizlik kadininda cok ihtiyaci yokmus bence olsa boyle nankor olmazdi
Kız ne ağlıyon olduğu kadar annen de yapmış işte.
Maalesef ülkemizde bir gerçek var ki, bugün çaycıya samimi davranırsan yarın çayını kendin alırsın. Mesafeyi koruyacaksın her zaman. Bi dahakine artık.
Benim ev halen dandini kimsenin gelip gittiği yok. Bak ben ağlıyor muyum
Haydaaaa niye aglıyosun temizlik için degermi yaa..aksam parasıni
Hiç kesmedim parasını. Allah sorsun ona haketmediğini aldı . Ben işi anneme yaptırmasına üzüldüm kadın zaten hasta . Terbiyesiz insan . Dusunmemeye çalışıyorum
Ben 10 yılda bu konuda baya tecrübelendim. Mesela asla ihtiyacı var, iş arıyormuş diye kimseyi almıyorum eve (tabi önce böyle aldım, dersimi de aldım ondan). Hatta özellikle soruyorum kaç yıldır çalışıyorsun, kaç eve gidiyorsun diye. Düzenli çalışmayanı, yeni başlayanı almıyorum. Kimi insanlar hem para kazanayım hem de rahatım bozulmasın istiyor. Yaparım diyor, zoru görünce kaçıyor. Bir de düzenli aldığın birisi olursa o farklı oluyor. Bir seferlik gelenler hep ya baştan savma yapıyor, ya da eşyaya zarar veriyor. Güler yüzü esirgemem. Ben de suyunu, çayını, yemeğini eksik etmem. Benim düğünüme temizlikçi ablam da geldi, şimdi çalışmıyor hala haberleşiyoruz. O derece de samimi olurum. Senin bir suçun yok yani. O, o kişinin sorunu ve bu maalesef çok sık böyle oluyor. Kendini üzme, boş ver gitsin. (Bu konuda kitap yazarım:))Evet ilk kez çatışmıştım. Çok ihtiyacı var dediler . yardımım dokunsun demistim . Aptallık bende çok güleryüzlü davranıyorum.
Çok tatlısın :) Hem de haklısın.Canlarım, gebedaşlarım, arkadaşlarımm..Şimdi bişeyler dicem ama bana kızmayın olur mu. Hepimiz korkuyoruz haliyle.. Karar vermeye çalışıyoruz doğum şekline fln. Ama vajinal doğum da yapsak, sezeryan doğum da yapsak çok acıycak biliyosunuz dimi. Hiç birinin birbirinden farkı yok. Acıycak hacı, yapacak bişey yok.. Ama ne yaşarsanız yaşayın ne kadr acırsa acısın en fazla 2 gün. Sene 2020 bu teknolojiyle fazla acı çekemeyiz zaten, herşeyin çözümü var. Hayatınızda hiç acı çekmediniz mi.. Benim bu 3. sezeryanım olucak, ama ilk bebeğim bu. Neler yaşadım ama hepsi geçti bitti.. Çünkü geçiyo canlar, acısı hiiç hatırlanmıyo. Bence doğum şekline karar verirken kendi kişiliğinizi düşünerek karar verin. Ve acısa da geçicek mottosunu aklımızdan çıkarmayın. Öpüyorum tontik göbeklerinizden.
İçtim canım dikiş yerimde var başım ağrımıyor çok şükürkahve içebildin mi , ağrıya çok iyi geliyormuşnerende ağrı var dikiş yerlerinde mi başında mı
Spinal oldum genel istemedi doktorum bebeklere zarar gelebilir dedi. 4 kez yürüdüm bende kalkınca daha çok acım oluyorSpinalmi oldun genelmi?
Eğer genelse kendini iyi hissettiğin an bol bol yürü o ağrı genelde gazdan oluyor.ilkinde benim çok yürümüştüm hiç ağrım sızım olmamıştı ikincisinde ziyaretçilerden fırsat bulup ayağı bile kalkamamıştım çok ağrı yapmıştı bu covid olayının en sevdiğim yanı ziyaretçi meselesine kökten çözüm bulması.
Sağolun çok teşekkür ederim. Spinal oldumGeçmiş olsun ,saglıkla büyütün bebişlerinizi. Epidural mi yoksa genel anestezi ile oldunuz?acil sifalar dilerim
ne kadar güzel yazmışsınız görünce gülümsedimCanım çok normal ne kadar acırsa acısın en fazla 2 gün.. Bir acı ne kadar sürebilir ki, geçicek..
Spinal oldum çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsunGenel anestezi mi oldun? Spinal mi?
Seni çok iyi anlıyorum canım, benimde buzdolabı bozuldu içindeki herşey çöp oldu kadın ayarladım sabah gelmedi aradım uyuyor gelmedi. Ağlaya ağlaya kendim yaptım sonra da ağrılarım başladı. Takılmamak lazım ama hamileyiz daha hassasız takılıyor insan İster istemezÜstelik sabah kahvaltısından öğle yemeğine dışardan söyledim. Sürekli çay kahve yaptım. Resmen önünde arkasında dolandım. Bana yaptığına bakın . Ağlaya ağlaya perişan oldum
İçtim canım dikiş yerimde var başım ağrımıyor çok şükür
Spinal oldum genel istemedi doktorum bebeklere zarar gelebilir dedi. 4 kez yürüdüm bende kalkınca daha çok acım oluyormecbur kalkıyorum allahım güç ver diyorum kalkıyorum
Sağolun çok teşekkür ederim. Spinal oldum
ne kadar güzel yazmışsınız görünce gülümsedimÇok haklısınız moral oldu teşekkür ederim.
Spinal oldum çok teşekkür ederim
Gözün Aydın canım, sağlıkla büyüsünler. ağrıların da biter en kısa zamanda inşallahÇok şükür kızlar bebeklerim de bende çok iyiyiz odamızdayız küvöze de girmedik ilk emzirdim de harika bir duygu rabbim Hepinize yaşatsın darısı başınıza
Enfeksiyon icin lokosite bakiliyor diye biliyorim ben ama birde crp degerine bunlar bence cok anlam yukleyevehin degerler degil benceKızlar merhabalar tekrar ben e nabızda sonuçlarımda şu şekilde uyarılar var az çok anlayan varsa beni aydınlatabilir mi netten baktım enfeksiyon gibi bu şekildeyken hastane sezeryana almada sıkıntı yaparmı aklıma inanılmaz takıldı Eki Görüntüle 2691025
İnşallah vallahi korktum ya ne bileyim kırmızı kırmızı yazılı görünce hep 1 değer yarım değer ama ne bileyimEnfeksiyon icin lokosite bakiliyor diye biliyorim ben ama birde crp degerine bunlar bence cok anlam yukleyevehin degerler degil bence
Olabilir aslında yatarken de var ama ağrım canım benim kesiğim çok büyük ikiz olduğu için sanırım. İnşallah dediğin gibi olur deneyeceğim çok sağolDikiş yerin ayağa kalkınca ağrıyorsa yerçekiminden dolayı cnm
Gayet normal
Hele sen ikiz doğurdun düşün göbeğin nasıl gerildi ve şimdi içinde birşey yok
Ayağı kalkıncada deri yerçekimi etkisiyle aşağı iniyor ve dikişler acıyor
Benimde öyleydi
Göbeğini yukarıya kaldıracak bir çözüm bulmalısın
Ben hastanede tülbent bağlamıştım yukarıda tutması için
Eve gelincede duş aldıktan sonra kilot gibi giyilen korsem vardı çok sıkı olmayan onu giydim çok rahat ettim.
sağol canım inşallah darısı sizin başınıza olsun sağ Salim kucağınıza alınGözün Aydın canım, sağlıkla büyüsünler. ağrıların da biter en kısa zamanda inşallahdarısı başımıza küvezsiz, emzirme problemsiz geçiririz biz de umarım
Ben de 10 gün sonra gidicem bu konuyu ayrıntılı konuşcam. Sen söleyince korktum şimdi bi daha sorayım çok risk varsa ben de sezeryan isterim hiç kolay olmadı niye risk alalım. Sen sadece kan sulandırıcıdan dolayı mı sezeryan istedin yoksa başka sebeplerden dolayı mı canım ?Erken almıyor ki aksine sezaryende 38.haftada alıyorlarken doktorum doğumdan 3-4 gün önce alıyor.Doğum gününde alamaz sonuçta.
Normal doğum yapan da var sezaryen yapan da.Ikınma esnasında kılcal damarlarda kanama olduğunda içten olduğu için müdahale edememe,sezaryende ise kanama olsa bile her şey göründüğü için müdahalenin kolay olmasından dolayı sezaryeni tercih eden doktorlar var.Ben sezaryene kendim karar verdim.Epidural istiyordum o da kan sulandırıcı kullananlarda tehlikeli olabiliyormuş bunu soracagım doktora.Her doğumda belli riskler var ama kan sulandırıcı kullanınca baya araştırmak zorunda kaldım.
Ben olsam bi gün daha çağırırım yapmadığı işleri yaptırır parasını da keserim ya da vermem düzgün yapmadın diye böyle böyle derim. Bu nasıl iş yaÜstelik sabah kahvaltısından öğle yemeğine dışardan söyledim. Sürekli çay kahve yaptım. Resmen önünde arkasında dolandım. Bana yaptığına bakın . Ağlaya ağlaya perişan oldum
Aynen canım herşey yolunda haftasıyla uyumlu maşallah ama burada maşallah bebeklerin büyük çoğunluğu önden gittiği için insan acaba ben yeterli beslenmiyorum ondan mı böyle diye düşünüyorSağlıklıysa en önemlisi o canım malesef kiloları çok kıyaslıyoruz ama nasıl ki herbirimiz bünyesi farklı kimimiz minyon kimimiz tombik bebeklerde öyle. Bence kilosu iyi seninkinin de 3 olur doğuma kadar inşallah. Nedense bizim millette kilolu çocuk doğurmak bir övünç meselesi ama elimizde olan birşey değil bebegin bünyesi neyse o, takma kafana
Aynen artık haftaya Allah izin verirse bakıp görücez canımCanım ya ne güzel yazmışsın benim çatım geniştirbazı doktorlar ikincide de yapıyor bende anlamyorum ama bir bildikleri vardır belki çatı kafa uyumuna bakacaktır belki vardır bir sebebi benimki 38 de bakıyorum dedi bakalım değişmezse iki hafta sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?