2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canlarım, gebedaşlarım, arkadaşlarımm.. Şimdi bişeyler dicem ama bana kızmayın olur mu. Hepimiz korkuyoruz haliyle.. Karar vermeye çalışıyoruz doğum şekline fln. Ama vajinal doğum da yapsak, sezeryan doğum da yapsak çok acıycak biliyosunuz dimi. Hiç birinin birbirinden farkı yok. Acıycak hacı, yapacak bişey yok.. Ama ne yaşarsanız yaşayın ne kadr acırsa acısın en fazla 2 gün. Sene 2020 bu teknolojiyle fazla acı çekemeyiz zaten, herşeyin çözümü var. Hayatınızda hiç acı çekmediniz mi.. Benim bu 3. sezeryanım olucak, ama ilk bebeğim bu. Neler yaşadım ama hepsi geçti bitti.. Çünkü geçiyo canlar, acısı hiiç hatırlanmıyo. Bence doğum şekline karar verirken kendi kişiliğinizi düşünerek karar verin. Ve acısa da geçicek mottosunu aklımızdan çıkarmayın. Öpüyorum tontik göbeklerinizden.

Üstelik sabah kahvaltısından öğle yemeğine dışardan söyledim. Sürekli çay kahve yaptım. Resmen önünde arkasında dolandım. Bana yaptığına bakın . Ağlaya ağlaya perişan oldum
Haydaaaa niye aglıyosun temizlik için degermi yaa..aksam parasıni kesseydin bu kadar ekmek bu kadar kofte.diyeydin keske..

Üstelik sabah kahvaltısından öğle yemeğine dışardan söyledim. Sürekli çay kahve yaptım. Resmen önünde arkasında dolandım. Bana yaptığına bakın . Ağlaya ağlaya perişan oldum
Aman cnm ne var bunda ağlayacak sen insanı görevini yapmıssın herkes anlamaz ondan ihtiyacı olan bile anlamıyor bazen böle Bi daha almazsın bende öle değiştirirdim Bi kaç yetişmiyor diye kendm yaptıgımda oldu ama ağlayıp kendni üzecek inan bsy yok insan aglayınca bile vücut yorgun düşüyo valla hiç gerek yok Allah görür senide onuda merak etme. Sen biraz yorgun düştün ya sınavdan dolayı onun sıkıntısı cıkmıs biraz da bnce

Ya ne güzel yazmışsın ağzına sağlık

Cnm ağlama lutfen ya cok üzüldüm.
Uzme kendini canim ya kadinda bir hos yani evi temizleyip mi cagircaktin yani suan hepimizin evleri ayni durumda korkudan insan yapamiyor ki temizlik kadininda cok ihtiyaci yokmus bence olsa boyle nankor olmazdi

Evet ilk kez çatışmıştım. Çok ihtiyacı var dediler . yardımım dokunsun demistim . Aptallık bende çok güleryüzlü davranıyorum.
Ben 10 yılda bu konuda baya tecrübelendim. Mesela asla ihtiyacı var, iş arıyormuş diye kimseyi almıyorum eve (tabi önce böyle aldım, dersimi de aldım ondan). Hatta özellikle soruyorum kaç yıldır çalışıyorsun, kaç eve gidiyorsun diye. Düzenli çalışmayanı, yeni başlayanı almıyorum. Kimi insanlar hem para kazanayım hem de rahatım bozulmasın istiyor. Yaparım diyor, zoru görünce kaçıyor. Bir de düzenli aldığın birisi olursa o farklı oluyor. Bir seferlik gelenler hep ya baştan savma yapıyor, ya da eşyaya zarar veriyor. Güler yüzü esirgemem. Ben de suyunu, çayını, yemeğini eksik etmem. Benim düğünüme temizlikçi ablam da geldi, şimdi çalışmıyor hala haberleşiyoruz. O derece de samimi olurum. Senin bir suçun yok yani. O, o kişinin sorunu ve bu maalesef çok sık böyle oluyor. Kendini üzme, boş ver gitsin. (Bu konuda kitap yazarım:))

Çok tatlısın :) Hem de haklısın.

kahve içebildin mi , ağrıya çok iyi geliyormuş nerende ağrı var dikiş yerlerinde mi başında mı
İçtim canım dikiş yerimde var başım ağrımıyor çok şükür
Spinal oldum genel istemedi doktorum bebeklere zarar gelebilir dedi. 4 kez yürüdüm bende kalkınca daha çok acım oluyor mecbur kalkıyorum allahım güç ver diyorum kalkıyorum
Geçmiş olsun ,saglıkla büyütün bebişlerinizi. Epidural mi yoksa genel anestezi ile oldunuz?acil sifalar dilerim
Sağolun çok teşekkür ederim. Spinal oldum
Canım çok normal ne kadar acırsa acısın en fazla 2 gün.. Bir acı ne kadar sürebilir ki, geçicek..
ne kadar güzel yazmışsınız görünce gülümsedim Çok haklısınız moral oldu teşekkür ederim.
Çok geçmiş olsun Genel anestezi mi oldun? Spinal mi?
Spinal oldum çok teşekkür ederim

Seni çok iyi anlıyorum canım, benimde buzdolabı bozuldu içindeki herşey çöp oldu kadın ayarladım sabah gelmedi aradım uyuyor gelmedi. Ağlaya ağlaya kendim yaptım sonra da ağrılarım başladı. Takılmamak lazım ama hamileyiz daha hassasız takılıyor insan İster istemez

Kızlar merhabalar tekrar ben e nabızda sonuçlarımda şu şekilde uyarılar var az çok anlayan varsa beni aydınlatabilir mi netten baktım enfeksiyon gibi bu şekildeyken hastane sezeryana almada sıkıntı yaparmı aklıma inanılmaz takıldı

Dikiş yerin ayağa kalkınca ağrıyorsa yerçekiminden dolayı cnm
Gayet normal
Hele sen ikiz doğurdun düşün göbeğin nasıl gerildi ve şimdi içinde birşey yok
Ayağı kalkıncada deri yerçekimi etkisiyle aşağı iniyor ve dikişler acıyor
Benimde öyleydi
Göbeğini yukarıya kaldıracak bir çözüm bulmalısın
Ben hastanede tülbent bağlamıştım yukarıda tutması için
Eve gelincede duş aldıktan sonra kilot gibi giyilen korsem vardı çok sıkı olmayan onu giydim çok rahat ettim.

Çok şükür kızlar bebeklerim de bende çok iyiyiz odamızdayız küvöze de girmedik ilk emzirdim de harika bir duygu rabbim Hepinize yaşatsın darısı başınıza
Gözün Aydın canım, sağlıkla büyüsünler. ağrıların da biter en kısa zamanda inşallah darısı başımıza küvezsiz, emzirme problemsiz geçiririz biz de umarım

Enfeksiyon icin lokosite bakiliyor diye biliyorim ben ama birde crp degerine bunlar bence cok anlam yukleyevehin degerler degil bence

Enfeksiyon icin lokosite bakiliyor diye biliyorim ben ama birde crp degerine bunlar bence cok anlam yukleyevehin degerler degil bence
İnşallah vallahi korktum ya ne bileyim kırmızı kırmızı yazılı görünce hep 1 değer yarım değer ama ne bileyim

Olabilir aslında yatarken de var ama ağrım canım benim kesiğim çok büyük ikiz olduğu için sanırım. İnşallah dediğin gibi olur deneyeceğim çok sağol
Gözün Aydın canım, sağlıkla büyüsünler. ağrıların da biter en kısa zamanda inşallah darısı başımıza küvezsiz, emzirme problemsiz geçiririz biz de umarım
sağol canım inşallah darısı sizin başınıza olsun sağ Salim kucağınıza alın

Ben de 10 gün sonra gidicem bu konuyu ayrıntılı konuşcam. Sen söleyince korktum şimdi bi daha sorayım çok risk varsa ben de sezeryan isterim hiç kolay olmadı niye risk alalım. Sen sadece kan sulandırıcıdan dolayı mı sezeryan istedin yoksa başka sebeplerden dolayı mı canım ?
Ben olsam bi gün daha çağırırım yapmadığı işleri yaptırır parasını da keserim ya da vermem düzgün yapmadın diye böyle böyle derim. Bu nasıl iş ya

Aynen canım herşey yolunda haftasıyla uyumlu maşallah ama burada maşallah bebeklerin büyük çoğunluğu önden gittiği için insan acaba ben yeterli beslenmiyorum ondan mı böyle diye düşünüyor

Aynen artık haftaya Allah izin verirse bakıp görücez canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…