2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben de hep kendimi acıyacak kolay değil ama ilkinde bak ölmedim yaşıyorum hepsi geçici bu da gelip geçecek Allah bir yolunu verir diye teselli ediyorum canım:) Rabbim büyük kimseyi o yolda koymaz inşallah O’na sığınalım

Bir daha asla çağırmam o kadını . Terbiyesiz. Allah sorsun ne diyeyim ki . Helal etmiyorum bu halde beni aglatmasini da onca işi annecigime kitlemesini de

Bu aralıklar normal insanlar için. Gebelikte değişiyor. Doktorun bilir doğrusunu. Zaten çok bir fark yok.

Bu aralıklar normal insanlar için. Gebelikte değişiyor. Doktorun bilir doğrusunu. Zaten çok bir fark yok.
Benim de demir seviyem normal iken demir bağlama kapasitem yükselmiş. Ama gebelikte normal mıdır acaba? 460 çıkmıştı korkmuştum bayağı.

Tam gün gelenler evin bütün işini bitiriyorlar camlar, koltuklar, mobilyaların dış yüzeyi, eşyaların arkası, kapı petek, silip süpürmek ve banyo tuvalet bunlar yapılması gereken işler benim evim 3+1 bana gelen ablalar hepsini yapıyor..
Çok çok ev kirli ise biraz daha fazla para verilebilir ama iş yarım bırakılıp gidilmez ki..

Aynen canım herşey yolunda haftasıyla uyumlu maşallah ama burada maşallah bebeklerin büyük çoğunluğu önden gittiği için insan acaba ben yeterli beslenmiyorum ondan mı böyle diye düşünüyor
Bence kafaya takma hiç benim iki hafta önden gidiyordu doktorum şeker erken doğum sezaryen baya korkuttu beni sonra bir haftaya düştü bugün sadece iki gün öndeydi doktorum bile çok iyi böyle gitmesi dedi birazda genlerin etkisi var sanırım en başından beri oynamayan tek şey boyu hep iki hafta önde o da bizim ailede herkes uzun o yüzden

Arkadaşlar ben bir aydır burun tıkanıklığı göz yaşarması günde 10-15 hapşırma yaşıyorum ilk baş alerji olabilir mi diye düşündüm sonra internetten araştırdığım kadarıyla hamilelikte hamilelik riniti nezlesi diye bir şey varmış hamileliğin son ayında ortaya çıkarmış belirtiler bunu gösteriyor benim gibi böyle bir şey yaşayan var mı bugün sinirlerim iyice bozuldu sinir boşalması yaşadım ağladım zaten ekstra diğer hamilelik sorunları ile uğraşırken birde üstüne bunu yaşıyor olmak beni çok zorluyor benim gibi bunu yaşayan var mı ne iyi gelir sizce doğal yollardan doktorum yapacak bir şey yok dedi herhangi bir şey kullanamazsın dedi

İnanırmısın bende kimse gelmeyecek diye çok sevindim keşke eve de kimse gelmese 1 hafta 10 gün..

Aaa çok ilginçmiş normal Doğumda imkansız yetişmesi e sancı çekilirken o test sonucu mu beklenecek Allah korusun pozitif çıksa Doğumun ortasında başka hastane ye mi yollayacaklar
Doktorumda aynısını dedi amaç test yapmak işte bide üstüne para alıyorlar siz doğum paketi mi almıştınız covid testi için para ödediniz mi

İnanırmısın bende kimse gelmeyecek diye çok sevindim keşke eve de kimse gelmese 1 hafta 10 gün..
Ayy keşke gelmeseler eve sinir oluyorum arayıp bide temizlik vs yardıma gelmeyenler bana gelmiş doğumda geliriz diyorlar çocuğuna diyor doğum yapınca gideceğiz diye kaç kişiyle temas edip gelcekler 9 ay boyunca yardım etmeyen insanlar doğum yapınca niye geliyor

Duygularıma tercüman oldun

Koltuk silme yoktu . Işin çoğunu annem yaptı zaten . Mutfak biraz kirliydi ama işin çok büyük çoğunluğu orada da biz yaptık . Hem eli ağır hem dili . Ki küçük kızı varmış ona da harçlık gönderecektim. Kendi kaybetti

Biz açık açık 1.dereceden ailem dışında herkese söyledik kovit bitene kadar misafir kabul etmeyeceğiz diye . Eşimin ailesi sehirdisinda uzaktalar onlar da gelmeyecek. Sadece benim annem babam ablam eniştem yeğenim o kadar

Biz kahvaltıyı erken yapıyoruz. Yani en geç 10:30 da kalkmış oluyoruz. Gün içinde bazen meyve yiyorum onun harci birşey yemem akşam da açılmama göre 3-4-5 civarı yerim bir daha da yemiyorum. Gece yesem uyku haram çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…