- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
Gözün aydın canım ikinci ikizimiz de gününü aldıKizlar benim dogum gunum belirlendi nasipse persembe gunu bebisleri kucagimiza alacagiz ancak bebislerden biri 2250gram kuveze girer mi acaba ?Cok korkuyorum.
Ben koymadım zaten hastanedekiler çok temiz birde onları yük yapmak istemiyorum kendime..Kızlar doğum çantasına bebek için ve kendimiz için nevresim takımı veya çarşaf filan eklediniz mi?
Ben de hep kendimi acıyacak kolay değil ama ilkinde bak ölmedim yaşıyorum hepsi geçici bu da gelip geçecek Allah bir yolunu verir diye teselli ediyorum canım:) Rabbim büyük kimseyi o yolda koymaz inşallah O’na sığınalımCanlarım, gebedaşlarım, arkadaşlarımm..Şimdi bişeyler dicem ama bana kızmayın olur mu. Hepimiz korkuyoruz haliyle.. Karar vermeye çalışıyoruz doğum şekline fln. Ama vajinal doğum da yapsak, sezeryan doğum da yapsak çok acıycak biliyosunuz dimi. Hiç birinin birbirinden farkı yok. Acıycak hacı, yapacak bişey yok.. Ama ne yaşarsanız yaşayın ne kadr acırsa acısın en fazla 2 gün. Sene 2020 bu teknolojiyle fazla acı çekemeyiz zaten, herşeyin çözümü var. Hayatınızda hiç acı çekmediniz mi.. Benim bu 3. sezeryanım olucak, ama ilk bebeğim bu. Neler yaşadım ama hepsi geçti bitti.. Çünkü geçiyo canlar, acısı hiiç hatırlanmıyo. Bence doğum şekline karar verirken kendi kişiliğinizi düşünerek karar verin. Ve acısa da geçicek mottosunu aklımızdan çıkarmayın. Öpüyorum tontik göbeklerinizden.
Sagol canim darisi basina senin de az kaldi.Gözün aydın canım ikinci ikizimiz de gününü aldı
Ben de 10 gün sonra gidicem bu konuyu ayrıntılı konuşcam. Sen söleyince korktum şimdi bi daha sorayım çok risk varsa ben de sezeryan isterim hiç kolay olmadı niye risk alalım. Sen sadece kan sulandırıcıdan dolayı mı sezeryan istedin yoksa başka sebeplerden dolayı mı canım ?
Ben olsam bi gün daha çağırırım yapmadığı işleri yaptırır parasını da keserim ya da vermem düzgün yapmadın diye böyle böyle derim. Bu nasıl iş ya
Bu aralıklar normal insanlar için. Gebelikte değişiyor. Doktorun bilir doğrusunu. Zaten çok bir fark yok.Kızlar merhabalar tekrar ben e nabızda sonuçlarımda şu şekilde uyarılar var az çok anlayan varsa beni aydınlatabilir mi netten baktım enfeksiyon gibi bu şekildeyken hastane sezeryana almada sıkıntı yaparmı aklıma inanılmaz takıldı Eki Görüntüle 2691025
Benim de demir seviyem normal iken demir bağlama kapasitem yükselmiş. Ama gebelikte normal mıdır acaba? 460 çıkmıştı korkmuştum bayağı.Bu aralıklar normal insanlar için. Gebelikte değişiyor. Doktorun bilir doğrusunu. Zaten çok bir fark yok.
Bugün büyük temizlik bitti . Malesef bu gelen kişiden de memnun kalmadım . Zavallı anacığım işin neredeyse yarısından fazlasını yaptı.
Hamileyim ustelik aylardır sınava hazırlanıyorum. Sürekli evin pis evin pis deyip durdu guleryuz göstermemeli miydim bilmiyorum . Şok olduk. Kadın evin işi bitmeden çekti gitti saatim doldu diye ben tek basima olsaydım napacaktim acaba . Moralim o kadar bozuldu ki ağlıcam neredeyse .
Duvar sildirmedim hali bile yok evim 2+1 formatında küçük. Ona rağmen 9.30 17.30 aradı bir işi bitirip çıkamadı. Olan benim 200 lirama oldu
Bence kafaya takma hiç benim iki hafta önden gidiyordu doktorum şeker erken doğum sezaryen baya korkuttu beni sonra bir haftaya düştü bugün sadece iki gün öndeydi doktorum bile çok iyi böyle gitmesi dedi birazda genlerin etkisi var sanırım en başından beri oynamayan tek şey boyu hep iki hafta önde o da bizim ailede herkes uzun o yüzdenAynen canım herşey yolunda haftasıyla uyumlu maşallah ama burada maşallah bebeklerin büyük çoğunluğu önden gittiği için insan acaba ben yeterli beslenmiyorum ondan mı böyle diye düşünüyor
Ağrın olunca ağrı kesici iğne yapmalarını iste canım etkisi bayaa uzun sürüyor, ilk gün ağrı olması normal gün gün iyileşeceksin..Ağrım çok oldu hala da çok fazla..
Evet evet doktorumla görüştük Oda normal olduğunu söyledi içimi rahatlattıBu aralıklar normal insanlar için. Gebelikte değişiyor. Doktorun bilir doğrusunu. Zaten çok bir fark yok.
İyi niyet işte boşver iyiki annen varmışEvet ilk kez çatışmıştım. Çok ihtiyacı var dediler . yardımım dokunsun demistim . Aptallık bende çok güleryüzlü davranıyorum.
İnanırmısın bende kimse gelmeyecek diye çok sevindim keşke eve de kimse gelmese 1 hafta 10 gün..Spinalmi oldun genelmi?
Eğer genelse kendini iyi hissettiğin an bol bol yürü o ağrı genelde gazdan oluyor.ilkinde benim çok yürümüştüm hiç ağrım sızım olmamıştı ikincisinde ziyaretçilerden fırsat bulup ayağı bile kalkamamıştım çok ağrı yapmıştı bu covid olayının en sevdiğim yanı ziyaretçi meselesine kökten çözüm bulması.
Doktorumda aynısını dedi amaç test yapmak işte bide üstüne para alıyorlar siz doğum paketi mi almıştınız covid testi için para ödediniz miAaa çok ilginçmiş normal Doğumda imkansız yetişmesi e sancı çekilirken o test sonucu mu beklenecek Allah korusun pozitif çıksa Doğumun ortasında başka hastane ye mi yollayacaklar
Ayy keşke gelmeseler eve sinir oluyorum arayıp bide temizlik vs yardıma gelmeyenler bana gelmiş doğumda geliriz diyorlar çocuğuna diyor doğum yapınca gideceğiz diye kaç kişiyle temas edip gelceklerİnanırmısın bende kimse gelmeyecek diye çok sevindim keşke eve de kimse gelmese 1 hafta 10 gün..
Duygularıma tercüman oldunCanlarım, gebedaşlarım, arkadaşlarımm..Şimdi bişeyler dicem ama bana kızmayın olur mu. Hepimiz korkuyoruz haliyle.. Karar vermeye çalışıyoruz doğum şekline fln. Ama vajinal doğum da yapsak, sezeryan doğum da yapsak çok acıycak biliyosunuz dimi. Hiç birinin birbirinden farkı yok. Acıycak hacı, yapacak bişey yok.. Ama ne yaşarsanız yaşayın ne kadr acırsa acısın en fazla 2 gün. Sene 2020 bu teknolojiyle fazla acı çekemeyiz zaten, herşeyin çözümü var. Hayatınızda hiç acı çekmediniz mi.. Benim bu 3. sezeryanım olucak, ama ilk bebeğim bu. Neler yaşadım ama hepsi geçti bitti.. Çünkü geçiyo canlar, acısı hiiç hatırlanmıyo. Bence doğum şekline karar verirken kendi kişiliğinizi düşünerek karar verin. Ve acısa da geçicek mottosunu aklımızdan çıkarmayın. Öpüyorum tontik göbeklerinizden.
Koltuk silme yoktu . Işin çoğunu annem yaptı zaten . Mutfak biraz kirliydi ama işin çok büyük çoğunluğu orada da biz yaptık . Hem eli ağır hem dili . Ki küçük kızı varmış ona da harçlık gönderecektim. Kendi kaybettiTam gün gelenler evin bütün işini bitiriyorlar camlar, koltuklar, mobilyaların dış yüzeyi, eşyaların arkası, kapı petek, silip süpürmek ve banyo tuvalet bunlar yapılması gereken işler benim evim 3+1 bana gelen ablalar hepsini yapıyor..
Çok çok ev kirli ise biraz daha fazla para verilebilir ama iş yarım bırakılıp gidilmez ki..
İnanırmısın bende kimse gelmeyecek diye çok sevindim keşke eve de kimse gelmese 1 hafta 10 gün..
Biz açık açık 1.dereceden ailem dışında herkese söyledik kovit bitene kadar misafir kabul etmeyeceğiz diye . Eşimin ailesi sehirdisinda uzaktalar onlar da gelmeyecek. Sadece benim annem babam ablam eniştem yeğenim o kadarAyy keşke gelmeseler eve sinir oluyorum arayıp bide temizlik vs yardıma gelmeyenler bana gelmiş doğumda geliriz diyorlar çocuğuna diyor doğum yapınca gideceğiz diye kaç kişiyle temas edip gelcekler9 ay boyunca yardım etmeyen insanlar doğum yapınca niye geliyor
Biz kahvaltıyı erken yapıyoruz. Yani en geç 10:30 da kalkmış oluyoruz. Gün içinde bazen meyve yiyorum onun harci birşey yemem akşam da açılmama göre 3-4-5 civarı yerim bir daha da yemiyorum. Gece yesem uyku haram çünkü.kızlar kahvaltıdan sonra neler yiyorsunuz 11de kahvaltı yapıyoruz kızımla aksama kadar acıkmıyorum ya canım hiç bieşy istemiyo bebekde kilo almıyo tabi iştahımın acılması lazım ama nasıl zorlada yiyemiyorum siz neler yiyorsunuz ögle yemegi yiyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?