2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Keşke kendileri düşünsede söylemek zorunda bırakmasalar

Şaka yapıyorsun en son 3 de yedim ne demek ! Ben şimdi bile dolap kapağını açsam bir sürü şey yerim
Toplamda kaç kilo aldın merak ettim

Ayy iyi o zaman ben tek kızım özendim valla
Sağ olsunlar hem ablam hem kız kardeşim bana geldiklerinde yerimden kaldırmıyorlar beni oğlumda da hastaneden çıktık ablam bir gece bende kaldı bebeği yıkadılar hastaneden gelen her şeyi yıkadı evimi derledi topladı, ben içim rahat bir şekilde sadece duşumu alıp yattım ve bebeği emzirdim imkanı yoktu çocuklar okula gidiyordu yoksa iki gün daha kalsaydı ben hemen iyileşirdim

Şimdi onu da düşünüyorum tamam söyler söylemesine ama bu sefer ailesi kırılacak onları kırmak istemeyebilir..
ben arkadan iş çevirmeyi hiç beceremem doktora söylesem elime yüzüme bulaştırırım benim söylediğim ortaya çıkar, tecrübeye dayanarak söylüyorum bunu

Şaka yapıyorsun en son 3 de yedim ne demek ! Ben şimdi bile dolap kapağını açsam bir sürü şey yerim
Toplamda kaç kilo aldın merak ettim
Şaka yapmıyorum . Az önce çok acıktığım için gidip bir bardak su içtim mesela şu an açlığım yatıştı. 6 kiloya yakın aldım 5,5 gibi. Vicdanen bayağı bir rahatsız oluyordum bebek beslenemez diye ama o senden alacağını nasılsa alır dediler ve gelişimi de normaldi şimdiye kadar. Gerçi en son 4 hafta önce gittim kontrole şu an merak etmiyor da değilim.
Ama emin olmak yiyebilmek çok daha iyi keşke ben de rahatsız olmadan yiyebilsem. Hem içim daha rahat olur hem de yemek istiyorum yani.

6 kilo çok iyymiş ben 12 kilo almıştım en son
Şöyle teselli edeyim kendimi 6 kilo bir bebeğe 6 da diğerine aldım dersek seninle aynıyız

Ben mutfağa gitmeye korkuyorum
Bizim Amerikan mutfak olduğu için dolap hep gözümün önünde ben ne yapayım yaz meyveleri çok güzel ama hepsi de çok şekerli ve kalorili ama napim yemek yemeyi çok seviyorum işe giderken en azından yemeği unutuyordum şimdi hep evde kalınca dolap koltuk WC arasında mekik dokuyorum

Canım yemek benimde midemi çok rahatsız ediyor nefes almakta bile zorlanıyorum ama yememeyi hiç düşünmedim bile şimdi senin yerinde olsam kesin erinmeyip yemek pişiriyor olurdum saat 3 den beri yemek yememişim ben bu yemeği hakettim diye güzel bi yemek yapardım

Ya neden kırılsınlar ben anlamadım. Geçen eşimin akrabası aradı beni aslında biz bu yaz size gelecektik falan dedi. Dedim canım normal zaman olsa başımla beraber ama bi senedir ben anamı babamı kardeşlerimi eve almamışım seni alsam olmazdı zaten. Kibarca istemiyosun yani dedi. Dedim ben kibarlık sevmem samimiyet severim. Şu durumda yapılması gereken bu. Bi senedir fayansları ezberledim ben dedim. Başka zaman olsa beni bilen bilir zaten. Kimse kırılmasın yani.

Bende diyorum keşke doktor eşimi tembihlese eve ziyaretçi kabul etmeyin dese, ben gelmeyin desem kırılacaklar ama eşim söylese ses etmezler.. Ben kendi aileme söyleyebilirim ama onunkilere söyleyemem
Valla böyle bir zamanda kırılmalarını boşver büyün dünya bana küsse umurumda olmaz. Kayınpeder kayınvalidem gebelikte gelmek istediler. Oğlum var onu özlemişler onları bile kabul etmedim görümcem sağlıkçı onunla görüştüler diye. Görümcemin düğünü oldu gitmedim. Eşimle de görüşmüyorum düğünden beri 15 gün dolsun diye bekliyorum. Etraftaki herkes biliyor. Annemlerdeyim memlekette akrabalar evin önünden geçiyor bahçeden konuşuyoruz balkona bile kabul etmiyorum kimseyi. Bir ara bu yaz halam küstü. Sonra kendi kendine barıştı falan. Eşim doğumdan sonra görümcem gelmek istiyormuş onu işittirdi. Onu da kabul edemem. Nasıl edeyim. Aklı olan gelmez. Sağlıkçılar kendi çocuklarıyla görüşmeye korkuyor ki pandemide çalışıyor kendisi de. Gelmeyi düşünmesi bile saçma. Ama düşünüyorlar işte. Söylemek lazım yani.

Heee bu arada bende toplamda 7 kilo aldım o yemeye benim bi 20 kilo almam gerekiyordu
Aldığınız kiloya göre demek siz de çok yemiyorsunuz. Yediğinizden çabuk şiştiğiniz için size çok geliyordur yedikleriniz. Ben ilk bebeğimde son aya kadar 7 kilo, son ay 10 kilo almıştım. Bebek gelişimi geri dedi doktor. Yedim de yedim. Ama bunda zorlayamam sanırım o kadar gerçekten çok acı veriyor kas ağrısı yendiğimde.

Canım öyle birşey yok bir gün önce yaptım ben kan sulandırıcı ve spinal oldum isteseydim epudral de olurdum ben spinal istedim korkma bu şekilde olup da epidural olan binlerce kişi var

Keşke kendileri düşünsede söylemek zorunda bırakmasalar
Insanlar o kadar rahat ki . Geçen gün fırına gidiyordum ( biz sadece zorunlu ihtiyaçlar için çıkıyoruz hastane ve gıda) arkadaşımla karşılaştık yeni tatilden gelmişti biliyordum bana sarıldı. Geri çekildim hemen . Saygısız ve düşüncesiz insanlar . O düşünmüyorsa ben mecbur soylicem

Karşıdaki anlayışlı olsa tamam kendini anlatabilirsin eşim ameliyat oldu görümcem gelmek istedi ona şimdi gelme ben rahatsızım çocukların var kalabalık iyi değil bana dedi görümcem küsmüş yani küsmek yerine düşünüp onu anlamaya çalışabilirdi..
Şimdi diyorum eşim keşke kendini düşündüğü kadar benide düşünse helmeyin diyebilse
Ama nerdeee daha annesi burdayken doğumdan sonra gel kal diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…