Keşke kendileri düşünsede söylemek zorunda bırakmasalarBiz açık açık 1.dereceden ailem dışında herkese söyledik kovit bitene kadar misafir kabul etmeyeceğiz diye . Eşimin ailesi sehirdisinda uzaktalar onlar da gelmeyecek. Sadece benim annem babam ablam eniştem yeğenim o kadar
Refakatçim kız kardeşim evdede o kalacak eğer okullar açılmasa ablam gelecek dönüşümlü kalacaklar 40'ımız tamamlanana kadar..Yanında kim kalıcak tek başına halledebilecek misin
Ayy iyi o zaman ben tek kızım özendim vallaRefakatçim kız kardeşim evdede o kalacak eğer okullar açılmasa ablam gelecek dönüşümlü kalacaklar 40'ımız tamamlanana kadar..
Şaka yapıyorsunBen ne yesem bin pişman oluyorum sadece açlığım gitsin diye yiyorum. Eğer fazla kaçırırsam göğsümün altındaki kaslar yıetılacakmış gibi oluyor çok canım yanıyor. Oturtamıyorum kalkamıyorum, nefes alamıyorum. Açken sadece karın açlığım var. Şu an açım mesela en son 3 de birşey yedim karnım gurulduyor ama şimdi yesem uyku falan uyuyamam. Yiyememek de kötü komşular vs birşey getiriyor özellikle hamur işi falan biraz yiyeyim patlayacak gibi oluyorum. Onlar bana ben onlara bakıyorum.
Sağ olsunlar hem ablam hem kız kardeşim bana geldiklerinde yerimden kaldırmıyorlar beniAyy iyi o zaman ben tek kızım özendim valla
Şimdi onu da düşünüyorum tamam söyler söylemesine ama bu sefer ailesi kırılacak onları kırmak istemeyebilir..Diyeceğin şey çok basit canım ne kendiminkileri ne de seninkileri kabul edemem kusura bakmasın kimse. En yakınlar gelebilir onun dışında iki tane yenidoğan 1 tane de çocuk zaten vicdanı olan gelmez de. Dr una da söyle eşime söyleyin eve misafir kabul etmeyin deyin de rica et.
Ben mutfağa gitmeye korkuyorumŞaka yapıyorsunen son 3 de yedim ne demek ! Ben şimdi bile dolap kapağını açsam bir sürü şey yerim
Toplamda kaç kilo aldın merak ettim
Şaka yapmıyorumŞaka yapıyorsunen son 3 de yedim ne demek ! Ben şimdi bile dolap kapağını açsam bir sürü şey yerim
Toplamda kaç kilo aldın merak ettim
6 kilo çok iyymiş ben 12 kilo almıştım en sonŞaka yapmıyorum. Az önce çok acıktığım için gidip bir bardak su içtim mesela şu an açlığım yatıştı. 6 kiloya yakın aldım 5,5 gibi. Vicdanen bayağı bir rahatsız oluyordum bebek beslenemez diye ama o senden alacağını nasılsa alır dediler ve gelişimi de normaldi şimdiye kadar. Gerçi en son 4 hafta önce gittim kontrole şu an merak etmiyor da değilim.
Ama emin olmak yiyebilmek çok daha iyi keşke ben de rahatsız olmadan yiyebilsem. Hem içim daha rahat olur hem de yemek istiyorum yani.
Bizim Amerikan mutfak olduğu için dolap hep gözümün önünde ben ne yapayımBen mutfağa gitmeye korkuyorum
Canım yemek benimde midemi çok rahatsız ediyor nefes almakta bile zorlanıyorum ama yememeyi hiç düşünmedim bileŞaka yapmıyorum. Az önce çok acıktığım için gidip bir bardak su içtim mesela şu an açlığım yatıştı. 6 kiloya yakın aldım 5,5 gibi. Vicdanen bayağı bir rahatsız oluyordum bebek beslenemez diye ama o senden alacağını nasılsa alır dediler ve gelişimi de normaldi şimdiye kadar. Gerçi en son 4 hafta önce gittim kontrole şu an merak etmiyor da değilim.
Ama emin olmak yiyebilmek çok daha iyi keşke ben de rahatsız olmadan yiyebilsem. Hem içim daha rahat olur hem de yemek istiyorum yani.
Ya neden kırılsınlar ben anlamadım. Geçen eşimin akrabası aradı beni aslında biz bu yaz size gelecektik falan dedi. Dedim canım normal zaman olsa başımla beraber ama bi senedir ben anamı babamı kardeşlerimi eve almamışım seni alsam olmazdı zaten. Kibarca istemiyosun yani dedi. Dedim ben kibarlık sevmem samimiyet severim. Şu durumda yapılması gereken bu. Bi senedir fayansları ezberledim ben dedim. Başka zaman olsa beni bilen bilir zaten. Kimse kırılmasın yani.Şimdi onu da düşünüyorum tamam söyler söylemesine ama bu sefer ailesi kırılacak onları kırmak istemeyebilir..
ben arkadan iş çevirmeyi hiç beceremem doktora söylesem elime yüzüme bulaştırırım benim söylediğim ortaya çıkar, tecrübeye dayanarak söylüyorum bunu
Valla böyle bir zamanda kırılmalarını boşver büyün dünya bana küsse umurumda olmaz. Kayınpeder kayınvalidem gebelikte gelmek istediler. Oğlum var onu özlemişler onları bile kabul etmedim görümcem sağlıkçı onunla görüştüler diye. Görümcemin düğünü oldu gitmedim. Eşimle de görüşmüyorum düğünden beri 15 gün dolsun diye bekliyorum. Etraftaki herkes biliyor. Annemlerdeyim memlekette akrabalar evin önünden geçiyor bahçeden konuşuyoruz balkona bile kabul etmiyorum kimseyi. Bir ara bu yaz halam küstü. Sonra kendi kendine barıştı falan. Eşim doğumdan sonra görümcem gelmek istiyormuş onu işittirdi. Onu da kabul edemem. Nasıl edeyim. Aklı olan gelmez. Sağlıkçılar kendi çocuklarıyla görüşmeye korkuyor ki pandemide çalışıyor kendisi de. Gelmeyi düşünmesi bile saçma. Ama düşünüyorlar işte. Söylemek lazım yani.Bende diyorum keşke doktor eşimi tembihlese eve ziyaretçi kabul etmeyin dese, ben gelmeyin desem kırılacaklar ama eşim söylese ses etmezler.. Ben kendi aileme söyleyebilirim ama onunkilere söyleyemem
Bence sizinkisi gayet ideal zaten. Hatta iki bebeğe göre az bile belki de.6 kilo çok iyymiş ben 12 kilo almıştım en son
Şöyle teselli edeyim kendimi 6 kilo bir bebeğe 6 da diğerine aldım dersek seninle aynıyız
Aldığınız kiloya göre demek siz de çok yemiyorsunuz. Yediğinizden çabuk şiştiğiniz için size çok geliyordur yedikleriniz. Ben ilk bebeğimde son aya kadar 7 kilo, son ay 10 kilo almıştım. Bebek gelişimi geri dedi doktor. Yedim de yedim. Ama bunda zorlayamam sanırım o kadar gerçekten çok acı veriyor kas ağrısı yendiğimde.Heee bu arada bende toplamda 7 kilo aldım o yemeye benim bi 20 kilo almam gerekiyordu
Canım öyle birşey yok bir gün önce yaptım ben kan sulandırıcı ve spinal oldum isteseydim epudral de olurdum ben spinal istedim korkma bu şekilde olup da epidural olan binlerce kişi varKızlar pıhtılaşma nedeniyle kan sulandırıcı iğne kullanan var mı?Çok araştırdım sezaryeni uygun buluyorlar kanama ihtimaline karşın.Fakat ben genel anestezi istemiyordum epidural olmuyormuş kan sulandırıcı kullananlarda.Bebeğimin doğduğunu görmemek üzecek beni.Doktorumla bu konuyu görüşmedim,görüşeceğim.Benim durumumda olan var mı?
Insanlar o kadar rahat ki . Geçen gün fırına gidiyordum ( biz sadece zorunlu ihtiyaçlar için çıkıyoruz hastane ve gıda) arkadaşımla karşılaştık yeni tatilden gelmişti biliyordum bana sarıldı. Geri çekildim hemen . Saygısız ve düşüncesiz insanlar . O düşünmüyorsa ben mecbur soylicemKeşke kendileri düşünsede söylemek zorunda bırakmasalar
Karşıdaki anlayışlı olsa tamam kendini anlatabilirsin eşim ameliyat oldu görümcem gelmek istedi ona şimdi gelme ben rahatsızım çocukların var kalabalık iyi değil bana dedi görümcem küsmüş yani küsmek yerine düşünüp onu anlamaya çalışabilirdi..Ya neden kırılsınlar ben anlamadım. Geçen eşimin akrabası aradı beni aslında biz bu yaz size gelecektik falan dedi. Dedim canım normal zaman olsa başımla beraber ama bi senedir ben anamı babamı kardeşlerimi eve almamışım seni alsam olmazdı zaten. Kibarca istemiyosun yani dedi. Dedim ben kibarlık sevmem samimiyet severim. Şu durumda yapılması gereken bu. Bi senedir fayansları ezberledim ben dedim. Başka zaman olsa beni bilen bilir zaten. Kimse kırılmasın yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?