- 26 Şubat 2015
- 1.223
- 878
- 123
Ben de kullanıyorum kan sulandırıcı ama neden epidural olmuyormuş ilk defa sizden duydum. Spinal olmuyor mu?Kızlar pıhtılaşma nedeniyle kan sulandırıcı iğne kullanan var mı?Çok araştırdım sezaryeni uygun buluyorlar kanama ihtimaline karşın.Fakat ben genel anestezi istemiyordum epidural olmuyormuş kan sulandırıcı kullananlarda.Bebeğimin doğduğunu görmemek üzecek beni.Doktorumla bu konuyu görüşmedim,görüşeceğim.Benim durumumda olan var mı?
Teşekkür ederim canım benim 37 ye 3 hafta 38 e 1 ay var ama oralara yetişirmiyim hiç belli değilSagol canim darisi basina senin de az kaldi.
Özel sağlık sigortamız var eşimin çalıştığı iş yerinden dolayı canım bizim ek bi ücret ödemedimDoktorumda aynısını dedi amaç test yapmak işte bide üstüne para alıyorlar siz doğum paketi mi almıştınız covid testi için para ödediniz mi
Ben 1. Derece akrabaların da gelmesini istemiyorum annem babam kv kp gelip görüp gitse keşke.. Bizimkilerde çoluk çocuk çok var hepsi bebek göreceğiz diye tutturacaklar bende fıttıracağım..Ayy keşke gelmeseler eve sinir oluyorum arayıp bide temizlik vs yardıma gelmeyenler bana gelmiş doğumda geliriz diyorlar çocuğuna diyor doğum yapınca gideceğiz diye kaç kişiyle temas edip gelcekler9 ay boyunca yardım etmeyen insanlar doğum yapınca niye geliyor
Canım ben de kullanıyorum prospektüste bende epidural ile arasında en az 24 saat olmalı yazıyor. Yani doğumdan bir gün önce kestiklerinde sorun olmuyor.Ama işte oksaparın prospektüsünde epidural anestezi yapılamaz diyor felç riski oluyormuş korktum açıkcası.Doktorumla ben daha konuşmadım sen de konuşunca bana haber ver
Boşver canım haketmediği paradan hayır görmez zaten..Koltuk silme yoktu . Işin çoğunu annem yaptı zaten . Mutfak biraz kirliydi ama işin çok büyük çoğunluğu orada da biz yaptık . Hem eli ağır hem dili . Ki küçük kızı varmış ona da harçlık gönderecektim. Kendi kaybetti
Ben kullanıyorum canim, ilk hamileligimde de kullanmıştım. Ve genel anestezi olmadım, belimden iğne oldum sadece. Bebeği de hemen gördüm şükür.Kızlar pıhtılaşma nedeniyle kan sulandırıcı iğne kullanan var mı?Çok araştırdım sezaryeni uygun buluyorlar kanama ihtimaline karşın.Fakat ben genel anestezi istemiyordum epidural olmuyormuş kan sulandırıcı kullananlarda.Bebeğimin doğduğunu görmemek üzecek beni.Doktorumla bu konuyu görüşmedim,görüşeceğim.Benim durumumda olan var mı?
Ayy ne güzel az yiyorsunBiz kahvaltıyı erken yapıyoruz. Yani en geç 10:30 da kalkmış oluyoruz. Gün içinde bazen meyve yiyorum onun harci birşey yemem akşam da açılmama göre 3-4-5 civarı yerim bir daha da yemiyorum. Gece yesem uyku haram çünkü.
Olur canim insallah görürsün 35 i bana kalsa bir hafta daha beklerdim de bobreklerim cok kotu o yuzden beklemek istemedikTeşekkür ederim canım benim 37 ye 3 hafta 38 e 1 ay var ama oralara yetişirmiyim hiç belli değil
Beni gören doğum rengi gelmiş yüzüne diyor 35'e de razıyım artık
Sağlıcakla al kucağına canım ikiz taşımak zor bakalım bende bir aksilik olmasa 38'e kadar gideceğim inşallah son haftalarda kardeşim yanıma gelecek hiç kalkmadam belki gideriz 38'eOlur canim insallah görürsün 35 i bana kalsa bir hafta daha beklerdim de bobreklerim cok kotu o yuzden beklemek istemedik
Ayyy bizimde öyle, bende bir sürü elti görümce ne ararsan var hepsinde de bir sürü çocuk çoluk. İnşallah doktor bir süre ziyaretçi kabul etmeyin der bende onlara bu şekilde iletirim ve yalansız dolansız ertelerim şu bebek görme olayını. Cidden istemiyorum kendime sağlam Bi şekilde gelene kadarBen 1. Derece akrabaların da gelmesini istemiyorum annem babam kv kp gelip görüp gitse keşke.. Bizimkilerde çoluk çocuk çok var hepsi bebek göreceğiz diye tutturacaklar bende fıttıracağım..
Ben ne yesem bin pişman oluyorum sadece açlığım gitsin diye yiyorum. Eğer fazla kaçırırsam göğsümün altındaki kaslar yıetılacakmış gibi oluyor çok canım yanıyor. Oturtamıyorum kalkamıyorum, nefes alamıyorum. Açken sadece karın açlığım var. Şu an açım mesela en son 3 de birşey yedim karnım gurulduyor ama şimdi yesem uyku falan uyuyamam. Yiyememek de kötü komşular vs birşey getiriyor özellikle hamur işi falan biraz yiyeyim patlayacak gibi oluyorum. Onlar bana ben onlara bakıyorum.Ayy ne güzel az yiyorsunben sabah bi kalkıyorum önce kahvaltı sonra sürekli meyve bir iki bir iki derken akşam yemeğine kadar hiç boş durmadan meyve yiyorum sonra akşam yemeği daha sonra yatana kadar yine sürekli meyve veya şerbetli tatlı bu yemek aşkı beni öldürecek sonra da midem sürekli yanıyor
ben ilk kızımı doğurduktan 1 sene sonra alerjik rinit çıktı bende. 2 sene belirli dönemlerde ilaçla atlatıyordum. ama geçen sene baya arttı şikayetlerim ve temmuz ayında aşı tedavisine başladık. her ay aşı vuruluyorum. mayıs ve haziran ayında aynı senin bu yaşadıklarını yaşadım. özellikle geceleri nefes alamıyordum. burun spreyi sıkıyordum her gece mecburen. doktor ilaç veremeyiz dedi aşına devam edicen dedi.2 ay çektim sonra şikayetlerim gittii. bie kaç gündür yine geceleri ek taraflı tıkanıklık oluyor. maalesef gebelik bunu tetikliyor. aslında şlaç veren doktorlar var ama kimisi de vermek istemiyor işte. valla ben iliadin pediatrik sprey alıp kullandım bir sıkıntı yaşamadım. eczacı çok gerek görğrseniz 1 kere sıkın demişti inan o dönem 2hafta her gece sıktımArkadaşlar ben bir aydır burun tıkanıklığı göz yaşarması günde 10-15 hapşırma yaşıyorum ilk baş alerji olabilir mi diye düşündüm sonra internetten araştırdığım kadarıyla hamilelikte hamilelik riniti nezlesi diye bir şey varmış hamileliğin son ayında ortaya çıkarmış belirtiler bunu gösteriyor benim gibi böyle bir şey yaşayan var mı bugün sinirlerim iyice bozuldu sinir boşalması yaşadım ağladım zaten ekstra diğer hamilelik sorunları ile uğraşırken birde üstüne bunu yaşıyor olmak beni çok zorluyor benim gibi bunu yaşayan var mı ne iyi gelir sizce doğal yollardan doktorum yapacak bir şey yok dedi herhangi bir şey kullanamazsın dedi
Bende diyorum keşke doktor eşimi tembihlese eve ziyaretçi kabul etmeyin dese, ben gelmeyin desem kırılacaklar ama eşim söylese ses etmezler.. Ben kendi aileme söyleyebilirim ama onunkilere söyleyememAyyy bizimde öyle, bende bir sürü elti görümce ne ararsan var hepsinde de bir sürü çocuk çoluk. İnşallah doktor bir süre ziyaretçi kabul etmeyin der bende onlara bu şekilde iletirim ve yalansız dolansız ertelerim şu bebek görme olayını. Cidden istemiyorum kendime sağlam Bi şekilde gelene kadar
Ben marttan beri nerdeyse kimseyi sokmadım eve hamileyim diye şimdi bebek gelince hayır diyemiyeceğim bi kaç ziyaretçim var ama bebekle aynı odada tutmamayı düşünüyorum.ama bebeği başka odada bırakıp onlarlada ilgilenemiyceğime göre şöyle kapıdan bi bakıp gitseler ne güzel olur .insanlara gelmede denmez ama ben olsam gitmem yani yeni bebekli ev covid ortamı zaten istanbul aldı başını gidiyoİnanırmısın bende kimse gelmeyecek diye çok sevindim keşke eve de kimse gelmese 1 hafta 10 gün..
Diyeceğin şey çok basit canım ne kendiminkileri ne de seninkileri kabul edemem kusura bakmasın kimse. En yakınlar gelebilir onun dışında iki tane yenidoğan 1 tane de çocuk zaten vicdanı olan gelmez de. Dr una da söyle eşime söyleyin eve misafir kabul etmeyin deyin de rica et.Bende diyorum keşke doktor eşimi tembihlese eve ziyaretçi kabul etmeyin dese, ben gelmeyin desem kırılacaklar ama eşim söylese ses etmezler.. Ben kendi aileme söyleyebilirim ama onunkilere söyleyemem
Yanında kim kalıcak tek başına halledebilecek misinBen 1. Derece akrabaların da gelmesini istemiyorum annem babam kv kp gelip görüp gitse keşke.. Bizimkilerde çoluk çocuk çok var hepsi bebek göreceğiz diye tutturacaklar bende fıttıracağım..
Ya aklı olan gelmez ki zaten. Ya bi virüs taşısalar Allah korusun. Ha evde duruyolardır karantinada o başka o da çok yakınsa tabi. Anne baba kardeş gibi. 2. Derece amca dayı falan çok uzar o iş bana göre. Bu işin ayıbı yok.Ben marttan beri nerdeyse kimseyi sokmadım eve hamileyim diye şimdi bebek gelince hayır diyemiyeceğim bi kaç ziyaretçim var ama bebekle aynı odada tutmamayı düşünüyorum.ama bebeği başka odada bırakıp onlarlada ilgilenemiyceğime göre şöyle kapıdan bi bakıp gitseler ne güzel olur .insanlara gelmede denmez ama ben olsam gitmem yani yeni bebekli ev covid ortamı zaten istanbul aldı başını gidiyo
Eşim benim serttir bu konularda ben gelmeyin derim diyo görüntülü arayıp görsünler bakalım ya stres yaptım bu konuyu.
İşte gelmeyin diyemiyoruz hakkımızda hayırlısı olsun.. Olurda geldiler kusura bakmasınlar ben iki dakika yanlarında oturup sonra bebeklerim ile ilgileneceğim aynı ortama da kesinlikle sokmam onları, bırak virüsü normalde bile bebeklerin ayrı ortamda olması daha uygun sonbahardayız tam grip zamanı..Ben marttan beri nerdeyse kimseyi sokmadım eve hamileyim diye şimdi bebek gelince hayır diyemiyeceğim bi kaç ziyaretçim var ama bebekle aynı odada tutmamayı düşünüyorum.ama bebeği başka odada bırakıp onlarlada ilgilenemiyceğime göre şöyle kapıdan bi bakıp gitseler ne güzel olur .insanlara gelmede denmez ama ben olsam gitmem yani yeni bebekli ev covid ortamı zaten istanbul aldı başını gidiyo
Eşim benim serttir bu konularda ben gelmeyin derim diyo görüntülü arayıp görsünler bakalım ya stres yaptım bu konuyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?