2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar ben de doktora geldim bugün. Nst sancım 80 90larda çıktı ama ben bir şey hissetmiyorum. Bebek hala makat geliş. Doktor doğumhaneye yönlendirdi orada baksınlar diye. Dua edin daha hazır değilim (
Cokta fazla cıkmamıs kuzum hapla engellerler belki Haber ver cnm

Bebeğin kalp atışları çom hızlıymış. Fetal taşikardş dediler. Tahlil aldılar. Bilgisi olan var mı?

Bebeğin kalp atışları + sancının şiddeti+makat veya kafa geliş pozisyonu + suyun durumu
Tüm bu etkenlere göre bir karar verirler canım
Haftasına göre ya doğumu durdurmaya ciğer geliştirmeye çalışırlar yada suni verip doğumu başlatırlar
Şuan doktoruna güven ve sakin ol
Bebekler gelecekleri zamanı kendileri seçer unutma
En doğru hayırlı olanı dile Allah tan
Teslimiyet sakinleştirir
Güzel haberler ile inş

canim cok gecmis olsun, doktorum genel olarak gebelerde cok hafif seyrediyor demisti sen de kisa surede ve hafif atlaticaksin insallah

Daha önce doğum yapmış olanlar sancıyı tarif edebilir mi?iki gündür adet sancısı gibi ağrım var ama anlamıyorum çok . Nişan da kanlı olmak zorunda mı az az sümüksü akıntım var ama kan yok

oyle kuzum bizimkilerde minnos olsunlar bakalim dogunca insallah toparlariz onlari dedigin gibi saglikli olsunlarda

Suyum geldi benm canım sonra sancım basladı adet sancısından felaketti kızım resmen ayaklarıyla ittirdi oturamıyorsun zaten belimden vurdu agrı sıksık geldi kasıklarıma baskı yaptı yürürken nefesim gidip geldi

cok tesekkur ederim canim valla burasi iyi ki var moralimi duzelttiniz hepiniz iyi ki varsiniz insallah hepimiz saglicakla kucaklarimiza alalim.bebeklerimizi

Kızlar ben de doktora geldim bugün. Nst sancım 80 90larda çıktı ama ben bir şey hissetmiyorum. Bebek hala makat geliş. Doktor doğumhaneye yönlendirdi orada baksınlar diye. Dua edin daha hazır değilim (
Doğumhaneden birşey söyledilermi canım?
Hazırlığı boşver herşey hallolur sen şimdi kendini ve bebeğini düşün.

Rabbim yardimcin olsun canim bendede olmustu sanciyi hic hissetmemistim aciklik var mi diye bakmışlardı dogum hanede ebeler acilma yoksa ilacla sanciyi kesiyorlar canim insallah yoktur bizide haberdar et insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…