2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
R rnp06 kuzum okadar üzme kendini tamam annen ister istemez üzülüyor insan ama üzülünce değişen bir şey olmuyor
Malesef insan ailesini seçemiyor seçme şansı olsaydı herkes daha ilgili bir anne seçerdi..

Sen şimdi kendini ve bebişini düşün, bu hastalığı da tez zamanda atlatırsınız inşallah

Çok mu geride canım üzme kendini ben bu ultrason ölçümlerine pek güvenmiyorum oğluma 4 kiloya yakın desiler 3500 civarında doğdu..

Neden kusum kilosumu az kilomu almıyo 38.haftadasın aslında
34 haftafa plesantada kireclenme baslamis canim karin cevresi hep geriden gidiyordu zaten ama kontrollerde bu gerilik iyice artmaya basladi 10 gune ladar cikti sanirim anne karninda cok beslenemiyor artik haftayada bakip gerilik eger artarak devam ediyorsa bebegi alabilceklerini soylediler 2600mus kilosu en fazla 2800 dogar o da 40i doldurup gecerse dediler

Çok mu geride canım üzme kendini ben bu ultrason ölçümlerine pek güvenmiyorum oğluma 4 kiloya yakın desiler 3500 civarında doğdu..
kilosu 2500 gectigi icin icim bir nebze rahat kuzum ama artik beslenemiyor sanirim haftasida doldugu icin anne karninda durmasina artik gerek yok diye dusunuyorlar sanirim iki tane farkli doktora gittim biri perinatolog zaten ikiside ayni seyi aoyledi bir hafta daha takip edip oyle bir karara varalim dediler bakalim pazartesi birine sali birine gidip karar vericem artik kuzum

Benm 3hafta geriydi canım takipteyim bende.üzülme 2600 kilosuda iyi okdr az değil bence dısarda daha cok kilo alıyorlar belki küveze bile girmez 40a kdrda beklemenin anlamı yok 200gr alıcaksa doğsun hemen toparlar sıkma canını

Demek fail buzlu dondurma değil, ağdacıymış Çok geçmiş olsun. İlaç verip vermediklerini merak ettim ben. Normalde çok çeşitli ilaçlar veriyorlar diye duydum ama gebelikten dolayı belki de vermezler.

Sağlıklılar ya canım şükür bnmde moralim bozuluyor nie kilo almıyor die 34de 2120ydi suan 35deyim 2300 olsa şükredicem cuma kontrolum var.aman saglıklı eli ayagı düzgün ya diye avutuyorum kendimi dogsunlarda mamayla kilo alırlar hemen son günlerini zehir etme canım vardır bundada bi hayır diyelim

Şükür kilosu iyi canım 38. Haftaya da gelmişsiniz sağlıcakla al kucağına

Canım çok geçmiş olsun. Vitaminlerini ihmal etme, kısa bir süre sadece evde dinlenerek geçiriceksin. Ondan sonra zaten atlatmış olursun. İyi ki şüphelenip test yaptırdın da hemen öğrendin. Doğuma daha var zaten, en azından o zamana kadar geçmiş gitmiş olur. Hiç moralini bozma.

İdari izinli olanlara yatmayacak diye biliyorum benim de yatmadı
Benimki dün yattı çalışabilir raporu almıştım ben. İdari izinli olanlara yatacak mı yatmicak mı bilmiyorum fiilen çalışmalı diye bi ibare geçiyordu ama idari izinliler de fiilen çalışıyor gibi sayılıyor bence. İlden ile değişiyor canım yatma tarihi.

Canım zaten 38 de birçok doktor alıyor bebeği. Hiç kafana takıp üzülme. Vakti gelmiş zaten

Canim sıkma canını ablamada oyle demisti doktor son 2 hafta kala bol bol su ic ve protein agirlikli beslen 3 kiloyu gecer allahin izniyle ultrason ölçümleride her zaman dogru çıkmıyor

Cok geçmiş olsun inşallah kisa zamanda ileşirsin gebeler ilaç almadan kolay bir şekilde geciriyormuş oyle diyorlar sitres yapma rabbim yardimcin olsun

Zayif dogan bebislerin cok hızlı gelistigini söylüyor aslında eskiler aynen dedigin gibi saglikli olsunda varsin zayif olsun sen iyi bakarak kilo aldırırsın

Senin durumunda doktorlar hepsi aynı şeyi öngörüyor canım dışarda daha iyi beslenicegini yani..senin zaten günün gelmiş erken degil üzulcek birsey yok dısarda hemen toparlar merak etme ..kilosuda iyi yine telaslancak bir durumun yok kavuşma vaktiniz gelmiş annesi plesantanın yapamadığını şimdi sen yapıcaksın o kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…