ewt deri altına ilaç veriliyor testte. emzirirken yapılırmı onı da bilmiyorum.Doktorum test de yaptıramazsın herhangi bir şey de kullanamazsın diyor sanırım test için deri altına bir ilaç veriliyormuş neye alerji olduğunu bulmak için hamilelikte yapılmıyormuş doğumum 29 Eylülde artık doğumdan sonra yaptıracağız İlk defa böyle bir şey yaşıyorum gerçekten çok kötüymüş
Sen nerelerdesin ya hiç yazmıyosundacanim cok gecmis olsun, doktorum genel olarak gebelerde cok hafif seyrediyor demisti sen de kisa surede ve hafif atlaticaksin insallah
Dursun daha bakalim bende 37yi gorsem yeter diyorum sonra istedigi zaman gelebilir cok beklemek istemiyorum benKızımı 37+3de dogurdum canım heran sancı gelebilir benm 35de basladı sanxılarım hapla erteledik.suan cok agrım var mesela gelmesin die dua ediyorum kızım erken dogunca korkmaya basladım
Kızlar toplu bilgilendirme yapayım dedim. Bugün normal kontrole gitmiştim. Nts de hem bebeğin kalp atışları hem kasılmalar yüksek çıktı. Daha sonra alttan kontrol ettiler bir parmak açılman var bebek ters geliş olduğu için doğum başlarsa riskli olabilir, biz takip edelim dediler. Bir kaç ilaç, ciğer geliştirici ve serum verdiler. Daha sonra tekrar bir saat civarı makinada kaldım. Sancılarım 100 civarı, bebek kalp atışı 200e kadar çıktı. Şimdi hastaneden çıktım. Sabah 9da tekrar gel açıklığını ve durumunu tekrar bakalım, geciktirebildiğimiz kadar geciktirelim dediler. Sabah ciğer geliştirici in ikinci dozunu yapacaklarmış. En azından 1 hafta kadar bekletmeye uğraşıyorlar. İnşaallah 1 hafta daha bekler en azından 37 olalımDoktorun ne diyor canim simdiye kadar herhangi bisey yoktu demi halen hastanedemisin peki
Cok gecmis olsun Allah bir an once sifa versinİyi aksamlar kızlar herkese tşk ediyorum öncelikle. Cok şükür ben ve bebişimiz iyi tat ve koku kaybım devam ediyor halsizlik var terleme var bgn filyasyon geldi bana ilaç verilmedi eşim ve bana karantina verildi sonra Baska Bi ekibe yönlendirmişler onalr aradı hastaneye gitmeniz lazım gebeleri sehir hastanesine yönlendiriyoruz dediler araç yoksa ambulans yönlendiriyolarmıs neyse hastaneye gittim özel yerler var pozitif gebeler için nstye bagladılar sancı VS bsy cıkmadı 3 saat sonra doktornhafendi geldi bos bos bekledik yani orda muayene etti sonra 37 hafta çalısamaz raporu istedim gayet güzel hazırlandı filan sevindim aldım diye bide baktım ne göreyim çalıısır raporu vermiş salaklar beni bide siz bekleyin güncellicez dediler bekliyorum bekliyorum bsy dyen yok gittim noldu dye ee biz güncelledik ama cıktı yok sistemden takip edin filan salaklıklarını bana ödettiler resmen elimde yine Bi rapor yon yani su an maskeyi hepsinin yüzüne tüküresim geldi nş korona olursunuz diyerek o kdr sinirlendim ki durum bundan ibaret eşimde test yapıldı yarın cıkacak semptom yok ama temaslayım deyince yapmıslar kendi istedi tabi testi bu arada dogum gercekleşirse sehir hastanesinde oluyormus bilginiz olsun pandemi hastanesi oldugu için
Çok teşekkür ederim canım aminkelebekmkelebek gözün aydın canım Allah uzun sağlıklı ömürler versin hepinize ❤
R rnp06 çok geçmiş olsun, inş bir kaç güne hiçbir semptom klmaz. D vitamini kullanıyo musun buarada takviye olarak? Bide herhangi bir ilaç getirdiler mi sana?
A Arayanbulur yarın kaçta
yarin ogleni bulur.
Hadi bakalım sağlıkla gelsin kuzucuklar Rabbim yardımcın olsunyarin ogleni bulur.
Benimde Bugün aynı şekilde. Gaz sancısı ama bariz belli. Bi ılık duş alıp uzansan mıKızlar benim karnımdaki kasılmalar devam ediyor ağrı biraz biraz belime vuruyor kaşıklarımda ağrı yok ama
İnşallah 1 hafta daha durdurabilirler canımKızlar toplu bilgilendirme yapayım dedim. Bugün normal kontrole gitmiştim. Nts de hem bebeğin kalp atışları hem kasılmalar yüksek çıktı. Daha sonra alttan kontrol ettiler bir parmak açılman var bebek ters geliş olduğu için doğum başlarsa riskli olabilir, biz takip edelim dediler. Bir kaç ilaç, ciğer geliştirici ve serum verdiler. Daha sonra tekrar bir saat civarı makinada kaldım. Sancılarım 100 civarı, bebek kalp atışı 200e kadar çıktı. Şimdi hastaneden çıktım. Sabah 9da tekrar gel açıklığını ve durumunu tekrar bakalım, geciktirebildiğimiz kadar geciktirelim dediler. Sabah ciğer geliştirici in ikinci dozunu yapacaklarmış. En azından 1 hafta kadar bekletmeye uğraşıyorlar. İnşaallah 1 hafta daha bekler en azından 37 olalımstres yapmamaya çalışıyorum ama ters geliş olduğu için biraz endişe ediyorum. Bir de ilk gebelik. Ne zaman emdişelenmeliyim, ne yapmalıyım, bir şey olsa anlar mıyım onların stres var
Şükürki kontrol altındasın durmasada 1 hafta gayet iyi bi haftadasın iyi yönlerini düşün.bak 31.haftafa doğan bebeğimizi bile çıkarıyolar küvezdenKızlar toplu bilgilendirme yapayım dedim. Bugün normal kontrole gitmiştim. Nts de hem bebeğin kalp atışları hem kasılmalar yüksek çıktı. Daha sonra alttan kontrol ettiler bir parmak açılman var bebek ters geliş olduğu için doğum başlarsa riskli olabilir, biz takip edelim dediler. Bir kaç ilaç, ciğer geliştirici ve serum verdiler. Daha sonra tekrar bir saat civarı makinada kaldım. Sancılarım 100 civarı, bebek kalp atışı 200e kadar çıktı. Şimdi hastaneden çıktım. Sabah 9da tekrar gel açıklığını ve durumunu tekrar bakalım, geciktirebildiğimiz kadar geciktirelim dediler. Sabah ciğer geliştirici in ikinci dozunu yapacaklarmış. En azından 1 hafta kadar bekletmeye uğraşıyorlar. İnşaallah 1 hafta daha bekler en azından 37 olalımstres yapmamaya çalışıyorum ama ters geliş olduğu için biraz endişe ediyorum. Bir de ilk gebelik. Ne zaman emdişelenmeliyim, ne yapmalıyım, bir şey olsa anlar mıyım onların stres var
Doktoruna bildirdinmi canımKızlar benim karnımdaki kasılmalar devam ediyor ağrı biraz biraz belime vuruyor kaşıklarımda ağrı yok ama
doktor uzanınca geçiyorsa ve düzensizse normal demişti bana ne zaman kontrolün.Kızlar benim karnımdaki kasılmalar devam ediyor ağrı biraz biraz belime vuruyor kaşıklarımda ağrı yok ama
Açılma olanlar 1 Hafta filan bekliyor diye biliyorum canım sancın olmaz ins.ilaç sancıları kesiyor zaten benim 3haftaya yakın gelmemişti sancımı kesmişti canım.kilosu iyimi bari belki döner canım bebişlerden belli olmaz Hiç stres yapma bakarsın 2hafta sonra gelir bakarsın simdiKızlar toplu bilgilendirme yapayım dedim. Bugün normal kontrole gitmiştim. Nts de hem bebeğin kalp atışları hem kasılmalar yüksek çıktı. Daha sonra alttan kontrol ettiler bir parmak açılman var bebek ters geliş olduğu için doğum başlarsa riskli olabilir, biz takip edelim dediler. Bir kaç ilaç, ciğer geliştirici ve serum verdiler. Daha sonra tekrar bir saat civarı makinada kaldım. Sancılarım 100 civarı, bebek kalp atışı 200e kadar çıktı. Şimdi hastaneden çıktım. Sabah 9da tekrar gel açıklığını ve durumunu tekrar bakalım, geciktirebildiğimiz kadar geciktirelim dediler. Sabah ciğer geliştirici in ikinci dozunu yapacaklarmış. En azından 1 hafta kadar bekletmeye uğraşıyorlar. İnşaallah 1 hafta daha bekler en azından 37 olalımstres yapmamaya çalışıyorum ama ters geliş olduğu için biraz endişe ediyorum. Bir de ilk gebelik. Ne zaman emdişelenmeliyim, ne yapmalıyım, bir şey olsa anlar mıyım onların stres var
Yok kuzum gaz sancısını biliyorum bu öyle değilBenimde Bugün aynı şekilde. Gaz sancısı ama bariz belli. Bi ılık duş alıp uzansan mı
Yok canım bildirmedim Cuma kontrol var ozaman söylerim diyeDoktoruna bildirdinmi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?