2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
R rnp06 çok geçmiş olsun sen iyileş inşallah sonrasında bol bol rahat rahat gezersin zaten ne kaldı şurda doğuma oğluşunla gezersin eşinde yanında doğum öncesi balayı say evde yapmak istediklerini yaparsın . Kötünün kötüsü durumlar var bak ben ayağa kalkamıyorum, kalktığım anda sonucu belli . Sürekli hadi doğurdum hadi doğuracağım korkusu bir yandan birde hastaneye yetişebilir miyim ( çok kanama olursa ) . Yapmak istediğim bir sürüüü şey var en basiti temizlikçi çağırıp başında bile duramıyorum o yüzden kendini boş yere strese sokma , gezememenin ne kadar strese soktuğunu da anlıyorum bir yay olarak ama evde özgürsün en azından

Ayy maşallah subhanallah arkadaşına. Helal olsun. Vallahi çok doğru söylemiş. Ben buraya kadar getirdim nasıl çıkaracaklarını da doktorlar düşünsün. Bunu kendime motto ediniyorum artık ve kafamı takmıyorum. Heyyt bee

Canım geçmiş olsun
son haftalarımız hepimiz evdeyiz evde meşgale bul kendine biraz yapabilirsen ip falan sipariş ver netten ya da birinden rica et örgü yap film izle yine iyi zamana denk geldi daha zamanımız var son haftanda da olabilirdi stres yapmamaya çalış Egzersiz için de takılma ev içinde yürü son günlerde üşendim evde yürüdüm hep pilates topuyla çalışırsın biraz da çok da zorlamada 9 ay evde yatan arkadaşlarımız var buna şükür iki hafta geçer hemen

Ah canım ya çok geçmiş olsun nasılsın peki?

Canım öyle birşey yok bir gün önce yaptım ben kan sulandırıcı ve spinal oldum isteseydim epudral de olurdum ben spinal istedim korkma bu şekilde olup da epidural olan binlerce kişi var
Sağ ol canım inş doktorum da kabul eder o zamanDoğumunu görmeyi çok istiyorum

Nerden bulaştı ki acaba son andainş hemen atlatırsın canım geçmiş olsun

Bence karantina bitse bile zaten çıkmayın ben 6 aydır dışarı çıkmıyorum sadece hastaneye kontrole gidiyorum.Evden çıkamamak moralinizi bozmasın bir an önce iyileşin önemli olan o.

Canım çok geçmiş olsun en azından çok ağır geçirmiyorsun. Lütfen C vitamini ve d vitaminine yüklen. D vitamini bu durumda 20000 üniteye kadar bile arttırabilirsin. C vitaminini de seni ishal yapana kadar al diyorlar. Onu da 4-5 gr kadar alabilirsin. Çabucak toparlarsın inşallah.

Canım 32 de çalışabilir aldıysan hafta belli zaten 37 de çalışamaz istemezler zaten otomatik çalışamıyorsun. Biz istemiyoruz diye hatırlıyorum.

kizlar tunaydin moralim bozuktu azcik giremedim burlara neler neler olmus R rnp06 cok gecmis olsun kuzum insallah en hafif sekliyle atlatirsin kelebekmkelebek kuzum miniklerine kavusmussun cok sevindim insallah biran once sende toparlarsin kendini benim miniktede gelisim geriligi basladi belkide haftaya sezeryan gunu vericekler takipteyiz bakalim

Neden kusum kilosumu az kilomu almıyo 38.haftadasın aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…