Rrnp06
çok geçmiş olsun sen iyileş inşallah sonrasında bol bol rahat rahat gezersin zaten ne kaldı şurda doğuma oğluşunla gezersin eşinde yanında doğum öncesi balayı say evde yapmak istediklerini yaparsın . Kötünün kötüsü durumlar var bak ben ayağa kalkamıyorum, kalktığım anda sonucu belli . Sürekli hadi doğurdum hadi doğuracağım korkusu bir yandan birde hastaneye yetişebilir miyim ( çok kanama olursa ) . Yapmak istediğim bir sürüüü şey var en basiti temizlikçi çağırıp başında bile duramıyorum o yüzden kendini boş yere strese sokma , gezememenin ne kadar strese soktuğunu da anlıyorum bir yay olarak ama evde özgürsün en azından
Arkadaşlar daha önce de yazmıştım bu doğum korkuları gerçekten yersiz. Bir şekilde çalacak o bebekler takmayın kafayı bu kadar. Arkadaşım engelliydi hayatta doğuramazsın ölürsün dediler. Hatta bebeği taşıyamaz ölürsün dediler. Doğum zamanına kadar geldi. Doğum zamanı da ben bu zamana kadar getirdim. Hadi bakalım nasıl çıkartacaksınız onu da siz bulun dedi. Üniversitede konsey falan toplandı. Normal doğum ihtimali yok. Sezaryenle alacaklardı ama genel anesteziden kalkamaz dendi. Engeli nedeniyle epidural spinal olmazdı. Kız bunları hiç düşünmedi. Nasılsa bir yolunu bulurlar dedi. Ve buldular da. Çocuğu da büyüdü. Ondaki gücü gördükten sonra ben ondan bundan korkuyorum nasıl olsa vs diye söylenmeye utanır oldum. Bu bebekler de bizden bir şekilde çıkacak. Hem de senelerdir dünyada milyonlarca kadın nasıl çıkarttıysa öyle çukartacağız. Takmayın kafaya yani.
Ayy maşallah subhanallah arkadaşına. Helal olsun. Vallahi çok doğru söylemiş. Ben buraya kadar getirdim nasıl çıkaracaklarını da doktorlar düşünsün. Bunu kendime motto ediniyorum artık ve kafamı takmıyorum. Heyyt bee
Bende de öle 2 2 gündür vardı bgn yok ilginç valla nasıl Bi virüs hala çözemedik Allah herkese hafif atlamayı nasip etsin valla hep diyodum olacaksa son dakka olmasın diye bunada vardır Bi hayır eşim cok pimpirikliydi cok kızıyordu bana adam haklı cıktı onada üzüldüm biraz ama napım bende konsere gidip eğlenmedim ya sadece rahattım pskolojık olarak strese girmek istemiyordum yakalandık yine strese girmek istemiyorum sadece evden cıkamama düşüncesi beni su an strese soktu ne yicez napcaz bilmiyorum annemden de hayır yok ZTen kadına kızın korona diyorlar inşallah atlatır diyo hastalık değilde bu beni cok üzdü desem daha dogru olur
Canım geçmiş olsun
son haftalarımız hepimiz evdeyiz evde meşgale bul kendine biraz yapabilirsen ip falan sipariş ver netten ya da birinden rica et örgü yap film izle yine iyi zamana denk geldi daha zamanımız var son haftanda da olabilirdi stres yapmamaya çalış Egzersiz için de takılma ev içinde yürü son günlerde üşendim evde yürüdüm hep pilates topuyla çalışırsın biraz da çok da zorlamada 9 ay evde yatan arkadaşlarımız var buna şükür iki hafta geçer hemen
Evet kızlar o kötü haber geldi test sonucu yarın cıkacak tı ama aksam 10 gibi aradılar pozitif cıkmıs evden cıkmayın dediler ben yarın rapor almaya gidecektim hersey karıstı smdi napcam bilemiyorum eşimle de birlikte yatıyorduk onda su an bsy yok ama bu illet hiç belli olmuyor cok garip bsy
Canım öyle birşey yok bir gün önce yaptım ben kan sulandırıcı ve spinal oldum isteseydim epudral de olurdum ben spinal istedim korkma bu şekilde olup da epidural olan binlerce kişi var
Evet kızlar o kötü haber geldi test sonucu yarın cıkacak tı ama aksam 10 gibi aradılar pozitif cıkmıs evden cıkmayın dediler ben yarın rapor almaya gidecektim hersey karıstı smdi napcam bilemiyorum eşimle de birlikte yatıyorduk onda su an bsy yok ama bu illet hiç belli olmuyor cok garip bsy
Cnm kimdi o bi konusayım bende napmıs nasıl olmus süreç yani cok kötü değilim ama cok iyide değilim moralim bozuldu tabi biraz evden cıkamamak olayı strese soktu beni ama düne göre daha iyiyim öksürük yok ateş basıyor terliyorum burnum yanıyo arada karnın agrıyo biraz o sekilde
Bence karantina bitse bile zaten çıkmayın ben 6 aydır dışarı çıkmıyorum sadece hastaneye kontrole gidiyorum.Evden çıkamamak moralinizi bozmasın bir an önce iyileşin önemli olan o.
Canım çok geçmiş olsun en azından çok ağır geçirmiyorsun. Lütfen C vitamini ve d vitaminine yüklen. D vitamini bu durumda 20000 üniteye kadar bile arttırabilirsin. C vitaminini de seni ishal yapana kadar al diyorlar. Onu da 4-5 gr kadar alabilirsin. Çabucak toparlarsın inşallah.
Bakalım Bi çaresini bulcaz zaten sistemlerde vardır 32dede rapor almıstım benm doktorun raporu gecersiz hastaneden almak Lazım onuda kim nasıl halleder hiç blmyrm ZTen bu işin en kötü tarafı bu bilmiyosun yoksa zaten grip gibi geciyor hastalıkta
Eğitim ödeneğinden mi bahsediyorsunuz? Bana yattı hem idari izinliyim hem doğum iznimdeyüm. 32 de çalışamaz aldım.
[/QUOTE evet eğitim ödeneğinden bahsediyorum
Bende 31.haftadayım idari izinliyim yatmadı bana