2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
kelebekmkelebek gözün aydın canım Allah uzun sağlıklı ömürler versin hepinize
R rnp06 çok geçmiş olsun, inş bir kaç güne hiçbir semptom klmaz. D vitamini kullanıyo musun buarada takviye olarak? Bide herhangi bir ilaç getirdiler mi sana?

Bebeğin kalp atışları çom hızlıymış. Fetal taşikardş dediler. Tahlil aldılar. Bilgisi olan var mı?
Canım benimkine de bradikardi olabilir dediler senin durumun tam tersi yavaşmış nabzı. Gittik hemen fetal eko falan çektirdik bir günde üç şehir gezdik o gün, ordan oraya sevk ettiler. 45 dk muayene etti hoca kalbini en son işte, bir sürü inceleme yaptı bişey çıkmadı muhtemelen seni de sevk ederler. Nst den önce kahve vs içtin mi yada çok çok şeker yüklendinmi çikolata vs? Tansiyonun senin fiziksel ve ruhsal durumun şekerin vs herşey etkiliyo o anlık ölçümleri. Bence kalp ekosun da normal çıkacak senin de inşallah

Dogumun basladigini bu yukseklikten anlariz ozaman benim daha hic sancim cikmadi gerci daha erken sanirim kacinci haftalarda artiyor bu sancilar acaba
Kızımı 37+3de dogurdum canım heran sancı gelebilir benm 35de basladı sanxılarım hapla erteledik.suan cok agrım var mesela gelmesin die dua ediyorum kızım erken dogunca korkmaya basladım

kizlar bu sancilar nasil oluyor bugun once karnima hafif regl agrisi gibi girdi sonra belimden vurmaya basladi agri ama dakika tutamiyorum duzensiz bir giriyor agri 5 dakika falan suruyor sonra kasigima vurmaya basladi esime masaj yaptirdim belime falan hafifledi agrim sizce dogum yaklasti mi yasayan anneler

sancı yaşamadım hiç ama yazılanlardan okuduğum kadarıyla seninkiler doğum sancısı gibi. bşr hastaneye gitsen mi acaba nst için

Evet karnınız agrıyacak,kasılacak ve beliniz de agrıyacak sanki yük yüklenmişsiniz gibi bir de sancılar 5 dakika gibi uzun degil kısa ama sık olacak

Doktorum test de yaptıramazsın herhangi bir şey de kullanamazsın diyor sanırım test için deri altına bir ilaç veriliyormuş neye alerji olduğunu bulmak için hamilelikte yapılmıyormuş doğumum 29 Eylülde artık doğumdan sonra yaptıracağız İlk defa böyle bir şey yaşıyorum gerçekten çok kötüymüş

Canım ya aynı durum bende de var. Heralde normal kabul edicez yerleri daraldı diye. Zaten artık tekmeler fln olmuyo bende gerinme gibi yada sürünme gibi hissediyorum. Ama mesela dün baya baya azdı ben dürttükçe azıcık derinden hareket ediyodu. Bufün sürekli hissediyorum.

Bebeğin kalp atışları çom hızlıymış. Fetal taşikardş dediler. Tahlil aldılar. Bilgisi olan var mı?
BAna da geçen gittiğimde taşikardi olabilir demişti doktorum kalp atışı 200 leri bulmuştu sonra uzanıp nst bağlattılar sola uzandım normale döndü canım

Doğumun baya yaklaşmış ama Doğum sancıları masajla yada pozisyon değişmekle geçmez canım Gine’de doktorunla iletişime geç mnişan yada su geldimi?

İyi iyi çok sevindim nasıl iki tane bakabiliyormusunuz? Bize tecrübelerini de anlat sütün yetiyormu? mamada veriyormusun?
Çok soru sordum kusura bakma kafamda deli sorular var
Bakıyoruz Allah’a şükür canım sütüm şuan az ama gene de devamlı emziriyorm mama veriyorlar hastanede takviye olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…