2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Allahin izniyle bisey olmaz canim biraz daha bekler bebisin insallah yarina biseyin kalmaz igne ve ilaclar etki ederde

Canım geçmeyen ağrı doğum ağrısıymış. Benim ağrım olduğu zaman doktor sıcak duş alıp uzan 1-2 saat içinde geçmezse ara diyor
Ağrı değil aslında nasıl desem Bebek bi anda kast kası kesiliyor Buda canımı yakıyor kasıklarımda bişey yok karnımın içi

Cnm doktoruna guven...cok makul seyler soylemis hep,sabah gidiceksin zaten..gerekirse sezeryan onerir,haftalarimiz artik atraksiyona cok musait

Kizlar dogum icin cikolata hediyelik alicam da ne zaman almaliyim ve onerebileceginiz site var mi ?

Kizlar dogum icin cikolata hediyelik alicam da ne zaman almaliyim ve onerebileceginiz site var mi ?
ben aysonu sipariş vericem. dopum ekim sonu. daha nerden vereceğime karar vermedim ama denizin çikolataları diye bir sayfa istek yollamış instada. 100çiko 105tl. fena gelmedi fiyat ama araştırıyorum daha

Kızlar karnım taş gibi oluyor kalıyor arada rahatlasada hareket etmiyor 2saattir neden böyle olur önemli biseymidir

ben aysonu sipariş vericem. dopum ekim sonu. daha nerden vereceğime karar vermedim ama denizin çikolataları diye bir sayfa istek yollamış instada. 100çiko 105tl. fena gelmedi fiyat ama araştırıyorum daha
Sagol canim cevabin icin bende arastiriyorum bazi siteler 15gun once falan bildirin demis bende burda duymustum birilerinden haciserif iyi diye onun sitesinde de fena degil bakabilrrsin sana da fikir okur belki

Canım bende hacışeriften yaptırıcaktım ama Kitapkurdu20 yanlış hatırlamıyotsam çikokata atölyesi diye bi site önerdi harika setler var oraya yaptırmaya karar verdim valla ben bu hafta sonu verim artık diyorum dolapta durur ne olacak çikolataya.

Sagol canim cevabin icin bende arastiriyorum bazi siteler 15gun once falan bildirin demis bende burda duymustum birilerinden haciserif iyi diye onun sitesinde de fena degil bakabilrrsin sana da fikir okur belki
Hacışerif Denizlinin meşhur çikolatacısı güzeldir bütün ürünleri. Bende hoşgeldin bebegim yazılı çikolata yaptıracağım. Denzili de yaşadığım için iki gün önce yaptırırım. Sipariş verecekler buzdolabın da bir hafta saklasalr birsey olmaz diye düşünüyorum

Kızlar karnım taş gibi oluyor kalıyor arada rahatlasada hareket etmiyor 2saattir neden böyle olur önemli biseymidir
Arada rahatlıyo diyosun ya o rahatlama olurken yada tekrar sertleşirken beline yada kasıklarına ağrı giriyosa sancın olabilir.

Canım sen bu kasılmaları filan hissettin mi ? Yani hiç bi belirti yokken mi Nst de değerler yüksek çıktı?

Instada mi bu soyledigin cnm bir bakayim orayada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…