2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
İyi geceler kızlar, ağrılarınızın doğum başlangıcı olup olmadığını en belirgin düzenli olmasıyla anlayabilirsiniz. Mesela 20 saniye kadar ağrı gelir 1 dk gelmez (süreleri örnek yazdım değişebilir herkeste) bir süre aynı düzende devam eder süre geçtikçede sıklaşır. Çok düzenli ve tatlı tatlı gelir gider kısaca mutlaka anlarsınız zaten onun dışında normal ağrılarınız ve kasılmalarınız karında sertlik vs olucaktır zaten artık bu dönemlerde, vücutta bebişte kendini doğuma hazırlıyor yavaş yavaş.

Gaz sancısı bendede var bugub kıvranıyorum resmen saatlerdir gecmedi çözüm bulan var mi buna
Valla ben gasicon diye bir ilaç daha doğrusu yağ karışımı aldım ama sezeryanda kullanmak için aldım. Henüz kullanmadım. Bir araştır istersen canım

Canim benim ilk kızım 34.Haftada son anda tansiyon yükselince hemen 35+0 da alindi. Preeklemsi başlamış çünkü. 2170 gr doğdu kızım. Kilosunu hiç ama hiç takmayın. Şükür kuvoze de girmedi. Emerek bir anda toparladı. 3.ayda benzer aydaki bebekleri çoktan yakaladı bile :) yani kiloya hiç takilmayin rabbim sağ salim hayırlısı ile kucağınıza aldirsin da

Canım sen bu kasılmaları filan hissettin mi ? Yani hiç bi belirti yokken mi Nst de değerler yüksek çıktı?
Hayır ben harhangi farklı bir durum hissetmemiştim. Arada kasılıyor tabi ama normal karşılıyorum düzenli olmadığı için. Tesadüfen nst de öğrendim yüksek olduğunu

Kızlar bugün akşama kadar temizlikle uğraştım güya birini çağırdım yok dolaplar yok toparla hiç oturamadım daha yeni yattım ama bebek kendini topluyor bir tarafta kasıklarım ağrıyor cok fena sonra düzeliyor büyüdükleri için mi acıtıyorlar kasılmamı oluyor yoksa

Aynen öyle oluyor valla geçen gün benim de pertim çıktı iki gun dinlenemedim önlerinden arkalarından dolanmaktan..Sanki onlardan çok iş yaptım..kiii yaptım hala arkalarından işim bitmedi..artik son haftalarımızdayız bu sancılar karın sertleşmesi agrılar en üst seviyede gayet normal yorulmaya hiç gelmiyor evde iki dolanıyorum karnım hemen taş gibi..yorulmuşundur o yüzden oluyor canım dinlen yarına bişeyin kalmaz inşallah

Kızlar bişi sorucam okullar biraz gönüllülük esasına dayalı açılcak ya 1. Sınıflar ve hazırlıklar hariç..oğlanın okuldan aradılar bugün pazartesi başlıycaz yüzyüze dediler..5 er kisilik yapmışlar sinıfları ama.benim aklım çok karisik hem ortalık fena vakalar cok artti hemde dogum üstü simdi ekstra.dikkat etmeye çalışıyorum korkuyorum okula gondermeye de..Ne yapıcam çok kararsızım okula yolluycak olan varmı siz ne yapmayı düşünüyosunuz...Bu durumda çok erken değilmi

Benimde aynen dediğiniz gibi sertleşiyor bu haftada cok normal artik dogum zamani yaklaşti yerleri daraldi

Benimde 2 tane gidiyor ne yapcam şaşirdim kizim kursa gitti cumartesi günü mecbur gönderdim ama insan sitres yapiyor cocuk cok dikkatli olmasina rağmen ne yapcağimizi şaşirdik bence 1 ci sinif bu sene göndermesen daha iyi hem vurus var hem dikkat edemez kücük daha bide bebek var onunla ilgilenmen lazim surekli seneye gitmesi daha mantikli gibi tabi sen bilirsin oğretmen arkadaşlar var grupta onlarda fikir verir

Yok benim oğlan 5. Sınıf canım..zaten 1.sınıflar yüzyüze bi şekilde.başlıycak mecburi..benim oglanin okuldan.nabız yokluyolar şuan ona göre sanırım geçicekler yada bekliycekler biraz daha

Aynen öyle canım..Kasilmalar ağrilar sancılar hepsi cok normal artık doguma yaklastiriyor bizi..
Benim ki sadece sanci ağri olsa neyse kulak mantari ve intihap vardi 1 aydir devlet hastanesine git gel surekli yanniş tedavu uyguladilar sonuç o kadar aciyi boşu boşuna cektim ve özele gittim temizledi sağ kulak temizlenince anlaşildi ki delinmiş kulak zari onunda ağrisi cok zor bebek buyusun amelyat olcaksin dedi doktor devlette 2 ayri doktora gittim hele biri hiç kamera ile bile bakmadi eve git ilaçlarini iç tabi aşiri enfeksiyonda kulak zarim delindi ☹ayni zamanda genital bolgede de varis var oda cok zorluyor kendime az kaldi dayan diyorum surekli rabbim yardimcimiz olsun

Geçmiş olsun keşke hiç o kadar oyalanmasaydın başta gitseydin ..az kaldı hayirlisiyla alalim şu bebekleri kucagımiza da sağlıkla ,sonrası Allah kerim..

T
Tatlım benim kız 11 e geçti üniversiteye hazırlık falan biz özele aldık 3 haftadır gidiyor sınıf 5 kişi maskeyi hiç çıkartmıyolar falan her tenefüs sınıf havlandılıyo ama büyükler tabi uyabiliyorlar kurallara küçükler ne kadar uyar tartışılır ama haftada 1 günde gönderilebilir sanki yöneticilerin dikkatli olduğundan eminsen.

Geçmiş olsun keşke hiç o kadar oyalanmasaydın başta gitseydin ..az kaldı hayirlisiyla alalim şu bebekleri kucagımiza da sağlıkla ,sonrası Allah kerim..
Sagol canim allah razi olsun keşke eşim tutturdu özeldeki bunlarin tedavisini vercek gitme boşuna ileşcek diye diye uzadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…