2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Geçmiş olsun canım enfeksiyon için ilaç verdi mi doktor

gün içinde yorulduğumuzu farketmeyip gece acısıni çekiyoruz inşallah evler temiz kalır o kadar uğraşmaya

Sagol canim allah razi olsun keşke eşim tutturdu özeldeki bunlarin tedavisini vercek gitme boşuna ileşcek diye diye uzadi
Geçmiş olsun.hem çocuklarla uğraş hem hastalıkla bide karnında bebek
Kendilerinin ufacık biyeri ağrısa koşa koşa doktora giderler

Pandemi olarak ilan edilen hastanede yapacaksın cnm Baska hastaneye gidemiyorsun kabul etmiyorlar zaten
Benim doktorum da öyle diyor corona olursan direk şehir hastanesine alıyorlar yani biz olamıyoruz o yüzden ne yap et olma diyor. O da çok zor sen doktora alış alış sonra birden stres gibi ama atlatınca geri geçilir sanırım doktora daha vaktin var inşallah

Kilosu 2750 civarı dedi doktor. Yarın sabah açılmaya tekrar bakacaklar. İnşallah hem döner hem bekler miniğim. Stresten kımıldayamıyorum bile hareket edersem doğacak gibi geliyor

Cnim ilk gebeligimde iki cm acilmam vardi 36 nci haftamda. 13 gun sonra acilma tamamlandi ve dogumum gerceklesti. İlk gebeliklerde acilmanin daha yavas ilerledigi soylenir. Cok hareket etmemeye cok yurumemeye calis. Bi hafta daha bekler umarim minigin. Ama unutma ki riskli donemleri baya baya atlattik. Allah n izniyle saglikla gelecektir miniklerimiz ❤

Benim oğlanda kolejde zaten sınıfları onlarda 5 kişilik ayarlamışlar ama yine de insan güvenemiyorki ..küçük çocuk bunlar sonuçta aksama kadar maskeyle nasil dolancaklar nasil verimli olcak aklimda deli sorular..gitmeseler hepten yazik oyle kapanmaz telafisi olmayacak sekilde egitim hayatları sekteye ugruyorki üzülüyorumda..ne yapıcağımı hiç bilemiyorum yaa

Hayır ben harhangi farklı bir durum hissetmemiştim. Arada kasılıyor tabi ama normal karşılıyorum düzenli olmadığı için. Tesadüfen nst de öğrendim yüksek olduğunu
Çok ilginç o zaman bizde her hangi bir şikayetimiz olmadan da böyle bişeyle karşılaşabileceğimizi bilelim. Bu arada sen Nasıl oldun nerdesin ?

Sagol canim cevabin icin bende arastiriyorum bazi siteler 15gun once falan bildirin demis bende burda duymustum birilerinden haciserif iyi diye onun sitesinde de fena degil bakabilrrsin sana da fikir okur belki
kızımda hacı şeriften yaptırdım güzeldi. ama baskı seçenekleri az o sebeple yine diğer sayfalara bakıyorum

Kilosu 2750 civarı dedi doktor. Yarın sabah açılmaya tekrar bakacaklar. İnşallah hem döner hem bekler miniğim. Stresten kımıldayamıyorum bile hareket edersem doğacak gibi geliyor
Kilosu iyi masallah canim insallah biraz daha durursa annesi durmazsada stres yapma saglikla al kucagina insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…