Canim sona yaklastin sen iyice sancıların normal mi dogum sancısı gibi miKızlar geceden beri sürekli terliyorum ve sancı oluyor, saat başı üstümü değişiyorum.
neler oluyor bana
Yalancı gibi duruyor düzenli değil.Canim sona yaklastin sen iyice sancıların normal mi dogum sancısı gibi mi
İki akşamdır benimde öyleydi hem mide yanması hem gaz en son humananın kimyonlu rezene çayından almıştım baktım gebeliktede içilebiliyomuş rezene içtim bi bardak hem yanmaya hem gaza iyi geldi.Ben de şu an uyuyamıyorum malesef yatakta oturmaca.benim de gaz var sanırım demin karnıma bikaç kere ağrı girdi
Teşekkur ederim sagol ❤Geçmiş olsun canım enfeksiyon için ilaç verdi mi doktor
Allah razi olsun canim❤ cok doğru diyorsun bana diyorki kesin sen kurdanla deldin dedim daha neler her zaman var bir bahaneleriGeçmiş olsun.hem çocuklarla uğraş hem hastalıkla bide karnında bebek
Kendilerinin ufacık biyeri ağrısa koşa koşa doktora giderler
Ozellikle son ayda gobek catlamasi oluyormusBirkaç gündür karnım ince ince acıyor, çok gergin. Çatlıyor muyum? Henüz çatlamamıştım ama son 4 haftada çatlanır mı acaba?
İnşaallah benim de senin gibi olur da yavaş ilerlerCnim ilk gebeligimde iki cm acilmam vardi 36 nci haftamda. 13 gun sonra acilma tamamlandi ve dogumum gerceklesti. İlk gebeliklerde acilmanin daha yavas ilerledigi soylenir. Cok hareket etmemeye cok yurumemeye calis. Bi hafta daha bekler umarim minigin. Ama unutma ki riskli donemleri baya baya atlattik. Allah n izniyle saglikla gelecektir miniklerimiz ❤
Kaşıntı çok az, kızarıklık yokOzellikle son ayda gobek catlamasi oluyormuskaşıntı kizariklik var mi catlamadan once kaşıntı oluyor ya cunku. belki sadece gerginlikten acıyordur
ben 36 haftada catladim kuzumBirkaç gündür karnım ince ince acıyor, çok gergin. Çatlıyor muyum? Henüz çatlamamıştım ama son 4 haftada çatlanır mı acaba?
Bende de var yaw ondan ben de içeyim bari midem de yandı çünkü, iyi oldu söylediğin teşekkür ederim. Azıcık gaz olsa bile karnımda dönüp duruyor sıkıştırıyor. Dün gece bi kaç kere karnımda sancı gibi olunca tırstım kalktım dolandım biraz geçti rahatladımİki akşamdır benimde öyleydi hem mide yanması hem gaz en son humananın kimyonlu rezene çayından almıştım baktım gebeliktede içilebiliyomuş rezene içtim bi bardak hem yanmaya hem gaza iyi geldi.
Keşke yazmasaydın bunu zaten hepimiz hassasız diken üstündeyiz bu kimseye iyi gelmeyecek. Arkadaşına sabırlar diliyorum ama geceler zaten uyuyamıyordum sayende hiç uyku uyuyamayacağımÇok kötü haber aldım ya arkadasımla aramda 6hafta vardı 40.haftası doldu 1hafta geçti bide bekliyordu sabaha karsı bebegi hissetmiş hafiften sancısı başlamıs hastaneye gitmiş nstye girmiş bebeğin kalp atışları yok dr gelmiş ultrasonda bakmış kalp atışı yok normal doguma almışlar hemen ölü doğum kordonda dolanmamış neden kalbi durdugunu araştırcaklarmış.okdr üzüldüm ki normelxe agustos sonuydu kendisi normal dogum istiyorum diye bekliyordu allah kimseye yaşatmasın ya
Geçmiş olsun canım. Eşin biraz garipmiş. Sağlık konusunda hiç kimseyi dinleme. Kesin eşinde böyle bişey olsa dünyayı ayağa kaldırırdı. Erkeklerin çoğu böyle maalesefAllah razi olsun canim❤ cok doğru diyorsun bana diyorki kesin sen kurdanla deldin dedim daha neler her zaman var bir bahaneleri
Siz yine de hamilelikte adaçayı tüketmeyin zararları çok daha fazla hurma ananas kivi bunlar da yardımcı oluyorGünaydın kızlar kontrolden geldim şükür herşey yolunda nstde de sıkıntı çıkmadı rahim ağzı uzunluğu da iyi erken doğuma dair bir risk yok şimdilik
doktora sorduğum sorular yönünde biraz bilgilendirme yapayım Soran arkadaşlar vardı Uzun olabilir
Bu hafta perine masajına başlayalım dedi maket üzerinden gösterdiKemankolik in paylaşım yaptığı video gibiydi doğal zeytin yağı kullan masaj yaparken dedi pilates topuna da başlayalım öne arkaya ve sonsuzluk işareti çizer gibi hareketler yaparsan vajina kasların gelişir dedi nefes egzersizlerine başlıyoruz gün içinde bebek hareket ettikçe bunları yap doğumda en çok nefes egzersizleri işimize yarayacakmış 4 sn burundan nefes alarak karnı şişiriyoruz aldığımız nefesi 8 snde ağızdan veriyormuşuz ilk başlarda 8 olmaz 6 olur zamanla uzayacak bu süre dedi
Hurma ve merdiven olayını sordum 37 de başlayacağız onlara bir hafta daha bekle dedi günde 5 hurma sabah akşam adaçayı içebilirsin dedi Ama 37 de pek bitki çayları ile aram yoktur ama deneyeceğim bir içsem yeter bile hurma ve adaçayında oksitosin var doğal suni sancı gibi Adaçayı ilk aylarda kaçınıyoruz ama son haftalarda doğumu kolaylaştırdığına yönelik çalışmalar varmış
Doğumla ilgili haftaya konuşalım erken oluyor sonra unutuluyor dedi ama suni sancı vermesini falan merak ediyordum 41 dolana kadar vermem en son seçenek olarak kullanıyorum doğumlarımda dedi bakalım artık normal doğumda epiduralde kullanmıyor benim doktor hastanede ilginç şekilde politikaları gereği yasakmış ben zaten çok istemiyorum da yine de saçma geldi özel hastanede epidural seçenek olarak sunulmalı bence
AA bir de akıntın artar Vajina kendini kayganlaştırarak doğuma hazırlanıyor artık idrar kaçırma olabilir terleyebilirsin bu suyla karışabilir İç çamaşırını değiştirince tekrar hemen Islanıyorsa sudur 15-20 dk sonra İse akıntıdır dedi su sızıntı şeklinde de olabilir birden 1.5 lt de gelebilirmiş su gelirse direkt hastane sancılar düzenli olursa takip edebilirsin 30 dk başlar 20 dk Devam eder 10 dk a düşünce hastaneye gel Düzenli olacak ama. ara ara olan kasılmalarımız doğuma hazırlıkmış pozisyon kaynaklı da olabilir oturuyorsan yürü ya da yat kendi pozisyonu değiştir ılık duş Al böyle geçerse yalancı kasılmaymış
Yine kendini göstermedi sıpa o kadar konuştum bakalım haftaya gösterecek mi
Çok üzücü bir durum yaa..Allah kimseye yaşatmasınÇok kötü haber aldım ya arkadasımla aramda 6hafta vardı 40.haftası doldu 1hafta geçti bide bekliyordu sabaha karsı bebegi hissetmiş hafiften sancısı başlamıs hastaneye gitmiş nstye girmiş bebeğin kalp atışları yok dr gelmiş ultrasonda bakmış kalp atışı yok normal doguma almışlar hemen ölü doğum kordonda dolanmamış neden kalbi durdugunu araştırcaklarmış.okdr üzüldüm ki normelxe agustos sonuydu kendisi normal dogum istiyorum diye bekliyordu allah kimseye yaşatmasın ya
Allah sabır versin anneye çok zor bir durum rabbim kimseye yaşatmasınÇok kötü haber aldım ya arkadasımla aramda 6hafta vardı 40.haftası doldu 1hafta geçti bide bekliyordu sabaha karsı bebegi hissetmiş hafiften sancısı başlamıs hastaneye gitmiş nstye girmiş bebeğin kalp atışları yok dr gelmiş ultrasonda bakmış kalp atışı yok normal doguma almışlar hemen ölü doğum kordonda dolanmamış neden kalbi durdugunu araştırcaklarmış.okdr üzüldüm ki normelxe agustos sonuydu kendisi normal dogum istiyorum diye bekliyordu allah kimseye yaşatmasın ya
Ben de şaşırdım adaçayı demesine sanırım dr da şaşırdığımı farkedince ilk aylarda uzak tutuyoruz oksitosin nedeniyle düşüğe sebep oluyor ama son haftalarda doğUm sürecini kısaltıyor dedi hemen baktım netten Gruba yanlış yazmayayım diye son haftalar Öneren doktor yorumlarını görünce yazayım dedimSiz yine de hamilelikte adaçayı tüketmeyin zararları çok daha fazla hurma ananas kivi bunlar da yardımcı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?