2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Keşke yazmasaydın bunu zaten hepimiz hassasız diken üstündeyiz bu kimseye iyi gelmeyecek. Arkadaşına sabırlar diliyorum ama geceler zaten uyuyamıyordum sayende hiç uyku uyuyamayacağım
Kötü düşünme canım seni anlıyorum ilk hamileliğimde bende son aylarda uyuyamıyordum boşuna strese sokmuşum kendimi biz ne de yapsak rabbimin istediği olur..

Keşke yazmasaydın bunu zaten hepimiz hassasız diken üstündeyiz bu kimseye iyi gelmeyecek. Arkadaşına sabırlar diliyorum ama geceler zaten uyuyamıyordum sayende hiç uyku uyuyamayacağım
Katılıyorum, bence artık kötü doğum hikayelerini kayıpları vs paylaşmayalım, hepimiz çok hassas bir dönemdeyiz.

Pandemi olarak ilan edilen hastanede yapacaksın cnm Baska hastaneye gidemiyorsun kabul etmiyorlar zaten
Hafifledi mi semptomların canım d vitamini verdiler mi sonra? Sen kuaförden kaptığını mı düşünüyodun dimi? gidicektim de tedirgin oldum şimdi. Maske durumunuz nasıldı buarada kadın çalışırken maske takıyor muydu ikinizde maskeli miydiniz?

Kızlar bende akıntı başladı epey fazla suyum gelmiş olabilir doktora gideceğim öğleden sonra, kasılmam sancım yok ama bir sürpriz yapabilir bizim minnoş ☺
Ayyy hadi hayirli haberlerle gel canim su gelince hemen dogum olmuyormus zaten heyecanlandim

Vee Eylül ayını çıkarmaya niyetli olmayan bir kuzu annesi de ben oluyorum galiba. Yatışım yapıldı kızlar. Doktor sezeryanda alıyor sancım devam ettiği için. Mr olur bana dua edin. Ne kadar rahat olmaya çalışsam da çok korkuyorum. Lütfen dua larınızı hem benden hem bebeğimden eksik etmeyin

Ben de tam artık burayı okumasam mi diye içimden geçirirken bahsettigin mesajı gördüm basını gördüm devamına bakmadım bebegimin doğum ağırlığı düşük ister istemez burdakilerle karşılaştırıyor ve anlamsız bir yarışa neden oluyor ve üzülüyorum zaten birsürü kaygı yaşıyoruz kimseye bişey demiyorum kimse üzerine alınmasın ama canım sıkkın eminim hepimiz kiyasliyoruzdur ya kilosu ya boyu ya hareketi insanın evladı olunca ne kadar değişiyormuş işler başkası dert yansa aman ne var bunda dediğim şeyleri şimdi kendi çocuğum olunca takar oldum bide bunlara olumsuz hikayeler eklenince daha da tedirgin olmaya basladim

Arkadaşlarım uzun süredir hep beraberiz birbirimize destek olduk, merak ettiklerimizi konuştuk, bilgilerimizi paylaştık. Ama artık ben foruma giremiyorum çünkü sürekli olumsuz, kötü bir haber var. Hepimiz çok kaygılıyız başlı başına korona bile bize yeterken birde kısa zaman sonra önümüzde doğumumuz var. Hepimiz etrafımızda duyduğumuz kötü olayları yazsak burası acı forumu olarak isim değiştirmeli. Lütfen yazmayalım. Ben şimdi birde bunu kurucam zihnimde yassimin arkadaşımında verdiği tepki gibi geceler zindan olacak

hadi sağlıklı doğumlar. sıkıntı etme hemencecik geçip gidiyor

kendi yaşadığımız zorluklar/ kaygılar için destek aramayı anlıyorum . İnsan yalnız başına kaygılarıyla daha zor başedebiliyor ama bir üçüncü kişinin haberlerini kaldıracak bir psikoloji kimsede yok . Herkes Farklı açılardan zorluklarla geldi bu zamana

Ayy hem çok üzüldüm hemde çok kortum Allah ım şimdi o arkadaşın ne durumdadır gerçekten şu an ağlamak üzereyim çok kötü oldum Allah sabır versin

Hadi hayırlısı olsun canım. İnşallah hiç ağrın sızın olmayan bi doğum olur. Normal doğum tarihlerimiz de yakınmış. Daha önce doğum yapan arkadaşla da aynıydı. En son doğması gerekenler aceleci çıktı. :) Güzel haberlerini bekliyoruz.

Geçen gün yine böyle bir hikaye okuduğum için gece istemsiz kalkıp bebeğin hareket etmediğini kafamda kurdum ve çok kötü bir gece geçirdim.
Son günlerimiz. Olabildiğince olumlu, pozitif hikayeler yazalım. Birbirimizi motive edelim lütfen.
Tabii ki her şey bizim için ama bunlsrı okuyup kötü hissetmek istemiyor bir çoğumuz.
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi

çok uzuldum. mutlaka bir sebebi vardı. ogrenirsen bize de yazar mısın? almamız gereken bir onlem varsa alırız. hayatta hersey nasip sanırım. arkadasınıza sabırlar diliyorum

Hiç korkma sağlıkla kavuşacaksın yavruna :)
Çabucak gelip geçsin canım. Çok güzel bir doğum olsun

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin doğurup rahatlayacaksın çünkü artık yanında olacak Hayırlısıyla vaktiyle darısı başımıza

Ben de biraz telaşlanmaya başladım doğum tarihime daha var derken bebekler bir bir gelmeye başladı:)
Daha eksiklerim de çok çalışıyorum da bir yandan ama sağlıkla gelsinler de gerisi hallolur diye kendimi teselli ediyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…