Hoş bulduk canım teşekkür ederim.maşallah darısı başıma artıkHanımlar iyi akşamlar, yeni katılanlar hoş geldiniz. Umarım herşey hepimiz icin yolundadır ve öyle devam ederBuarada kalp atışı icin bekleyenler oğlumu 7+1de, suanki bebeğimi de 6+5te duydum. Fikir olsun sizlere
Anladım hayırlısı böleymiş artık bunda dikkat edersiniz tadını cıkarırsınız inşMaşallahKimyasal değildi ben doktora geç gittim .ve ikinci gebeliğim çalıştığım icin dikkat etmedim diyelim yada nasip .gittigimde doktor değerin 3000 üzeri keseye bakalım dedin öğlen gibi de eve geldim düştü keseye bakmak icin nasip olmadı
merhaba ben de 6+5im ben iim de sacece kese var dedi sizde kese kaç mm diHerkese mrb bugün doktora gittim. 6+5 im. Kese hala küçük büyümemiş. 5 hafta ile uyumlu. Bir hafta önce de böyleydi. Doktor beta hcg baktı sonuç 6600 çıktı. Fikirlerinizi almak istiyorum..
İnşallah hayırlısı olsun artik hepimiz icinAnladım hayırlısı böleymiş artık bunda dikkat edersiniz tadını cıkarırsınız inş
Merhaba bugün aynı şeyi yaşadım İlk doktor göremedi farklı doktora gittim embriyoyu gördükmerhaba ben de 6+5im ben iim de sacece kese var dedi sizde kese kaç mm di
gerçekten mi umarım benimki de görünür. son adet tarihiniz nedir? eşim devlet hastanesinin ultrasonu eskidir ondan görememiştir dedi ama benim moralim çok bozukMerhaba bugün aynı şeyi yaşadım İlk doktor göremedi farklı doktora gittim embriyoyu gördük
Aynen öyle diğer doktorum onaylamadı iyi ki erkenden farkedip değiştirmişim. Siz ne zaman gidiceksiniz doktora ikizdi demiBenim en başından beri ufak tefek öğürme dışında hiç bulantım olmadı şimdiye kadar. Öyle halsizlik, tansiyon şeker düşmesi , kusma hiç olmadı. Özellikle sabah kalkınca göğüslerde hassasiyet, ağzımda acımsı bir tat ve akşamüstü bastıran uyku hali var biraz, biraz da arada karnımda adet olacakmisim gibi hissetmeler. En son cumartesi kontrole gittik 6+5 te gelişimi 6+3 ile uyumlu o da normal dedi Dr. Ben gebelik öncesi epey vitamin mineral takviyeleri kullanmıştım doktor kontrolünde. Açıkçası ilk aşamadaki bu olumsuz etkiler bebeğin ihtiyacini tamamlamak için anneyi zorlamasindan mi kaynaklaniyor acaba diye düşünüyorum şimdi. Belki de eksik birşey olmadığı depolar dolu olduğu için hissetmiyorum ben diyorum kendi kendime.. hiç de öyle bebek olusuyorla ilgisi olduğunu sanmıyorum. Ha ogurdukce hamile olduğunu hissediyorsun, belirtin olmasa unutacaksin demesini anlarım ancak..
15 ocak ama benim kesemde erken gözüktü embriyo gözükmesi lazımdı içiniz rahat etmezse başka bir doktora daha gidingerçekten mi umarım benimki de görünür. son adet tarihiniz nedir? eşim devlet hastanesinin ultrasonu eskidir ondan görememiştir dedi ama benim moralim çok bozuk
Gerçekten de öyleBu bana daha mantıklı geldi bak, tıp'a inancım var ama burda okuduklarımdan sonra herkes aynı tıp fakültesini okumuş mu diye kuşkulandımboş gebelik diyip gönderilenler farkli doktorda hem keseyi hem bebeği görmüş, bir insanın piskolojisiyle bu kadar oynanılabilir..
Aynı durum bendede oldu 6 +,2 ken devlet hastanesine gittim 16 mm kese var evet gebe siniz 15 gğn sonra bebeği görürüz diye gönderdi He bide 6 hafta hesaplıyoruz ama 6 hafta değil dedi sanırım benm cok bilgili olmadıgımı düşünerek yumurtlama tarihi itibariyle öle saçma sapan bsyler söyledi ertesi gün özele gittim kalp atısını bile duydumgerçekten mi umarım benimki de görünür. son adet tarihiniz nedir? eşim devlet hastanesinin ultrasonu eskidir ondan görememiştir dedi ama benim moralim çok bozuk
inşallah ben de görürürm perşmbe kendi doktoruma gideceğim dayanamıyorum kalbim pır pırAynı durum bendede oldu 6 +,2 ken devlet hastanesine gittim 16 mm kese var evet gebe siniz 15 gğn sonra bebeği görürüz diye gönderdi He bide 6 hafta hesaplıyoruz ama 6 hafta değil dedi sanırım benm cok bilgili olmadıgımı düşünerek yumurtlama tarihi itibariyle öle saçma sapan bsyler söyledi ertesi gün özele gittim kalp atısını bile duydum
İnş cok bsy kalmamısinşallah ben de görürürm perşmbe kendi doktoruma gideceğim dayanamıyorum kalbim pır pır
Her işte bir hayır vardır sacmalamasi farketmenize sebep olmuşAynen öyle diğer doktorum onaylamadı iyi ki erkenden farkedip değiştirmişim. Siz ne zaman gidiceksiniz doktora ikizdi demi
Boyut olarak hiç bilgilendirmedi beni doktorlar. Usg kağıdında da yazmıyordu canım..merhaba ben de 6+5im ben iim de sacece kese var dedi sizde kese kaç mm di
HoşgeldinDaha 8 ay önce sezeryanla doğum yaptım. Prezervatif işe yaramamış olmalı ki şu an buradayım. Şok içindeyimAllah bebeleri sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.
HayirlisiDaha 8 ay önce sezeryanla doğum yaptım. Prezervatif işe yaramamış olmalı ki şu an buradayım. Şok içindeyimAllah bebeleri sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?