2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Hoş bulduk canım teşekkür ederim.maşallah darısı başıma artık

Anladım hayırlısı böleymiş artık bunda dikkat edersiniz tadını cıkarırsınız inş

Aynen öyle diğer doktorum onaylamadı iyi ki erkenden farkedip değiştirmişim. Siz ne zaman gidiceksiniz doktora ikizdi demi

gerçekten mi umarım benimki de görünür. son adet tarihiniz nedir? eşim devlet hastanesinin ultrasonu eskidir ondan görememiştir dedi ama benim moralim çok bozuk
15 ocak ama benim kesemde erken gözüktü embriyo gözükmesi lazımdı içiniz rahat etmezse başka bir doktora daha gidin

Gerçekten de öyle

gerçekten mi umarım benimki de görünür. son adet tarihiniz nedir? eşim devlet hastanesinin ultrasonu eskidir ondan görememiştir dedi ama benim moralim çok bozuk
Aynı durum bendede oldu 6 +,2 ken devlet hastanesine gittim 16 mm kese var evet gebe siniz 15 gğn sonra bebeği görürüz diye gönderdi He bide 6 hafta hesaplıyoruz ama 6 hafta değil dedi sanırım benm cok bilgili olmadıgımı düşünerek yumurtlama tarihi itibariyle öle saçma sapan bsyler söyledi ertesi gün özele gittim kalp atısını bile duydum

inşallah ben de görürürm perşmbe kendi doktoruma gideceğim dayanamıyorum kalbim pır pır

Aynen öyle diğer doktorum onaylamadı iyi ki erkenden farkedip değiştirmişim. Siz ne zaman gidiceksiniz doktora ikizdi demi
Her işte bir hayır vardır sacmalamasi farketmenize sebep olmuş Benim kontrole daha çok var 7 Mart'ta gideceğiz, ikinci keseyi gördük ama devam edecek mi , kaybolacak mi bilemiyoruz su an için. Daha 11 gün var O zaman anlayacağız tek mi çift mi devam ediyoruz

Kızlar merhaba bende 4 şubatta öğrendim gebeliğimigeçen hafta keseyi gördük 9mm şükür önümüzdeki haftada kalp atışını duycaz Allahın izniyle..şu an tahmini 6+2deyiz ilk gebelik olacak..ultrasonda tahmini doğuma 21.10.2020 yazıyordu sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşAllah

Kizlar ben regl im 3 gun gecikince evde test yaptim aninda cift cizgi cikti ertesi gun kan verdim deger 10000 in uzeri diye belirtmisler. Sanirim benim cok baslarda olmus olan
Doktoruma 5 hafta 2 gunlukken gittim keseyi gorduk 6 hafta 2 gunlukken de kalp atislarini gorsuk doktorum daha kucuk diye dinletmedi ama 2.gebeligim kizimdan da biliyorum ates bocegi gibi yanip sonuyor cok ilginc
Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Ben de persembe gidecegim kontrole 8.haftayi doldurmak uzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…