- 1 Mayıs 2018
- 377
- 363
- 53
Hoşgeldin
Hayirlisihosgeldin rabbim tamamina erdirsin..
Hoşgeldin
teşekkür ederim kızlar.Hayirlisihosgeldin rabbim tamamina erdirsin..
Sizin değerler nasıl arttı acaba merak ettim .yada neye göre ikiz gebelik denildi sizinHer işte bir hayır vardır sacmalamasi farketmenize sebep olmuşBenim kontrole daha çok var 7 Mart'ta gideceğiz, ikinci keseyi gördük ama devam edecek mi , kaybolacak mi bilemiyoruz su an için. Daha 11 gün var O zaman anlayacağız tek mi çift mi devam ediyoruz
Aa daha varmış günlerde çok zor geçiyor sanki inşallah diğer bebişinde tutunur sana, benimde randevum 7 marttaHer işte bir hayır vardır sacmalamasi farketmenize sebep olmuşBenim kontrole daha çok var 7 Mart'ta gideceğiz, ikinci keseyi gördük ama devam edecek mi , kaybolacak mi bilemiyoruz su an için. Daha 11 gün var O zaman anlayacağız tek mi çift mi devam ediyoruz
Ben sadece 1 kez sattan itibaren 36. Günde yaptırdım bhcg 2213 çıktı. Yani adet gecikmesinden sonra 8. Gün falan. 6+5 teki muayenede 2. Kese göründü. Artış nasıl oldu kaça katladı hiç bilmiyorumSizin değerler nasıl arttı acaba merak ettim .yada neye göre ikiz gebelik denildi sizin ☺
Anladım hayırlı olsun inşallahBen sadece 1 kez sattan itibaren 36. Günde yaptırdım bhcg 2213 çıktı. Yani adet gecikmesinden sonra 8. Gün falan. 6+5 teki muayenede 2. Kese göründü. Artış nasıl oldu kaça katladı hiç bilmiyorum
Gerçeklik payı var onun maalesef5+6 yım çok üzüldüm iyi ki başka doktora gitmişim bide doktorun garipliği miden bulanıyor mu bulanıyorsa iyi bebek oluşuyor diyor herkesin midesi bulanmak zorunda mı bide prof olcak
Gerçeklik payı var onun maalesefbulantı kusma sağlıklı gebelik işareti olduğu söyleniyor
Benimkide yokBöyle diyip korkutmamak gerek çünkü benimde bulantım yok..
Benimkide yok
Valla hele benim morale çok ihtiyacım var tüp bebek ve kanamam vardi kaç gündür yarın yine kontrolüm var ömrümden ömür gidiyorKv'e eşime hamile olduğunu 3 aylıkken doktor kontrolünde öğrenmiş hiçte midesi bulanmamış hamileliği boyunca sadece yorgunluğu olmuş.. Biz burda birbirimize moral veriyoruz kimisede moral bozuyor.
İyi geceler arkadaşlar bende kısmet olursa Ekim ayında doğum yspacagım. Bu arada bu konunun altına yazdım çünkü bulantıyla bir alakası yok korkmayın benim ilk gebeliği de de bulantı yok tu turp gibi saglıklı dogdu. Bu dada yokBöyle diyip korkutmamak gerek çünkü benimde bulantım yok..
Canım benim hiç korkma seni çok İyi anlıyorum benimde ilk gebeliği tüp tü ama ilk zamanlarda hiç bulantım olmamışken canım bişey de istemedi. Simdi oğlum Allaha çok şükür çok sağlıklı. Allahım sana da kucağına almayı nasip etsin. Evlat sahibi olunca evlat hasreti çeken herkese her fırsatta duamı ettim. Allahım seni de kavuştursun. Ama hiç stres yapma canım benimde şimdiki de kanamam var iğne ilaç kullanıyorum ama kesede Bi sıkıntı yok ara ara lekelenme devam ediyor yerleşme kanaması oluyormuşValla hele benim morale çok ihtiyacım var tüp bebek ve kanamam vardi kaç gündür yarın yine kontrolüm var ömrümden ömür gidiyorçok teşekkür ederim iyi oldu bunu öğrendiğim neredeyse bulantı için derin araştırmalara girecektim..
Canım ben ondan sonra başka doktora gittim böyle bişeyin olmadığını sadece %30unda mide bulantısı olduğunu söylediValla hele benim morale çok ihtiyacım var tüp bebek ve kanamam vardi kaç gündür yarın yine kontrolüm var ömrümden ömür gidiyorçok teşekkür ederim iyi oldu bunu öğrendiğim neredeyse bulantı için derin araştırmalara girecektim..
ikinci normal mi ne guzelCanım benim hiç korkma seni çok İyi anlıyorum benimde ilk gebeliği tüp tü ama ilk zamanlarda hiç bulantım olmamışken canım bişey de istemedi. Simdi oğlum Allaha çok şükür çok sağlıklı. Allahım sana da kucağına almayı nasip etsin. Evlat sahibi olunca evlat hasreti çeken herkese her fırsatta duamı ettim. Allahım seni de kavuştursun. Ama hiç stres yapma canım benimde şimdiki de kanamam var iğne ilaç kullanıyorum ama kesede Bi sıkıntı yok ara ara lekelenme devam ediyor yerleşme kanaması oluyormuş
Vallahi buna kafam çok yattiBenim bildiğim vücut artan B-hcg hormonu artışına uyum gösterebilirse bulantı olmuyor, ama hcg artışına uyum gösteremezse bulantı meydana geliyor. Yani vücudun gebeliğe adaptasyonuyla alakalı sanırım ve bünyeden bünyeye değişebiliyor. Aynı bünye iki farklı gebelik sürecinde farklı reaksiyon da verebiliyor. Dr lar aslında bulantıyı şirin göstermek adına bu kısmı söylüyorlar, ama bulantısı olmayanları tedirgin de etmiş oluyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?