2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Merhaba. Benimde bugün kontrolüm vardı. Sadece kesemizi görebildik. İki hafta sonra tekrar gidicem. Herşey o zaman belli olacak.

kaç haftalıksınız banada aynı sey olmustu :) gittim kese var bebek yok 6+2 di bide kalkmıs keseye 1 cm diyor sonra baska doktor buldum şükür hersey göründü :)
5+6 yım çok üzüldüm iyi ki başka doktora gitmişim bide doktorun garipliği miden bulanıyor mu bulanıyorsa iyi bebek oluşuyor diyor herkesin midesi bulanmak zorunda mı bide prof olcak

5+6 yım çok üzüldüm iyi ki başka doktora gitmişim bide doktorun garipliği miden bulanıyor mu bulanıyorsa iyi bebek oluşuyor diyor herkesin midesi bulanmak zorunda mı bide prof olcak

Benimki hiç bulanmadı o zaman benim işim yaş perşembe ilk kontrolüm . Bence ilişkisi yok ikisinin bulantısı olup düşük yapanlar var bulantısı olmayıp sağlıklı bir gebelik geçirenler de prof olduğuna eminmisin

Ben de doktordan yeni geldim beta hcg 21e dusmus kimyasal gebelikmis malesef. Sizler umarim saglikla alirsiniz kucaginiza bebeklerinizi
Geçmiş olsun canım benimde 2,5 yıl sonra ilk gebeliğim kimyasal oldu ilk ve geç olunca çok üzülmüştüm ama kimyasalın arkasına herkes sağlıklı gebelik geldiğini söylüyor hemencik olur inşallah tekrardan

Evet diğer gittiğim doktor uzman o da öyle bişey olur mu %30unda mide bulantısı olur dedi

Benim en başından beri ufak tefek öğürme dışında hiç bulantım olmadı şimdiye kadar. Öyle halsizlik, tansiyon şeker düşmesi , kusma hiç olmadı. Özellikle sabah kalkınca göğüslerde hassasiyet, ağzımda acımsı bir tat ve akşamüstü bastıran uyku hali var biraz, biraz da arada karnımda adet olacakmisim gibi hissetmeler. En son cumartesi kontrole gittik 6+5 te gelişimi 6+3 ile uyumlu o da normal dedi Dr. Ben gebelik öncesi epey vitamin mineral takviyeleri kullanmıştım doktor kontrolünde. Açıkçası ilk aşamadaki bu olumsuz etkiler bebeğin ihtiyacini tamamlamak için anneyi zorlamasindan mi kaynaklaniyor acaba diye düşünüyorum şimdi. Belki de eksik birşey olmadığı depolar dolu olduğu için hissetmiyorum ben diyorum kendi kendime.. hiç de öyle bebek olusuyorla ilgisi olduğunu sanmıyorum. Ha ogurdukce hamile olduğunu hissediyorsun, belirtin olmasa unutacaksin demesini anlarım ancak..

Olanlar benziyor kanamam yok benim de 7+0 iken bebek 6+3 gözüktü ve kalp atimi zayif. Ama yine de hastaneye yatirdi doktorum simdilik igne yapilacakmis her gun yaticam bir sure hastanede. Allah bizlere bagislasin evlatlarimizi. Saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.

Evet diğer gittiğim doktor uzman o da öyle bişey olur mu %30unda mide bulantısı olur dedi

Bu bana daha mantıklı geldi bak, tıp'a inancım var ama burda okuduklarımdan sonra herkes aynı tıp fakültesini okumuş mu diye kuşkulandım boş gebelik diyip gönderilenler farkli doktorda hem keseyi hem bebeği görmüş, bir insanın piskolojisiyle bu kadar oynanılabilir..

İnşallah Allah ım en kısa zamanda size de nasip etsin kimyasaldan sonra hemen gebe kalınır diyor herkes bebek yerini yapıyormuş en yakın zamanda hayırlı haberler alırsınız inşallah

Allah ın izniyle iyi haberlerini alıcaz canım cuma günü bol bol dua edelim Bu sırada başka bi doktora da gidip görül alabilirsen al istersen kuzum

Baya güzel Bi artış tebrikler bu arada

Canım teşekkür ederim .ben 4 ay önce düşük yaptım ama inşallah saglıklı olır bu sefer.bu şekil artmasına doktor sağlıklı olduğunu söyledi ama bilemedim
Hımm ne kdrlıktı düşüğünüz hayırlısı olsun bu sefer güzel gider umarım buraya girene kdr düşük vakalarının bu kdr yaygın oldugunu bilmezdim ı yüzden hala tedirginim burda okuduklarım beni de korkutuyor

O zaman da 1.5 aylık olmuştu ve değerim 3000 e kadar çıkmıştı kese icin gidecektik .nasip olmadı .ama Allah hayırlısını versin öyle korkmayın Allah’a teslim olalım o her şeye kadir

Hanımlar iyi akşamlar, yeni katılanlar hoş geldiniz. Umarım herşey hepimiz icin yolundadır ve öyle devam eder Buarada kalp atışı icin bekleyenler oğlumu 7+1de, suanki bebeğimi de 6+5te duydum. Fikir olsun sizlere

O zaman da 1.5 aylık olmuştu ve değerim 3000 e kadar çıkmıştı kese icin gidecektik .nasip olmadı .ama Allah hayırlısını versin öyle korkmayın Allah’a teslim olalım o her şeye kadir
Normalde 3000lerde kese görünüyor aslında kimyasalda da deger o kdr artmıyor diyorlar ben öğrendiğimde 1190dı ertesi gün gördük Keseyi ama nokta gibiydi bildiğin kalemle konmus noktaydı

Normalde 3000lerde kese görünüyor aslında kimyasalda da deger o kdr artmıyor diyorlar ben öğrendiğimde 1190dı ertesi gün gördük Keseyi ama nokta gibiydi bildiğin kalemle konmus noktaydı
Maşallah Kimyasal değildi ben doktora geç gittim .ve ikinci gebeliğim çalıştığım icin dikkat etmedim diyelim yada nasip .gittigimde doktor değerin 3000 üzeri keseye bakalım dedin öğlen gibi de eve geldim düştü keseye bakmak icin nasip olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…