- 6 Şubat 2020
- 1.389
- 1.786
- 63
- 35
Laktozsuz sütü soracağım bu hafta kontrolde aklımda aynen dediğin gibi kuruyemişi arttırdım kalsiyum değerim düşük olduğu için Ca yazdı aslında da ben ilaç almayayım dedim doğal yolla alayımLaktozsuz süt denedin mi? Dokunuyorsa kendine bu eziyeti etme lütfen, kalsiyum başka sebzelerde meyvelerde kuruyemişlerde bakliyatlrda da var. Peynir tüketebiliyosan peynirde bir seçenek ama vücuduna iyi gelmeyen bişeyi zorlama bence bağırsak floranı bozuyor demek ki, buda bağışıklığını düşürür ve sürekli gazlı olmak seni psikolojik olarak da çok rahatsız eder.Benim oğlumun emzirme dönemimde protein alerjisi vardı ben bir sene süt yoğurt peynir tereyağı hiç birşey yiyemedim ama kalsiyum ölçümlerim tam çıkıyordu hep çünkü doğada sütten ve ürünlerinden başka da bir sürü kalsiyum kaynağı var, yediğin kayısıda fındıkta yeşilliklerde bile var.İlla süt tüketmek istiyorum diyorsan da bir bardak sütü tabi tercihen Laktozsuz, dolaba koy akşama kadar birer yudum olarak bitirmeye çalış, bir anda içme.minik pipetli sütler daha pratik olur. Yoğurt, labne fermente olduğu için daha az gaz yapabilir her gün birini deneyip seni en az rahatsız edeni bulabilirsin ama bir anda değil o çok etkili. Bide Maflor yada Biogaia probiyotik damlalar var bebeklere de veriliyo gaz sorunu için bağırsak floralarını geliştiemek amaçlı, reçetesiz satılıyor istersen dr una danışıp kullanabilirsin. Ben emzirme döneminde mutlaka kullanıyorum bebeğe de veriyorum hatta dr tavsiyesi ile. Gidince bi danış istersen muhtemelen bebek de rahatsız olabilir hatta bence sen diyetisyene uğra kontrole gidince alternatifli yönlendirir seni illa o süt içilip gazdan patlanacak demez
Size özel bir şey söylemedim.Ben zaten saglik.sistemimizi degil doktorlarimizi ovdum..imkanlarimiz yok malesef dedim onlar kadar yanlış anlamışsin ..doktorlarimiz gercekten cok daha bilgili ve becerikliler ama.bu sistem icinde onlarinda imkanları kısıtlı malesef devlet hastaneledinde..hatta paran varsa en iyi saglik hizmeti bizde dedim
Bilemiyorum, benim her tanıdığım devlette randevu bulamadığı için basit bir mr'ı bile özelde çektirmek zorunda kalıyor. Yani gerçekten altyapımız yeterli mi bilemiyorum. Şu an yoğun bakıma hastasını yatırmak için araya adam sokan o kadar çok kişi var ki? Nefes alamaz duruma gelinceye kadar hastaneye gelmeyin dendi arkadaşımın annesine... Ama çok ünlü kişiler hastaneye yatıp durumum çok iyi merak etmeyin diye tweet attı. Evet burada paran varsa her şey var ama bunun dışında olumlu bir yön göremiyorum.Sistemi övmekten ziyade ücretli birşeyleri yaptırabiliyorsun yurt dışında paran olsa dayaptıramıyorsunyoksa bu kadar özelleşmede iyi değil tabiki Kişi başına düşen hemşire doktor sayısı da Yurt dışına göre çok az ama hastaneler oralardan daha iyi cihazlar falan da covid sürecinde de Avrupa yı gördük fiziksel imkanları azdı sağlık alanına çok fazla yatırımları yok yoğun bakımları çok çok az bize göre biz de çok ama personel az böyle olunca onlar tükenmiş olunca da aldığın hizmet tatmin etmiyor
Siz almıştınız o zaman moral bozmayayım dedim bide gelene kadar emin olamadım dedim ya aynı gün verdiler kargoya fiyat da uygun olunca dolandırırım mi dedim yanlış mi anladılar eksik mi gelecek180 miaynı site mi bize niye söylemedin kız ne var senin setin içinde
link verirmisin hepsiburadadanSiz almıştınız o zaman moral bozmayayım dedim bide gelene kadar emin olamadım dedim ya aynı gün verdiler kargoya fiyat da uygun olunca dolandırırım mi dedim yanlış mi anladılar eksik mi gelecek40 magnet 100 lü çikolata kolonya şişesi aynı bence canım artırmışlar ama şimdi orda da
Benim sette 50 magnet var kuzum. Aynı fiyata denk geliyor sadece keseyi indirimli almış oluyosun kese de benim için çok önemli değil atık olacak o zaten. Bu magnetler bizim burda 4 5 lira olduğu için bana burdan daha uyguna geldi. Ben özellikle balonlu magnet istedim onu daha pahalı söyledi başka sitelerSiz almıştınız o zaman moral bozmayayım dedim bide gelene kadar emin olamadım dedim ya aynı gün verdiler kargoya fiyat da uygun olunca dolandırırım mi dedim yanlış mi anladılar eksik mi gelecek40 magnet 100 lü çikolata kolonya şişesi aynı bence canım artırmışlar ama şimdi orda da
Maşallah canım gözünüz aydın, güle güle büyütün bebeğiniziMErhaba kızlar ben Doğumu yaptım bebeğimi kucakladım Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip Etsin biz kavuştuk darısı başınızasütüm henüz gelmedi mama takviyesi yaptı hemşireler
Kız daha iki gün önce haberi vardı yeni doğan bebeği batmanda solunum zorluğu nedeniyle hastaneye ambulans helikopterle götürdüler. Niye filmlerde olsun. Ülkemizin sağlık sistemi çoğu ülkeden daha iyi. Arıyosun jandarmayı böyle sapa noktalarda direkt yönlendiriyor. Ülkemize güvenelim bence. Bunun en önemli kanıtı avrupalı hastaların sürekli olarak sağlık turizmi kapsamında ülkemizi tercih etmesi.Ama bizde de bunlar teoride var realde yok malesefyani gercekten isin düştümü ulaşamazsın helikopter ambulansa dizilerde oluyo anca nedense
Hey maşallah senin 13 sene sonra ilk yani öyle mi?Onu bana diyor canım
yok benim oglum var 10 yaşında..11 ine gircek hatta az kaldıHey maşallah senin 13 sene sonra ilk yani öyle mi?
Hemen baktım ama göremedim ben 3-4 çeşit ürün çıktı o kadarEvet canim çikolata atölyesi
2 numaramınkini ben yapmıştımda bunda hiç halimde yok hevesimde.Ben kapi susunu çikolata kutusunun kapağından yapmayı planliyorumbeceremezsem alırım diye düşündüm
Ben arifoğlu bide humananın cayından aldımBebişler tek tek gelmeye başladı sırada kim var☺36ya girdim hala çantamı hazırlamadım üstümde bi mıymıylık var uyku desen yok hep yorgunumum kızım durmuyo bütün gün onunla oyun oynuyourz oturup kalkamıyorum artık buaralar hersey işkence gibi sanki 38.kadar nasıl beklerim bilmiyorumbacaklarınız filan kaşınıyomu kızlar sizin buaralar feci kaşınıyo benm nedense birde süt gelmesi için çay vs aldınızmı
senin tam kaç haftalık oluyo o zamanGünaydın kızlar şafak 3
He ok anladım. Allah bağışlasın canım. Benim 8. Senem ilk olacak inşallahyok benim oglum var 10 yaşında..11 ine gircek hatta az kaldı
Humananın steel tea ile rezene kimyonBebişler tek tek gelmeye başladı sırada kim var☺36ya girdim hala çantamı hazırlamadım üstümde bi mıymıylık var uyku desen yok hep yorgunumum kızım durmuyo bütün gün onunla oyun oynuyourz oturup kalkamıyorum artık buaralar hersey işkence gibi sanki 38.kadar nasıl beklerim bilmiyorumbacaklarınız filan kaşınıyomu kızlar sizin buaralar feci kaşınıyo benm nedense birde süt gelmesi için çay vs aldınızmı
Ahh iyi o zaman sevindimBenim sette 50 magnet var kuzum. Aynı fiyata denk geliyor sadece keseyi indirimli almış oluyosun kese de benim için çok önemli değil atık olacak o zaten. Bu magnetler bizim burda 4 5 lira olduğu için bana burdan daha uyguna geldi. Ben özellikle balonlu magnet istedim onu daha pahalı söyledi başka siteler
Uygulama olduğu için link bulamadım fotoğraf ekledim dediğim gibi şimdi artmış fiyati canımlink verirmisin hepsiburadadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?