2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Laktozsuz sütü soracağım bu hafta kontrolde aklımda aynen dediğin gibi kuruyemişi arttırdım kalsiyum değerim düşük olduğu için Ca yazdı aslında da ben ilaç almayayım dedim doğal yolla alayım Kefiri de çok söyledi gaz için o da ishal yaptı içmedim zorlamam kendimi o kadar valla Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim

Size özel bir şey söylemedim.

Bilemiyorum, benim her tanıdığım devlette randevu bulamadığı için basit bir mr'ı bile özelde çektirmek zorunda kalıyor. Yani gerçekten altyapımız yeterli mi bilemiyorum. Şu an yoğun bakıma hastasını yatırmak için araya adam sokan o kadar çok kişi var ki? Nefes alamaz duruma gelinceye kadar hastaneye gelmeyin dendi arkadaşımın annesine... Ama çok ünlü kişiler hastaneye yatıp durumum çok iyi merak etmeyin diye tweet attı. Evet burada paran varsa her şey var ama bunun dışında olumlu bir yön göremiyorum.

180 mi aynı site mi bize niye söylemedin kız ne var senin setin içinde
Siz almıştınız o zaman moral bozmayayım dedim bide gelene kadar emin olamadım dedim ya aynı gün verdiler kargoya fiyat da uygun olunca dolandırırım mi dedim yanlış mi anladılar eksik mi gelecek 40 magnet 100 lü çikolata kolonya şişesi aynı bence canım artırmışlar ama şimdi orda da

link verirmisin hepsiburadadan

Benim sette 50 magnet var kuzum. Aynı fiyata denk geliyor sadece keseyi indirimli almış oluyosun kese de benim için çok önemli değil atık olacak o zaten. Bu magnetler bizim burda 4 5 lira olduğu için bana burdan daha uyguna geldi. Ben özellikle balonlu magnet istedim onu daha pahalı söyledi başka siteler

MErhaba kızlar ben Doğumu yaptım bebeğimi kucakladım Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip Etsin biz kavuştuk darısı başınıza sütüm henüz gelmedi mama takviyesi yaptı hemşireler
Maşallah canım gözünüz aydın, güle güle büyütün bebeğiniziRabbim hayırlı evlat eylesin inşallah

Ama bizde de bunlar teoride var realde yok malesef yani gercekten isin düştümü ulaşamazsın helikopter ambulansa dizilerde oluyo anca nedense
Kız daha iki gün önce haberi vardı yeni doğan bebeği batmanda solunum zorluğu nedeniyle hastaneye ambulans helikopterle götürdüler. Niye filmlerde olsun. Ülkemizin sağlık sistemi çoğu ülkeden daha iyi. Arıyosun jandarmayı böyle sapa noktalarda direkt yönlendiriyor. Ülkemize güvenelim bence. Bunun en önemli kanıtı avrupalı hastaların sürekli olarak sağlık turizmi kapsamında ülkemizi tercih etmesi.

Bebişler tek tek gelmeye başladı sırada kim var36ya girdim hala çantamı hazırlamadım üstümde bi mıymıylık var uyku desen yok hep yorgunumum kızım durmuyo bütün gün onunla oyun oynuyourz oturup kalkamıyorum artık buaralar hersey işkence gibi sanki 38.kadar nasıl beklerim bilmiyorumbacaklarınız filan kaşınıyomu kızlar sizin buaralar feci kaşınıyo benm nedense birde süt gelmesi için çay vs aldınızmı

Ben arifoğlu bide humananın cayından aldım

Kızlar selam size bir şey soracağım. Geceden beri regl ağrısı giriyor kasıklarıma belime doğru vuruyor. Belim ağrıyor artık bu durumdan dolayı. Sabah uyandığımda ağrı kesilmişti ama şimdi tekrar oluyor regl ağrısı gibi başlıyor bele doğru. Acaba gazım var da o mu yapıyor?

Humananın steel tea ile rezene kimyon
Karışımını aldım.yatarken 1 bardak rezeneden içiyorum gebeliktede içiliyomuş.steel tea yide sezaryenden iki gün önce içmeye başlayabilirsiniz demişti ağustos forumunda kızlar hatta hastaneyede götürcem süt yapsın diye ama cuma günü bi doktora danışım gene neolur nolmaz.

Ahh iyi o zaman sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…