2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Tatlım bel ağrısını gazla ayıramayabilirsinde regl ağrısı genelde sancı durumlarıyla alakalı düzenli olursa tetikte ıl.

Canım gerçekten sancıysa hiç ara vermeyecektir. Kaç dakikada bir vuruyor ağrı hiç baktın mı ?

Tatlım bel ağrısını gazla ayıramayabilirsinde regl ağrısı genelde sancı durumlarıyla alakalı düzenli olursa tetikte ıl.
Bi takip edeyim ama şu anda düzensiz zaten. Gerçekten neyin gazdan kaynaklandığını anlamıyorum yaf, tecrübesizlik.

Canım gerçekten sancıysa hiç ara vermeyecektir. Kaç dakikada bir vuruyor ağrı hiç baktın mı ?
Gece yaklaşık 1 saat belirli aralıklarla oldu ama sonra ben uyumuşum tv başında, sabah kalktığımda 1-2 kere oldu. Bir de biraz önce oldu. Çok düzensiz ama hiç dakika tutmak aklıma gelmedi.

Doktora geldim bebegimin kilosu boyu 10 gun geride kalmis. Rahim agzi kisalmis. Bebek cok baski yapiyor 10 gun daha tutalim icerde cok dikkatli ol beslenmene dikkat et dedi. 35 hafta olduk 2050 gram daha
Sakın üzülme 10 gün daha ciğerleri gelişsin cıkınca hemen toparlar kilosu düzelir 10 güne kilo da alır hem kurtardı artık kendini

Doktora geldim bebegimin kilosu boyu 10 gun geride kalmis. Rahim agzi kisalmis. Bebek cok baski yapiyor 10 gun daha tutalim icerde cok dikkatli ol beslenmene dikkat et dedi. 35 hafta olduk 2050 gram daha
Et süt yumurta ceviz yoğurt badem, sütlü tatlı ne bulursan ye canım bişeycik olmaz inşallah biliyosun zaten tam ölçemiyolar. Fazla dedikleri az az dedikleri fazla çıkıyor çoğu zaman

tatlım 2 kg geçmiş üzülme 10 günde ne aldırırsan kar protein ağırluklı beslen yat dinlen stres üzüntü etkiliyo rahat olmaya çalış.
38+2 olacak 2.sezaryen olacagi ve ilki kayip oldugu icin fazla beklemek istemedi
Cennette bi meleğin seni bekliyo
Bunu kucağına alıp kokusunu duyunca tüm sıkıntılarını hüzünlerini unurtursun inşaallah hayırlı doğumlar diliyorum.
Sıradaki sensin topiğin doğumdan çıkınca yazarsın.

Gece yaklaşık 1 saat belirli aralıklarla oldu ama sonra ben uyumuşum tv başında, sabah kalktığımda 1-2 kere oldu. Bir de biraz önce oldu. Çok düzensiz ama hiç dakika tutmak aklıma gelmedi.
Takip et canım yalancı da olabilir gerçekte olabilir. Haber et bize de.
Hamilelik takviminde de sancı işe ilgili Bilgi yazıyor :)

Uygulama olduğu için link bulamadım fotoğraf ekledim dediğim gibi şimdi artmış fiyati canım livaneli1608
Evet artmış hemen..Aslında zaman olsa ara ara iniyo hep alışveriş sitelerinde ürünler ama.kimbilir ne zaman olur..Çok güzelmiş sizin tavşancıklar cok beğendim ben normal kutuda cikolata alırim artık hediyelikte arkadaşım yapcak hediye cunku makromeden kapı süsüyle.beraber anahtarlik..yeterli diye dusunuyorum cok fazla gelen giden olmuycak cunku en yakinlara veririm

O zaman sete hiç gerek yok canim çikolata yeter. bizim kızın ismi ece olacak kismet olursa hatta ben ulkerin ece cikolatasini alırım diye düşündüm sonra dedim ilk çocuk o kadar da bekledik tam olsun

Kendi sayfasinda daha uygun fiyatlari,bir bakin isterseniz

Canım benmde oyleydi kabak cekirdegi yedim yatmadan önce dene ve muzlu ve süt içtim yatmadan önce sabah kalkıncada dene istersen

Sakın üzülme 10 gün daha ciğerleri gelişsin cıkınca hemen toparlar kilosu düzelir 10 güne kilo da alır hem kurtardı artık kendini
Beslenme listesi verdi zaten ozellikle yemem gerekenleri soyledi toparlarmis. Yine de dogum olma ihtimali beni duygulandirdi. Gecen gece asiri kasilmam olmustu. Acilman olsa gelir hemen dedi

Et süt yumurta ceviz yoğurt badem, sütlü tatlı ne bulursan ye canım bişeycik olmaz inşallah biliyosun zaten tam ölçemiyolar. Fazla dedikleri az az dedikleri fazla çıkıyor çoğu zaman
Canm baya fark var 2400 2500 olmasi gerekirken 2050 cikti. Kac kere olctu. Dediklerini saydi hep zaten ye diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…