2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar ben de sizden görüp aynı firmadan hepsiburadada denk geldim aldım hem daha uygundu ayni seti hepsiburadanin kendi indirimiyle 180 e filan geldi hem aynı gün kargoya verdiler hatta şüpheye düşmüştüm bir de magnetleri tul keselere koymuşlardı almak isteyen olursa diye yazayım dedim

MErhaba kızlar ben Doğumu yaptım bebeğimi kucakladım Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip Etsin biz kavuştuk darısı başınıza sütüm henüz gelmedi mama takviyesi yaptı hemşireler
Hadi gözünaydın.Sütünde gelir yavaş yavaş merak etme darısı başımıza

Ama bizde de bunlar teoride var realde yok malesef yani gercekten isin düştümü ulaşamazsın helikopter ambulansa dizilerde oluyo anca nedense

Neydi adı çikolata atölyesinimi diyorsun

Bende verdim çikolata atölyesinden kapı süsü falanda söyledim.
Bide bemim kız tutturdu küçük prens olsun magnetler diye bize 390 a patladı.
Bizim evede yakınmış bugün falan gelirse şaşırmqm.

Sağlık sistemimizi bu kadar övmenize çok şaşırdım. Bence sağlık sistemimiz çok kötü, doktorlarımız çok iyi. Paranız varsa çok iyi doktorlara bir hafta içinde muayene olup en iyi tedaviyi alabilirsiniz ama paranız yoksa hele bir de sigortanız yoksa durum hiç parlak değil. Bırakın helikopter ambulansları, kar araçlarını hepimiz 5-6 ay sonraya mr, tomografi vs. günü verilen insanları biliyoruzdur. Burada herkes özel hastanede doğum planlıyor, en ekonomik davranan bu süreçte yine birkaç bin lira para harcadı muayene, kontrol, ilaç diye... Detaylı ultrason zamanlarında devlete gittim 5 dk bile bakmadı, içime sinmedi diye çok şikayet eden olmuştu. Türkiye'de normal doğum ısrarının olmamasını ben de beğeniyorum ama sağlık sistemimizden memnun değilim.

MErhaba kızlar ben Doğumu yaptım bebeğimi kucakladım Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip Etsin biz kavuştuk darısı başınıza sütüm henüz gelmedi mama takviyesi yaptı hemşireler
Gözüm aydın canım allah analı babalı büyütsün gelir sütün de emzirdikçe keyfini cıkar

Ben zaten saglik.sistemimizi degil doktorlarimizi ovdum..imkanlarimiz yok malesef dedim onlar kadar yanlış anlamışsin ..doktorlarimiz gercekten cok daha bilgili ve becerikliler ama.bu sistem icinde onlarinda imkanları kısıtlı malesef devlet hastaneledinde..hatta paran varsa en iyi saglik hizmeti bizde dedim

Sistemi övmekten ziyade ücretli birşeyleri yaptırabiliyorsun yurt dışında paran olsa dayaptıramıyorsun yoksa bu kadar özelleşmede iyi değil tabiki Kişi başına düşen hemşire doktor sayısı da Yurt dışına göre çok az ama hastaneler oralardan daha iyi cihazlar falan da covid sürecinde de Avrupa yı gördük fiziksel imkanları azdı sağlık alanına çok fazla yatırımları yok yoğun bakımları çok çok az bize göre biz de çok ama personel az böyle olunca onlar tükenmiş olunca da aldığın hizmet tatmin etmiyor

Laktozsuz süt denedin mi? Dokunuyorsa kendine bu eziyeti etme lütfen, kalsiyum başka sebzelerde meyvelerde kuruyemişlerde bakliyatlrda da var. Peynir tüketebiliyosan peynirde bir seçenek ama vücuduna iyi gelmeyen bişeyi zorlama bence bağırsak floranı bozuyor demek ki, buda bağışıklığını düşürür ve sürekli gazlı olmak seni psikolojik olarak da çok rahatsız eder.Benim oğlumun emzirme dönemimde protein alerjisi vardı ben bir sene süt yoğurt peynir tereyağı hiç birşey yiyemedim ama kalsiyum ölçümlerim tam çıkıyordu hep çünkü doğada sütten ve ürünlerinden başka da bir sürü kalsiyum kaynağı var, yediğin kayısıda fındıkta yeşilliklerde bile var.İlla süt tüketmek istiyorum diyorsan da bir bardak sütü tabi tercihen Laktozsuz, dolaba koy akşama kadar birer yudum olarak bitirmeye çalış, bir anda içme.minik pipetli sütler daha pratik olur. Yoğurt, labne fermente olduğu için daha az gaz yapabilir her gün birini deneyip seni en az rahatsız edeni bulabilirsin ama bir anda değil o çok etkili. Bide Maflor yada Biogaia probiyotik damlalar var bebeklere de veriliyo gaz sorunu için bağırsak floralarını geliştiemek amaçlı, reçetesiz satılıyor istersen dr una danışıp kullanabilirsin. Ben emzirme döneminde mutlaka kullanıyorum bebeğe de veriyorum hatta dr tavsiyesi ile. Gidince bi danış istersen muhtemelen bebek de rahatsız olabilir hatta bence sen diyetisyene uğra kontrole gidince alternatifli yönlendirir seni illa o süt içilip gazdan patlanacak demez

180 mi aynı site mi bize niye söylemedin kız ne var senin setin içinde

Bende verdim çikolata atölyesinden kapı süsü falanda söyledim.
Bide bemim kız tutturdu küçük prens olsun magnetler diye bize 390 a patladı.
Bizim evede yakınmış bugün falan gelirse şaşırmqm.
Ben kapi susunu çikolata kutusunun kapağından yapmayı planliyorum beceremezsem alırım diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…