2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ya gerçekten çok içli bir köfte yetiştirmişsin maşallah

Bende gece gece uyurken birden ağzıma acı bir su gelmesiyle uyandım..ilk defa oluyor böyle birşey iğrençti bogazım yanıyor hala
Su içseydin üstüne boğazlarını tahriş etmesin asit. Bebişler mideye çok yer bırakmadığından afedersin geyirirken bile mide suyu ağza gelebiliyor.

Hanımlar günaydın çok yazamasam da güncel olarak takip ediyorum sayfayı
2 gün önce çatı muayenem oldu doktor kanama olabilir normal dedi ama resmen mukuslu katı büyük parçalar geldi dün internetteki nişan görselleri ile aynı. nişan mı geldi acaba? Geldikten ne kadar süre sonra doğum olabiliyor 2 gündür bekliyorum hiç bir belirti yok bende

A Aysira46
Ellerin bağlı olması konusunu ilk kez sizden duydum

Eli acmak biraz riskli ani bir durumda yanlis bir hareket yapilabilir hemsireler maskeyi acabilir ama rica etsek

A Aysira46
Ellerin bağlı olması konusunu ilk kez sizden duydum

Evet canım, ani durumlara önlem için ameliyatlarda eller açık bi şekilde bağlı oluyor.

Kızlar ben doğum yaptım bebekte bende iyiyiz şoku henüz atlatamadım 36+6 da doğmuş oldu biraz kendime geleyim anlatıcam.
Yaaa hayırlı olsun canım. Kendine gelince hemen yaz, merak ettim. Seninle aramda 1 gün var. Ve hep bizim tarihimizdeki anneler erken doğum yaptı. Bende her an herşey olabilir diye bekliyorum o yüzden.

Sürekli yaşıyorum canim boguluyor gibi uyaniyorum soguk süt ic ise yariyor yastigini yükselt bide
Valla oturaral uyuyorum zaten normalde yastık kalmadı evde :)) Korkunç bişeydi yaa uykudan uyandirdı aniden boğuluyorum sandım dedigin gibi..gece gece içtim bişiler ama.bir süre gitmedi bogazimdan acısı

içtim canım neler neler ama bu acayip bişiydi yaa ilk defa oldu kaç saat geçmedi ağzımin icinden tadı

Aynen öyle.oldu bisi yemem normalde yatmadan evvel dün bi tanecik mandalina yiyceğim tuttu ..üstünede maden suyu içtim..agzima mandalina tadı geldi resmenn..bir daha asla bişi atmam agzima cok kotu birseydi yaa

Kızlar ben doğum yaptım bebekte bende iyiyiz şoku henüz atlatamadım 36+6 da doğmuş oldu biraz kendime geleyim anlatıcam.
Anaaaaa yattık kalktık kız doğurmuş maşallah sübhanallah Hayırlı olsun canım inşallah kolay bi doğum olmuştur bekliyoruz haberlerini gözün aydın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…