Genelde çocuklar anne baba yatağına kaçar geceleri, bu gece de ben minnak oğlumun yatağına kaçtım koklamaya. Keşke kardeş istemeseydim senden annecim, sen böyle çok yoruluyosun dedi kuzum bugün bana anne olmanın tarifi yok bunun üstünde hiç bir duygu yok ❤
Hanımlar günaydın çok yazamasam da güncel olarak takip ediyorum sayfayı
2 gün önce çatı muayenem oldu doktor kanama olabilir normal dedi ama resmen mukuslu katı büyük parçalar geldi dün internetteki nişan görselleri ile aynı. nişan mı geldi acaba? Geldikten ne kadar süre sonra doğum olabiliyor 2 gündür bekliyorum hiç bir belirti yok bende
Evet eller bağlı ama kızkardeşim ellerimi açar mısınıız diye rica etmiş doğumda. Eğer hiç bi yere ellemiceksen açarız demişler ve açmışlar. Yine hemşirelerden falan rica etsek açarlar sanırım maskeyi de biraz.
Evet eller bağlı ama kızkardeşim ellerimi açar mısınız diye rica etmiş doğumda. Eğer hiç bi yere ellemiceksen açarız demişler ve açmışlar. Yine hemşirelerden falan rica etsek açarlar sanırım maskeyi de biraz.
Canim daha önce ameliyat olmadiysan bilmemen gayet normal bütün ameliyatlarda baglarlar eli korkacak bisey yok aslinda ani bir durumda ani hareket etmemen icin
Yaaa hayırlı olsun canım. Kendine gelince hemen yaz, merak ettim. Seninle aramda 1 gün var. Ve hep bizim tarihimizdeki anneler erken doğum yaptı. Bende her an herşey olabilir diye bekliyorum o yüzden.
Uyumadan kısa süre önce bişeyler yediysen gelmiştir. O yüzden hep erken yemek gerekli. Akşam meyve bile yendi mi yapıyo. Yatmadan 3-4 saat önce yemek kesilmeliymiş. Sıvı tüketebilirsin ama. Son zamanlarda mide yanması daha da artıyomuş. Benimde sürekli yanıyo midem, özellikle baharatlı bişey yediysem ya da domates.
Aynen öyle.oldu bisi yemem normalde yatmadan evvel dün bi tanecik mandalina yiyceğim tuttu ..üstünede maden suyu içtim..agzima mandalina tadı geldi resmenn..bir daha asla bişi atmam agzima cok kotu birseydi yaa