Selam.Artık son randevumdu bugün doktorda.Bebek hiç kilo almamış bu hafta plasentası yaşlanmış doktor normal dedi.Anestezi doktorunu çok bekledim amelitahanede sorun varmış bi türlü konuşamadık Salıya kaldı artık.
Şafaklarıda artık şöyle ekim sonuna doğru doğuracak arkadaşlardan biri devralsınVelhasıl benim şafak 3
Bir süredir foruma girmiyordum, ooo neler konuşulmuş, bir sürü çiçeği burnunda anne olmuş Darısı bizlerin başına sağlıkla inşallah Şafak 3 kaldı bakalım bizim hikayemiz nasıl olacak
Kısaca 2 gundur mide ağrısından şikayet ediyordum hatta burda kivi yedim galiba ondan diye yazmıştım ama o arılar saatler geçtikçe şiddetlendi ve nefesim kesen türden oldu. Eşimin acile gidiyoruz demesiyle kendimi acilde buldum 17 tansiyon ve meğer gebelik zehirlenmesi yaşıyormuşum. Tek çözümü bebeği almaktı, acil sezeryana alındım spinal ve bebişimin ağladığını duyabildim yinede. Hala inanamıyorum.. Herşey o kadar hızlı geliştiki.
Günaydın kızlar ben dün akşamüstü beşte Doğum yaptım çok şükür 3 cm açıklık ve yumuşamayla doktorum suni sancıyla doğumu başlattı 6 cm açıklığa gelince epidural uygulandı zaten 6 cm den sonra herşey o kadar hızlı ilerlediki nasıl doğurdum inanamadım darısı başınıza inşallah
süt korur diye düşünmeyin aynen. çevremde çok var ona güvenip 2.ye hamile kalan. süt korumuyor yani. bizde bir süre eşim korunur. sonra bende pko olduğu için tahminim yine düzenli adet olamayacağımdan doğum kontrol hapı kullanırım
Bende de pko var ve 2. Yi dusunmuyorum uzun sure. Dogum kontrol hapiyla asiri rahat etmistim ne zaman baslanabiliyor biliyor musunuz? Emzirirken kullanilmiyormus hemsire oyle demişti ama doktorumla daha konusmadim
Kızlar ruh haliniz nasıl bikaç hafta önceye kadar her şeye alınıyordum sürekli ağlamak istiyordum şimdi de sürekli bir iş yapayım müzik açıp dans edeyim modundayım ne bu dengesizlik çözemedim
İlk doğumum epidural vajinal idi. 4 cm acıklık olana kadar sancım cok oldu dayanamayınca epidural vurdurdum, epidural vururken acımadı zaten kendi sancım vardı o ara anlamadım 3 doktor yanımdaydı destek oldular vururken, vurulduktan 10 dakika içinde bütün acılar bitti cennete mi geldim dedim uykum gelmişti, sonra cok hızlandı sürec yarım saat içinde ıkınma hissi geldi. Zaten acılmana göre veriyorlar epiduralin dozunu o yuzden ıkınmaları hissediyorsun
Kızlar ruh haliniz nasıl bikaç hafta önceye kadar her şeye alınıyordum sürekli ağlamak istiyordum şimdi de sürekli bir iş yapayım müzik açıp dans edeyim modundayım ne bu dengesizlik çözemedim