2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Suveyda3 hiç görünmüyorsun bugün, şafakları da göremedim sankinerelerdesin inşallah bi sıkıntı yoktur?
Selam.Artık son randevumdu bugün doktorda.Bebek hiç kilo almamış bu hafta plasentası yaşlanmış doktor normal dedi.Anestezi doktorunu çok bekledim amelitahanede sorun varmış bi türlü konuşamadık Salıya kaldı artık.
Şafaklarıda artık şöyle ekim sonuna doğru doğuracak arkadaşlardan biri devralsınVelhasıl benim şafak 3

Sonu tatlı bitmiş şükürler olsun.Haftasına göre kilosu boyu çok iyi maşaallah oğluşunla aşk dolu günlerin başlıyo darısı başımıza inşaallah

Hadi gözünaydın.ne güzel bi doğum olmuş korkan arkadaşlara motivasyon olsun

Bende de pko var ve 2. Yi dusunmuyorum uzun sure. Dogum kontrol hapiyla asiri rahat etmistim ne zaman baslanabiliyor biliyor musunuz? Emzirirken kullanilmiyormus hemsire oyle demişti ama doktorumla daha konusmadim

Çok teşekkür ederimm inşallah biz de bi kolaylıkla sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize

Kızlar ruh haliniz nasıl bikaç hafta önceye kadar her şeye alınıyordum sürekli ağlamak istiyordum şimdi de sürekli bir iş yapayım müzik açıp dans edeyim modundayım ne bu dengesizlik çözemedim
Dün kocam erken uyuduğu için hüngür fışkırık ağladım
delirmeğeee 5 vaar

Kızlar benim bebiş hıckırmayı bıraktı ya doguma yakın ciger gelişimi tamamlandı ondan mı hıckırmıyo acaba doguma 13 günümüz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…