2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canım 34+4 olduğuna eminmisin Doğum 23 eylül gözüküyor daha fazla olması gerek

Ben de ev de hiç takmıyorum canım olabilir belki ondan dir inşallah bebekler doğar dogmaz içerler bari biz de kalorileri yakarız
İçerler kuzum inşAllah kalori yakmamız lazım yoksa nolacak bu kilolar. O zaten kötü bişey değilmiş sütün olacağına işaretmiş

Bende sen baş ağrısı var ama ödem tansiyon normal birşey olur mu ki

Peki doğum esnasında kesi atıldı mi atıldıysa o an ve dikme esnasında acı hissettin mi yoksa epidural onlarıda hissetmeni engelledi mi canım
Kesi oldu canım, onu atmadan once kalcadan tekrar iğne yaptılar, hafif sekilde iç tarafları dikerken hissettim doktor da burası ne yaprsak yapalım tam anlamıyla uyusma olamayan bölge dedi. Zaten uzun sürmüyor o arada bebegin cocuk doktorunca kontrolü yapılıyordu onu izlerken vakit geçti. Dayanamazsanız direkt epidural vurdurun yok böyle bi rahatlık. Ama senin 3 cm acıklık varmıs bence sen cok hissetmezsin, ben 4 cm olana kadar cok zorlandım.dogum deyince benim aklımda kalan sancılar olmus o kısım daha zor (onunda caresi epidural korkmayın)onu atlatırsanız zaten hemencecik bitiyor

Canım bebekte sende iyiysen eğer gerisi önemli değil allah sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsin

Ben çatı muayenesi tam olarak olamadığım için doktorum Pazartesi tekrar deneyecek yine olmaZsa sezeryan için gün vericek 1 haftadır gözümde çok büyüdü

biliyormusun ilk doğumumda benim de 13-8 13-9du tansiyonum. 30.hafta sonrası. doktor hep yüksek diyordu.sonra preaklampsi başlangıcı dendi. 37ye kadar kaldı kızım. ama ben ne kadar streslendim tansiyon yüzünden.sürekli ölçüyordum. bunda da başlarda doktor görünce yükseliyordu şimdi 2aydır iyi gidio. o stresi attım sanırım.
ben o yüzden çok tırsıyorum tansiyondan

Merhabalar :) Persembe gunu dogum oldu sukur bende bebegimde cok iyi hala alisma asamasindayiz acemilik diz boyu :) Sutum hala gelmedi gibi burda okuduklarimi deniyorum tek tek bu yuzden mama takviyesi yapiyoruz tabi pzt kontrolu var bakalim nasil olacak. Bu arada buyuk tuvalete hala cikamadim onerilere acigim

Canım epidural yapılmasa da kesi öncesi bölge uyuşturuluyor kesiyi de dikimi de hissetmiyorsun merak etme Bazı doktorlar epidural yapmam istemiyor bu durum aklında soru işareti oluşturmasın diye yazayım dedim
Ben doktorumla konuştum epidurali seviyorum çok konforlu bi uygulama dedi

Benimde ilk doğum olacak ama nedense doğmasından korkmuyorum sadece doğumdan korkuyorum

Peki doğum esnasında kesi atıldı mi atıldıysa o an ve dikme esnasında acı hissettin mi yoksa epidural onlarıda hissetmeni engelledi mi canım
Araya girmiş gibi oldum canım ama cevap yazmak istedim. Ben de ilk doğumu normal yaptım, epidural filan almadım, ufak bi kesi atılmıştı ama hiçbir şey hissetmiyorsun ne kesiyi ne dikişi hissediyorsun. Sadece sancıyı hissediyorsun. Bir de canım sana naçizane tavsiyem bence bunları çok kafanda kurcalayıp kurma, bana çok stres yapıyormuşsun gibi geliyor. Bazen bazı şeyleri akışına bırakmak daha güzel İnan bana. Herkesin yaşadıkları, acı eşiği vs farklı, bak ne güzel 3 cm açıklığın var ama hiçbirşey hissetmemişsin inşallah çok rahat bir doğumun olur, düşünme bunları, bazı şeyleri de bilmeden git doğuma bence daha rahat olacaktır

Hayırlı olsun rabbim hayırla saglıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah . Acemilik olacak tabi. O hayatın acemisi sen bebeğin acemisi. Kayısı kompostosu denedin mi

Ben çatı muayenesi tam olarak olamadığım için doktorum Pazartesi tekrar deneyecek yine olmaZsa sezeryan için gün vericek 1 haftadır gözümde çok büyüdü
Canım bende perşembe günü çatı muayenesi oldum hiç söylenen kadar zor bişey değildi ki doktorum derin bi nefes al dedi ben nefes alırken o çoktan bakmıştı hatta açıklığı farketmiş o güzden biraz daha ittiricem dedi ikisi en fazla toplam 10 saniye sürmüştür. Kendini kasacak hiç bir şey yok ben burda çok kolay oldu diyenleri aklıma getirerek gitmiştim tavsiye ederim

dogum yapan anneler hayirli olsun ne guzel bebisleriniz artik yaninizda insallah sizde biran once toplanirsiniz bende de asiri odem olmaya basladi ayak bileklerim yok oldu resmen corap bile sıkıyor ne hale geldik valla

Slm herkese kızlar 4 yıllık evliyim ben ilk çocuğumu 38 haftalıkken doğurmuştum,hemde doktorlarımın hiçbir risk yok erken doğum beklemiyoruz demelerine rağmen ve korkuyorum ya bu da erken doğarsa diye tüm hazırlıklarımı şimdiden bitirdim bi aksilik çıkmazsa bunuda normal doğumla doğurcam inş ve bu arada bebeğim ters şuan başı yukarda bu durum erken doğumu tetiklemez dimi?

Geçmiş olsun canım sağlıcakla büyüt
Ben hastaneden çıkmadan bana ilaç verdiler eve gelince içtim hemen tuvalete çıktım..

38 haftalık doğum erken degilki niye korkuyorsun anlamadım

Canım benim sütüm 4 aylıkkken bildiğin bitti. Sonra araştırıp maya tableti kullandım. Bildiğimiz maya ama ilaç gibi tutuyorsun eczanede var. 2yaşına kadar emzirdim. Şiddetle tavsiye ediyorum herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…