Canım 34+4 olduğuna eminmisin Doğum 23 eylül gözüküyor daha fazla olması gerekKızlar merhaba ben 34+4 üm bugün. Ankara medicalparkta yapacağım doğumu orada doğum yapacak olan var mı aranızda. birde pandemiden dolayı eşleri doğuma almıyorlarmış eşleri doğuma giren var mı ? Sezeryandan önce ne testi yapıyorlar onuda merak ettimcovid testide yapıldığını duydum. Kafamda deli sorular
İçerler kuzum inşAllah kalori yakmamız lazım yoksa nolacak bu kilolar. O zaten kötü bişey değilmiş sütün olacağına işaretmişBen de ev de hiç takmıyorum canım olabilir belki ondan dir inşallah bebekler doğar dogmaz içerler bari biz de kalorileri yakarız
Bende sen baş ağrısı var ama ödem tansiyon normal birşey olur mu kiPolyannaolmakisterdim @Decemberist @rnp06 @Suveyda3 Kemankolik @tugba0634 C Cikilop1 ve diğer kızlar benim doğum hikayem pek dillere destan olacak şekilde olmadı o yüzden fazla detaya girip kimseyi korkutmak istemiyorum.
Kısaca 2 gundur mide ağrısından şikayet ediyordum hatta burda kivi yedim galiba ondan diye yazmıştım ama o arılar saatler geçtikçe şiddetlendi ve nefesim kesen türden oldu. Eşimin acile gidiyoruz demesiyle kendimi acilde buldum 17 tansiyon ve meğer gebelik zehirlenmesi yaşıyormuşum. Tek çözümü bebeği almaktı, acil sezeryana alındım spinal ve bebişimin ağladığını duyabildim yinede. Hala inanamıyorum.. Herşey o kadar hızlı geliştiki.
Kesi oldu canım, onu atmadan once kalcadan tekrar iğne yaptılar, hafif sekilde iç tarafları dikerken hissettim doktor da burası ne yaprsak yapalım tam anlamıyla uyusma olamayan bölge dedi. Zaten uzun sürmüyor o arada bebegin cocuk doktorunca kontrolü yapılıyordu onu izlerken vakit geçti. Dayanamazsanız direkt epidural vurdurun yok böyle bi rahatlık. Ama senin 3 cm acıklık varmıs bence sen cok hissetmezsin, ben 4 cm olana kadar cok zorlandım.dogum deyince benim aklımda kalan sancılar olmus o kısım daha zor (onunda caresi epidural korkmayın)onu atlatırsanız zaten hemencecik bitiyorPeki doğum esnasında kesi atıldı mi atıldıysa o an ve dikme esnasında acı hissettin mi yoksa epidural onlarıda hissetmeni engelledi mi canım
Canım bebekte sende iyiysen eğer gerisi önemli değil allah sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsinPolyannaolmakisterdim @Decemberist @rnp06 @Suveyda3 Kemankolik @tugba0634 C Cikilop1 ve diğer kızlar benim doğum hikayem pek dillere destan olacak şekilde olmadı o yüzden fazla detaya girip kimseyi korkutmak istemiyorum.
Kısaca 2 gundur mide ağrısından şikayet ediyordum hatta burda kivi yedim galiba ondan diye yazmıştım ama o arılar saatler geçtikçe şiddetlendi ve nefesim kesen türden oldu. Eşimin acile gidiyoruz demesiyle kendimi acilde buldum 17 tansiyon ve meğer gebelik zehirlenmesi yaşıyormuşum. Tek çözümü bebeği almaktı, acil sezeryana alındım spinal ve bebişimin ağladığını duyabildim yinede. Hala inanamıyorum.. Herşey o kadar hızlı geliştiki.
Zaten o lanet kaşıntılar yatağa girince başlıyor nasıl sinirleniyorum anlatamamBen burdayım bu kaçıncı uyanışım. Gaz sancım var kaşıntım var kaburga ağrıyor uyuyamadım
Ben çatı muayenesi tam olarak olamadığım için doktorum Pazartesi tekrar deneyecek yine olmaZsa sezeryan için gün vericek 1 haftadır gözümde çok büyüdüHerkese merhaba arkadaşlar ben de ekim annesiyim inşallah 36+0 dayız.dün sancı ve 3 cm açıklıkla doktora gittim beklemedeyiz sorun şu ki benim 2. Doğumum olacak ilki normal doğumdu. Çok zor bir doğum geçirdim. Doğumdan sonra bayıldım. Kaburgama çöktükler için bir ay eğilip doğrulamadım makat çatlağı oldu 4 ay onla uğraştım. Şimdi acaba sezaryen mi olsam diyorum dün çatal muayenesinde korkudan titredim. Benim gibi olan var mı ya da korktuğu için sezaryen olmak isteyen
biliyormusun ilk doğumumda benim de 13-8 13-9du tansiyonum. 30.hafta sonrası. doktor hep yüksek diyordu.sonra preaklampsi başlangıcı dendi. 37ye kadar kaldı kızım. ama ben ne kadar streslendim tansiyon yüzünden.sürekli ölçüyordum. bunda da başlarda doktor görünce yükseliyordu şimdi 2aydır iyi gidio. o stresi attım sanırım.Canım doğrusunu söylemek gerekise ödem 5 aydan sonea başladı bende, tansiyonumda en fazla 13 çıkıyordu son kontrolüme kadar. Acilde fırlamış olarak çıktı. 2 haftadır da baş ağrısı şikayeti 2 gündür mide ağrısı şikayetim vardı bunları toplayınca preklampsi çıkıyor işteteşekkür ederim güzel dileğin için canım
Ben doktorumla konuştum epidurali seviyorum çok konforlu bi uygulama dediCanım epidural yapılmasa da kesi öncesi bölge uyuşturuluyor kesiyi de dikimi de hissetmiyorsun merak etmeBazı doktorlar epidural yapmam istemiyor bu durum aklında soru işareti oluşturmasın diye yazayım dedim
Benimde ilk doğum olacak ama nedense doğmasından korkmuyorum sadece doğumdan korkuyorumCanim ilk dogumum olacak haliyle korku hat seviyede bide nedense küçük geliyor daha gelisim olarak önde ama bilmiyorum insallah kuveze falan girmez korkularim var enazindan 38 görsün istiyorum zaten doktorum 2 hafta icinde normal dogmazsa sezaryan yapalim dedi saglikla kucagima alayimda insallah
Araya girmiş gibi oldum canım ama cevap yazmak istedim. Ben de ilk doğumu normal yaptım, epidural filan almadım, ufak bi kesi atılmıştı ama hiçbir şey hissetmiyorsun ne kesiyi ne dikişi hissediyorsun. Sadece sancıyı hissediyorsun. Bir de canım sana naçizane tavsiyem bence bunları çok kafanda kurcalayıp kurma, bana çok stres yapıyormuşsun gibi geliyor. Bazen bazı şeyleri akışına bırakmak daha güzel İnan bana. Herkesin yaşadıkları, acı eşiği vs farklı, bak ne güzel 3 cm açıklığın var ama hiçbirşey hissetmemişsin inşallah çok rahat bir doğumun olur, düşünme bunları, bazı şeyleri de bilmeden git doğuma bence daha rahat olacaktırPeki doğum esnasında kesi atıldı mi atıldıysa o an ve dikme esnasında acı hissettin mi yoksa epidural onlarıda hissetmeni engelledi mi canım
Merhabalar :) Persembe gunu dogum oldu sukur bende bebegimde cok iyi hala alisma asamasindayiz acemilik diz boyu :) Sutum hala gelmedi gibi burda okuduklarimi deniyorum tek tek bu yuzden mama takviyesi yapiyoruz tabi pzt kontrolu var bakalim nasil olacak. Bu arada buyuk tuvalete hala cikamadim onerilere acigim
Canım bende perşembe günü çatı muayenesi oldum hiç söylenen kadar zor bişey değildi ki doktorum derin bi nefes al dedi ben nefes alırken o çoktan bakmıştı hatta açıklığı farketmiş o güzden biraz daha ittiricem dedi ikisi en fazla toplam 10 saniye sürmüştür. Kendini kasacak hiç bir şey yok ben burda çok kolay oldu diyenleri aklıma getirerek gitmiştim tavsiye ederimBen çatı muayenesi tam olarak olamadığım için doktorum Pazartesi tekrar deneyecek yine olmaZsa sezeryan için gün vericek 1 haftadır gözümde çok büyüdü
Geçmiş olsun canım sağlıcakla büyütMerhabalar :) Persembe gunu dogum oldu sukur bende bebegimde cok iyi hala alisma asamasindayiz acemilik diz boyu :) Sutum hala gelmedi gibi burda okuduklarimi deniyorum tek tek bu yuzden mama takviyesi yapiyoruz tabi pzt kontrolu var bakalim nasil olacak. Bu arada buyuk tuvalete hala cikamadim onerilere acigim
38 haftalık doğum erken degilki niye korkuyorsun anlamadımSlm herkese kızlar 4 yıllık evliyim ben ilk çocuğumu 38 haftalıkken doğurmuştum,hemde doktorlarımın hiçbir risk yok erken doğum beklemiyoruz demelerine rağmen ve korkuyorum ya bu da erken doğarsa diye tüm hazırlıklarımı şimdiden bitirdim bi aksilik çıkmazsa bunuda normal doğumla doğurcam inş ve bu arada bebeğim ters şuan başı yukarda bu durum erken doğumu tetiklemez dimi?
Canım benim sütüm 4 aylıkkken bildiğin bitti. Sonra araştırıp maya tableti kullandım. Bildiğimiz maya ama ilaç gibi tutuyorsun eczanede var. 2yaşına kadar emzirdim. Şiddetle tavsiye ediyorum herkeseMerhabalar :) Persembe gunu dogum oldu sukur bende bebegimde cok iyi hala alisma asamasindayiz acemilik diz boyu :) Sutum hala gelmedi gibi burda okuduklarimi deniyorum tek tek bu yuzden mama takviyesi yapiyoruz tabi pzt kontrolu var bakalim nasil olacak. Bu arada buyuk tuvalete hala cikamadim onerilere acigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?