2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Aslında bu yazdıklarına sonuna kadar hak veriyorum ve uygulamaya da çalışıyorum ama gel gör ki doğumdan öyle bi tırsıyorum bide sanırım benim nazım burada oluyor doktorun önüne geldiğimde gıg sesim çıkmıyor ne derse yapmaya çalışıyorum onlarında bir sürü doğum tecrübesi var sonuçta önce Allah a sonra onlara kendimi emanet edip doğuma gircem.
Bide benim bu kadar stresli olmamın bi sebebi de kontrolü benim dışımda olan ve bi sonraki sürecin ne olacağını bilmediğim durumlar beni çok korkutur o yüzden burada soru sorarak az çok kafamda bişeyleri canlandırmaya çalışıyorum

38 haftalık erken doğum olarak kabul edilmiyor ki neden stres yaptın 3 ay önce benim bi arkadaş 30 haftalıkken doğum yaptı şükür kendisi de bebeklerde çok iyi sen 36 haftalık olmuşun hiç korkma

Ekime varmadan gün gün doğumlar çoğalıyor
Ekime de tek tuk kişi kalıcaz herhalde
Ben ekimde doğuracak gibi hissediyorum ekime de az kaldı ekim olsun hatta ortaları olsun lütfen hatta sen benden önce doğum yapacaksın diye hissediyorum o kadar eminimki yalnız annemi bile çağırmadım haftaya eşim alıp gelecek günü birlik şehirlerarası otobüsle gelsin istemedim vaka artışları korkuttu sabah gider akşama gelmiş olurlar tabi koca panik birşey olursa ben yokken diye diyorum ilk bebek hızlı olmaz doğum olacak olursa yetişirsin diye ama panik hala

Bende ekimin ortalarına gideceğime inanıyorum salı yine kontrole gidicem rahim uzunluğu iyiydi, en son hafif sancı çıkmıştı oda normal tek sıkıntı yüküm ağır ama kendime güveniyorum dayanırım ben
Tabi her hangi bir terslik olmazsa beklerim

Sen iyi hissettiğin sürece bebişler acele etmezse beklersin ama kendini de yorma sonrasın da senin enerjine daha çok ihtiyaçları olacak gücünü deneme yani gücün lazım olacak

Sen iyi hissettiğin sürece bebişler acele etmezse beklersin ama kendini de yorma sonrasın da senin enerjine daha çok ihtiyaçları olacak gücünü deneme yani gücün lazım olacak
Yok canım kendimi yormuyorum, şimdi yeğenim yanımda bir kaç güne o gidecek kardeşim gelecek kalacak ben sadece yemek yapıyorum diğer işleri onlar yapıyor.. Temizlikte bitmiş zaten mis gibi evin tadını çıkarayım biraz bıldırcınlar gelince temizlik falan kalmayacak

Anlıyorum canım valla benim ikinci doğum sürecin nasıl olacağını da biliyorum ama ben de çok korkuyorumsonuçta ne olursa olsun candan can çıkıyor hiç kolay değil ama korkunun da ecele bi faydası yok dimi:) Rabbim bir kolaylığını verir inşallah hepimiz anlamadan bilmeden bir avazda doğururuz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…