2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bende de pko var ve 2. Yi dusunmuyorum uzun sure. Dogum kontrol hapiyla asiri rahat etmistim ne zaman baslanabiliyor biliyor musunuz? Emzirirken kullanilmiyormus hemsire oyle demişti ama doktorumla daha konusmadim
emzirirken kullanılabilen düşük dozlu haplar var. okumuştum ben bu forumda. bence de doktoruna danış. beb de pkoluyum. doğum sonrası 1sene adet olmadım. doktor sakıncalı gördü cyclo prognova kullanıyordum emzirirken

Hayırlısı artık canım son düzlüğe girdik, sağlıcakla kucaklarız inşallah senin bu 3 gün geçmek bilmez artık

Doğum yapan bütün anneler gözünüz aydın darısı hayırlısıyla bizlerin başına. Benm de bugn kontrolüm vardı ilk nst me girdim kasılmalarım vardı sancı çıkmadı.Doktor her gün 3 4 tane hurma yememi, squatı, merdiven inip çıkmayı, pilates topunu, alaturka tuvaleti önerdi ve ilişkiye devam dedi eşim bakamıyor tabi o sıra suçlu gibi tabi diyemedim devam derken biz o işi unuttuk diye doktor önerince bile adam stres oldu noldu buna anlamış değilim genel anlamda güzeldi herşey şükür. Bir de lansinoh kremle göğüs masajı na başla dedi ben de doğumu tetikliyor deniliyor ama dedim bundan sonra artık doğabilir dedi çok heyecanlıı siz de faydalanın istedim sağlıcakla kalın kızlar. Size de şunu sormak istiyorum nst ye ayriyeten ücret ödeyeneniniz var mı bugün ben şok

Tabi 15 tl

Hastanelerde ödeniyor sanırım ben muayenehaneye gidiyorum iki kere nst girdim vermedim hiç canım muayene ücretinin icinde gerçi doktorum muayene ücretini arttırmış bir ayda

Hastanelerde ödeniyor sanırım ben muayenehaneye gidiyorum iki kere nst girdim vermedim hiç canım muayene ücretinin icinde gerçi doktorum muayene ücretini arttırmış bir ayda
Canım ben de muayenehaneye gidiyorum zten muayene ücreti artı tahlil flan veriyoruz nst ye alacağını hiç düşünmemiştim şaşırdık biraz sormak istedim o yüzden

Erkeklerin bence biz bu haldeyken içlerinden gelmiyor o yüzden morali bozulmuşturBen erkek olsam ben de istemezdim bana kadın halimle bir değişik geliyor tam tarif edemiyorum ama bu halde de mi diyesim geliyor karnımız burnumuzda yazık bize bi de sadece cinsel ihtiyaç ne görüntüde çekicilik var ne durumumuzda tamamiyle ihtiyaç gidermeben mi çok duygusalım bilemiyorum ama iyi ki eşim cinsellik istemiyor hatta istese alınacak kıvamdayımSizin doktor önermiş kaçış yokBiz de ödüyoruz nstye

Ben de maalesef nst ye her seferinde ayrı ücret ödüyorum, zaten muayene de pahalı, bizim hastanede otopark bile ücretli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…