2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar,ben de 6 kasım 'da dogum yapacaktım ama dr ekim in son haftası alacağım dedi.zorunlu Sezeryanim... ekim ayının son haftası annelerindenim
Sağlıkla alın kucağınıza inşaallah var bu Eylülün bi hikmeti demekki.

R rnp06 ben biraz geriden geliyorum gözün aydın canım bak atlattın c vitamini falan alıyor musun
Sağol cnm valla Bi c vitamini aldırdım eşime ama içmedim sevmedim kendi vitaminleri dısında ilaç kullanmadım ama meyve suyu sıkıp içtik evde bide vişne kaynattım onu içtik sürekli sıvı tükettim terkeye terleye attık

Selam kızlar benim oğluşum abi olmak istedi ❤
Nasıl yaniii doğummu yaptınn..Gözün aydın olsun hayırlı olsun inşallah
Doktorun kendi muayenehanesindeki nst den.ücret alması da ne bilim yanii..valla paragöz olmuş bazıları..benimki almıyor ekstra

Çok güzel Canım nereye yaptırdın ne karara güle güle kullan☺
HAlıyı teyzesi cici halı diye bi sayfa var orda yaptırdı 350 tl , magnetleri de fotomagnet diye bir sayfa vardı orda yaptırdım tasarımını kendin yapa biliyorsun sayfada biz çok kalabalık olmadığımız için 30 tane yaptırdık 63 tl kapıda ödeme dahil ikisi de 3 gün içinde geldi

Doğuma girdi, sağlıkla bebeğini kucağına alsın inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım

Bu gün resmen iğne batar gibi altran alttan batma oluyor evde yürümek bile zor acaba doğum mu yaklaştı

Doğuma girdi, sağlıkla bebeğini kucağına alsın inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım
Korkuyordu baya en son gelmiş demekki inş sağlıkla kucagına alsın yaşadığı streslerde bosa gitsin inş

Bu gün resmen iğne batar gibi altran alttan batma oluyor evde yürümek bile zor acaba doğum mu yaklaştı
Bugun bende oyleyım yürüyemiyorum otursam batıyo kalksam cıkacakmıs gibi oluyor dün nstde sancım cıkmıstı heran bekliyorum artık aksamüstü koşakoşa ağdacıya gittim hazırım artık gelebilir

Kızlar bugün bu korseyi aldım
Sezeryandan sonra göbek boşalıyor ya aşağı sarkıyor ve dikişler acıyor
Yürürken yatakta dönerken falan acıyor
Geçen doğumda tülbent falan bağlamıştım sonrada korse takmıştım ama bu sefer arkadaşım bunu önerdi cırt cırtlı hem
Karın toparlayıcı değil bu sadece bele destek veriyor ve göbeğin sarkıp dikişkeri acıtmasını önlüyor

Eklentiler

• Screenshot_20200926-194546_Samsung Internet.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…