Kızlar bugün bu korseyi aldım
Sezeryandan sonra göbek boşalıyor ya aşağı sarkıyor ve dikişler acıyor
Yürürken yatakta dönerken falan acıyor
Geçen doğumda tülbent falan bağlamıştım sonrada korse takmıştım ama bu sefer arkadaşım bunu önerdi cırt cırtlı hem
Karın toparlayıcı değil bu sadece bele destek veriyor ve göbeğin sarkıp dikişkeri acıtmasını önlüyor
Bugün sabah peçeteue kahverenli leke geldi. Sümüksü değildi. Zaten kontrolüm vardı doktor nişan öncüsü olabilir dedi. 1 saat kadar önce yine pembe 2-3 damla kan gelmişti. Sümüksüz nişan olur mu sizce
emzirirken kullanılabilen düşük dozlu haplar var. okumuştum ben bu forumda. bence de doktoruna danış. beb de pkoluyum. doğum sonrası 1sene adet olmadım. doktor sakıncalı gördü cyclo prognova kullanıyordum emzirirken
Aa aynı gün doğum mu yaptın? Başka belirti var mıydı. Benim nst sancım 60 gördü ama ben hiçbir şey hissetmiyorum. Bugün çok yoruldum yorgunluktan sancım var mı onu bile bilmiyorum
Kızlar bugün bu korseyi aldım
Sezeryandan sonra göbek boşalıyor ya aşağı sarkıyor ve dikişler acıyor
Yürürken yatakta dönerken falan acıyor
Geçen doğumda tülbent falan bağlamıştım sonrada korse takmıştım ama bu sefer arkadaşım bunu önerdi cırt cırtlı hem
Karın toparlayıcı değil bu sadece bele destek veriyor ve göbeğin sarkıp dikişkeri acıtmasını önlüyor
Kızlar demin tuvalete girdim tam çıkıcam hafif ağrım oldu bacağımın arasından doğru bişey gelmeye başladı su gibi ama sıcaktı tutamadım öyle çokta değildi su mu çiş mi anlayamadım
Kızlar demin tuvalete girdim tam çıkıcam hafif ağrım oldu bacağımın arasından doğru bişey gelmeye başladı su gibi ama sıcaktı tutamadım öyle çokta değildi su mu çiş mi anlayamadım
Kontrolün dışında geliyorsa suyundur canım o. Benim de ilk gebelikte öyleydi çiş dışında kontrol edemediğim sıvı geliyordu. Seninki şeffaf mı? Bir de ilaç gibi kokar değişik böyle eczane gibi
38 haftalık erken doğum olarak kabul edilmiyor ki neden stres yaptın 3 ay önce benim bi arkadaş 30 haftalıkken doğum yaptı şükür kendisi de bebeklerde çok iyi sen 36 haftalık olmuşun hiç korkma
Doğuma çünkü ilk çocuğumda herhafta kontrole gtmeme rağmen şubatın ortaları gibi doğacak dendi ama ocağın başında doğdu ondan dolayı tedirginim biraz ve çevremdeki tanıdıklarımın nerdeyse %75 iii 40 haftadan sonra doğurdular, inş sağlıklla gelir yavrularımız