2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Nasıl yaniii doğummu yaptınn..Gözün aydın olsun hayırlı olsun inşallah

Doktorun kendi muayenehanesindeki nst den.ücret alması da ne bilim yanii..valla paragöz olmuş bazıları..benimki almıyor ekstra
Kesinlikle paragözlükten başka birşey değil canım sonuçta oradaki ultrason cihazı gibi bir cihaz muayeneye bağlı bişey çok saçma

Canım nerden aldın ne diye geçiyor bu korse.

Bende kullanmasam bende oyle olurum heralde. En son 2019 aralik 15 de regl oldum, ama 36 haftalik hamileyim mesela

Emzirirken kullanılan dogum kontrol hapları varmıs bende sorcam doktora bendede pko var iyide geliyor bana bende kullanmayı düşünüyorum
Cok sevindim sağolun daha erken diye konusmayayim dedim de simdiden bir daha ki muaynede sorayim o zaman en iyisi

Benim öyle geldi doğum yapacağım gün canım doktor nişan dedi
Aa aynı gün doğum mu yaptın? Başka belirti var mıydı. Benim nst sancım 60 gördü ama ben hiçbir şey hissetmiyorum. Bugün çok yoruldum yorgunluktan sancım var mı onu bile bilmiyorum

Ben bu korse hamilelik sırasında bel ve kasık ağrısı için kullanılıyor diye biliyorum. Doğumdan sonra da işe yarıyor muymuş?

Bugun bende oyleyım yürüyemiyorum otursam batıyo kalksam cıkacakmıs gibi oluyor dün nstde sancım cıkmıstı heran bekliyorum artık aksamüstü koşakoşa ağdacıya gittim hazırım artık gelebilir
Yaa ben daha gitmedim ya agdaya falan 37 hafta bitsin giderim diyordum içime kurt düştü şimdi

Bende kullanmasam bende oyle olurum heralde. En son 2019 aralik 15 de regl oldum, ama 36 haftalik hamileyim mesela

Cok sevindim sağolun daha erken diye konusmayayim dedim de simdiden bir daha ki muaynede sorayim o zaman en iyisi
Rica ederim de bsyi merak ettim en son 15 aralıkta regl olmussun uz nasıl 36 haftalık oluyor gec döllenme mi olmus

Kızlar demin tuvalete girdim tam çıkıcam hafif ağrım oldu bacağımın arasından doğru bişey gelmeye başladı su gibi ama sıcaktı tutamadım öyle çokta değildi su mu çiş mi anlayamadım

Kızlar demin tuvalete girdim tam çıkıcam hafif ağrım oldu bacağımın arasından doğru bişey gelmeye başladı su gibi ama sıcaktı tutamadım öyle çokta değildi su mu çiş mi anlayamadım
Canım tutamadıysan su olabilir. su ise devamı gelir bence

Su geldikten sonra ağrı oluyormuş belde diyorlar ama. Tecrübeli arkadaşlar daha iyi yardımcı olurlar.

Kontrolün dışında geliyorsa suyundur canım o. Benim de ilk gebelikte öyleydi çiş dışında kontrol edemediğim sıvı geliyordu. Seninki şeffaf mı? Bir de ilaç gibi kokar değişik böyle eczane gibi

Canm çamaşır değiştir sık sık ıslaklığı gözlemle benim doktorum öyle ayırt edersin demişti çiş mi su mu diye

38 haftalık erken doğum olarak kabul edilmiyor ki neden stres yaptın 3 ay önce benim bi arkadaş 30 haftalıkken doğum yaptı şükür kendisi de bebeklerde çok iyi sen 36 haftalık olmuşun hiç korkma
Doğuma çünkü ilk çocuğumda herhafta kontrole gtmeme rağmen şubatın ortaları gibi doğacak dendi ama ocağın başında doğdu ondan dolayı tedirginim biraz ve çevremdeki tanıdıklarımın nerdeyse %75 iii 40 haftadan sonra doğurdular, inş sağlıklla gelir yavrularımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…