2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Şimdi peçete koydum anlaya bilmek için 2. Sefer olsun tuvalete zor yetiştim ama sıcaktı kokusu bi tuhaf sadece karnımda kazılman var şuan hafif
Canım son bir kez daha değiştir bak hemen doktorunu ara hayırlısı olsun inşallah bir bebiş daha geliyor mu yoksa

Kızlar demin tuvalete girdim tam çıkıcam hafif ağrım oldu bacağımın arasından doğru bişey gelmeye başladı su gibi ama sıcaktı tutamadım öyle çokta değildi su mu çiş mi anlayamadım
Su devamlı gelir cnm 2.3dk arayla gelmişti benim suyum agrımda başlamıstı

Aa aynı gün doğum mu yaptın? Başka belirti var mıydı. Benim nst sancım 60 gördü ama ben hiçbir şey hissetmiyorum. Bugün çok yoruldum yorgunluktan sancım var mı onu bile bilmiyorum
Evet aynı gün gecesi doğum yaptım nst de sancım da çıkmıyordu aşağıda ağrım vardı çok baskı oluyordu karnım belim hiç ağrımadı ama şiddetli tuhaf bir ağrı yaşadım

İşte sen ben filan kalcaz sen zaten kesin Ekim olursun hafta olarak en küçük sendin nerdeyse ben napım 39 bitiyor tık yok daha
İnşallah ekime adım atar atmaz gelir seninki
Aynen benim tahmini doğum tarihim 31 ekim düşün sizden 3, 4 hafta gerideyim

kizlar az once kontrolden geldm kan idrar verdm nsteye girdm sukur sonuclarim temiz cikti bebek donmus sadece kilosu biraz az dedi sonra iyi iyi 3 kiloya yakin dedi Alirmi son haftalarda

Evet heryerde de alınıyor benimki hemde 2 katı hiç birşeye yanmıyorum o nst ye giden paracıklarıma yanıyorum

kizlar az once kontrolden geldm kan idrar verdm nsteye girdm sukur sonuclarim temiz cikti bebek donmus sadece kilosu biraz az dedi sonra iyi iyi 3 kiloya yakin dedi Alirmi son haftalarda
Tabi ki de alır canım, asıl son günlerde kilo alıyor bebekler, sen canını sıkma beslenmene dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…