2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Mide yanması ya yemeği çok abartırsam ya da kendimi çok aç bırakırsam oluyor bende. Az az sık sık yiyerek çare buldum o zaman olmuyor sende dene bi istersen
Bende de öle acıktıgımda ve cok yediğimde oluuor bide uzun süre yatıp uyuyamadıgımda

Ama sen 40ı beklemeyeceksin zaten Ekim ortası olur en gec heralde ben daha 40ı bile gecirirm gibi geliyo bana
Sağlıcakla gelsin de 40'ı geçsin birşey olmaz
Bu arada mesajını çoklu alıntıya atmıştım gitmiş hadi geçmiş olsun sonucunuz negatif çıkmış çok sevindim senin adına

Sağlıcakla gelsin de 40'ı geçsin birşey olmaz
Bu arada mesajını çoklu alıntıya atmıştım gitmiş hadi geçmiş olsun sonucunuz negatif çıkmış çok sevindim senin adına
sağol cnm bunuda atlattık şükür ama hastane dısında 2 haftadır evdeyim kafayı yicem artık ya

sağol cnm bunuda atlattık şükür ama hastane dısında 2 haftadır evdeyim kafayı yicem artık ya
Bizde evde bunaldık geçen gün çıktık ama eve gelene kadar işkence çektim arabada sırtımın ağrısı tuttu son haftalarda insan çıkmasa sıkılıyor çıksa rahatsız oluyor Allah yardımcımız olsun
Benim birde oğlum var evde çok sıkılıyor hepten tablete bağlandı.. Virüsten dolayı okula yollamadım, bende hamileyim diye çıkaramıyorum onu, babası da fazla ilgilenemiyor en çok ona üzülüyorum..

15 tl mi? bedava, benimki 160 tl muayene de 160 tl
Ne diyon bacım yaa kaç ordan tam soyguncuymuş orası neresiyse..hele ikiz diye nst den iki katı para almak afedersin düpedüz şerefsizlik makina aynı makina karnimdaki ikiz diye sanane bundan ..sanki iki kat benzin harcıyo manyakmı bunlar çok fena sinirlendim yaaaa

Aynı durum bizde de mevcut, ben de çok üzülüyorum çocuk sürekli anne sıkıldım diyor, parka götürsem hem enerjim yetmiyor hem de virüs korkusu var, bütün kış napıcaz böyle bilmiyorum

Malesef canım biz nereye gittiysek ikiz diye daha fazla aldılar bizden..
nst de iki cihaz bağlanıyor genelde iki cihaz müsait değilse tek tek bağlıyorlar yani iki kere nst ye girmiş gibi oşuyor onun için iki katı alıyorlar..
ordan kaçsam devlete gideceğim yani az kaldı diye teselli ediyorum kendimi

Mide yanması ya yemeği çok abartırsam ya da kendimi çok aç bırakırsam oluyor bende. Az az sık sık yiyerek çare buldum o zaman olmuyor sende dene bi istersen

bnde demiyorm ama olmuyor ne yersem midem yaniyor Naplm az kaldi dayanicz hayirlisyla bi dogum yapip eve gelsek midem bulandi bugn hastaneden

Evet aynı gün gecesi doğum yaptım nst de sancım da çıkmıyordu aşağıda ağrım vardı çok baskı oluyordu karnım belim hiç ağrımadı ama şiddetli tuhaf bir ağrı yaşadım
Ya bende tanımlayamadığım bi ağrı yaşıyorum. Çok ilginç. Bakalım hayırlısı artık. Beklemedeyim

ben de nst ye gidicem cuma. doktorum özellikle akşam 6dan sonra hasta katına çıkacaksın dedi. orda kızlar yardımcı olcak dedi. ilkinde de o şekilde yapıyorduk. doktorum sadece işlemleri için hastaneyle anlaşmalı. kendisinin özel muayenehanesi var. gündüz çok sürer poliklinikler akşam servis katı daha rahat oluyor insan da az olur hem dedi. herhangi bir extra ücret vermiyorum nstye ben.

Bugun bende oyleyım yürüyemiyorum otursam batıyo kalksam cıkacakmıs gibi oluyor dün nstde sancım cıkmıstı heran bekliyorum artık aksamüstü koşakoşa ağdacıya gittim hazırım artık gelebilir
Bugun bende agda yaptırdım cok şükür kurtardık ondanda daha evim duruyor benim hazir degilim doguma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…