2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar sizde de sabah uyanınca baş ağrısı oluyormu?
İki gündür sabah kalktığımda ensemden şakaklarıma doğru ağrı oluyor tansiyonum mu düşüyor acaba aletim de yok ölçeyim bir kaç saatte de geçmiyor

Enseden başlayan ağrı tansiyon yüksekliğini gösterir canım aslında takip etsen çok iyi olur

Maşallah gözün aydin sağlikla buyut inşallah bebişin

Bu doğru olabilirmi
Biir kere daha ölçtüm 105,51 çıktı küçük çok düşük değilmi ya

Canım son ayındasın ve 2 tane bebek taşıyorsun, tansiyonun yüksek olabilir çünkü Z Zzeehhrraaaa arkadaşımızın dediği gibi enseden başlayan ağrı yüksek tansiyonu işaret edebilir. Kalkar kalkmaz ölçmen gerekiyor sanırım

Canım maşallah Allah bahtını ömrünü güzel etsin bebişinin ne kadar güzel geçmiş doğumun. Darısı bizlere olsun inşallah. İlk doğumun muydu? Günlerimiz aynı sayılır. Bana da bi heyecan bastı şimdi.

Hadi gözünaydın senin dün yazdığın sancılar kasılmalar pekdüzensiz değildi zaten.kilosu nasul usg ölçümüyle çok farklı çıktımı.

Bir daha ölçtüm yine küçük düşük çıktı
Canım benim hamileliğin başında 10 5 çıjıyordu hep doktor normal diyordu.ama sen sonuna geldin ve bebekler ikiz haber vermende fayda var.uzat ayaklarını yat.

gözünüzaydın Allah analı babalı büyütsün

canım enseden gelen ağrı tansiyon sebepli olabiliyor. bence bir eczaneye falan gidip ölçtür derken ölçmüşsün zaten. peşpeşe ölçğm yapma. tuzlu kraker falan atıştır bakalım.

Canım benim hamileliğin başında 10 5 çıjıyordu hep doktor normal diyordu.ama sen sonuna geldin ve bebekler ikiz haber vermende fayda var.uzat ayaklarını yat.
Hastaneyi aradım canım dönmelerini bekliyorum..
Genellikle zaten sabahları tansiyonum düşük oluyor iki gündür baş ağrısından anlıyorum aşırı düştüğünü birşeyler yedikten 2, 3 saat sonra düzene giriyor

Eki Görüntüle 2697134
Bu doğru olabilirmi
Biir kere daha ölçtüm 105,51 çıktı küçük çok düşük değilmi ya
Canım benimde hep 8,5 9,5 ya da 9,4 falan çıkıyor doktor normal hamilelikte önemli olan yüksek çıkmaması dedi ama çok düşerse çarpıntı ağrı falan yaparsa dinlen ayran ya da maden suyu iç demişti

Gecmis olsun canim dikkat et sonaya girdin hasta girme benim doktorda şuan oyle 2 haftada gel diyor ben kendim 10 gunde randevu alıyorum 38den sonra sezaryan günü veririm dedi onu bekliyorum suanda
Senin sezaryen kesinleşti mi canım

Çarpıntı yok baş ağrısı oluyor oda 2 saatte geçiyor şimdi geçti baş ağrısıda..

Ay umudumu kaybettim
Gece rüyamda nişanım gelmişti mutlu mutlu uyanıp tubalete gidiyordum ki rüya olduğunu anımsadım
Bende rüyamda dogum yapmısım ama nasıl yaptıgımı hissetmedim ne ara yaptım nasıl yaptım hatırlyamıyorum ne kdr kolay oldu diyorum bebede hemen emmeye başlamıs filan ama com hareketli Bi cocuk tu oysaki karnımda hiç sesi soluğu cıkmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…