2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Maşallah ne güzel kolay bir dogum olmuş..gozun aydın olsun tebrik ederim

Eki Görüntüle 2697134
Bu doğru olabilirmi
Biir kere daha ölçtüm 105,51 çıktı küçük çok düşük değilmi ya
Enseden gelen ağrı yüksek olunca olur genelde diycektim bende ama.herkes yazmış zaten..düşük biraz küçügün o yapmıştır muhtemelen canım..

Gözün aydin canim sag salim kucagina aldin ya ne mutlu sana hayirli evlat olsun insallah darısı bizlere insallah

Çıkıyonolabilşr cnm tansiyonun

Hayırlı olsun cnm demekki o sancılar yalancı değilmiş o sıralarda açılma oluyormus ne güxrl Allah bizede böle dogumşar nasip etsin

Sen nasılsın canım bebişli hayat nasıl
Henüz doğum yapmayanları korkutmak gibi olmasın ama ilk hafta çok zor Sürekli kaldırıp emzirmek lazım bizimki uyurken emmek de istemiyor sarılık da var biraz yeni toparlıyoruz ikimiz de

ama çok güzel bir duygu hiçbirşeye değişmem, süt kokuyo kuzum içime sokasım var bulutların üstünde gibiyim tüm yorgunluğa rağmen

Oh çok şükür güle güle büyütün, sarılıksız atlatın inşallah bu haftayı da

Maşallah canım güle güle büyütün bebeğinizi Rabbim hayırlı evlat eylesinDarısı başımıza inşallah. Nasıl ikinci doğum daha mı kolay oluyormuş gerçekten?

Canım tansiyon gibi, bir ölçtür istersen eczane varsa yakınlarda, son zamanlarda sık sık ölçtürmüştü doktorum. Birşey olacağından değil de için rahat etsin

Tuz kucuk tansiyonu yukseltiyor cnm. Tuzlu ayran icebilirsin

Canım tansiyon gibi, bir ölçtür istersen eczane varsa yakınlarda, son zamanlarda sık sık ölçtürmüştü doktorum. Birşey olacağından değil de için rahat etsin
Ölçtüm canım düşük çıktı hastaneyi aradım düşkse birşey olmaz yüksek çıkarsa hemen gel dediler teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…