bnm bakılmamıs sanırım tokluk kanı alcaz dedi ama sekere ait bi değer göremedimBu değerlere bakılıyormuş ben de simdi tekrar baktim 2017 deki degerlerimEki Görüntüle 2597283
Beni de diyetisyene gonderdiler ama uygulayamadim 6 ögün var aradakilerle birlikte. Calisirken hic uyamadim ayakta calisiyordum ve disiplinli bi yerdi. Ancak simdiden sonra uyarim rahat rahat. Biraktim isi. Ara ogunelrde hep meyve yaninda sut ya da ayran oluyor. Veya 5-6 adet ceviz badem yanina meyve. Meyveyi tek tuketmemek gerekiyormus aralarda.Evt sen de sinirlardasin o zaman cnm dikkat et doktorun bişey demedi mi? Beni hemen diyetisyene yönlendirdiler cunku
Ak yazan aclik kan sekeri, tk yazan da tokluk kan sekeri. Hb1ac de seker hastaliginin teshisi icin ortalama kan sekeri duzeyini belirten bir degermis. Tabi bunlar 3 sene onceki degerler su an ilerlemistir uymadim diyetlere.bnm bakılmamıs sanırım tokluk kanı alcaz dedi ama sekere ait bi değer göremedim
bende ilk hamileliğimi öğrendiğimde baska hastanede kan vermiştim ordaki sonuclarda AKŞ 97 CIKMIS ortalam değer aralıgıda 60-100 yazıyor bende daha fena durum :)Ak yazan aclik kan sekeri, tk yazan da tokluk kan sekeri. Hb1ac de seker hastaliginin teshisi icin ortalama kan sekeri duzeyini belirten bir degermis. Tabi bunlar 3 sene onceki degerler su an ilerlemistir uymadim diyetlere.
Aclik kan sekerinde problem yok tokluk kan sekeri dusuk cikiyor malesef ortalama 100 olmasi gereken deger 60-70 e dustugu zaman basliyor ellerde titreme, carpinti, sinirlilik, terleme, baş donmesi, mide bulantisi, zihin karisikligi, konusamama, bayilma hissi. Yanimda surekli küp şeker bulunduruyorum acil durumlar icin. Cunku iyice duserse cok kötü.normalde değerlerde aşım yok sanki ama ters olduğundan mı sorun var? Açlık 70 - 110 arası olmalı diye biliyorum, benim tahlillerde öyle yazıyor
Yok canım vajinalKarından mı bakıldı keseye
Yok yok normal benim de son zamanlrda aclik kan sekeri oyle cikiyor. Ama tabi 100ün üzerine cikmamamiz lazim.bende ilk hamileliğimi öğrendiğimde baska hastanede kan vermiştim ordaki sonuclarda AKŞ 97 CIKMIS ortalam değer aralıgıda 60-100 yazıyor bende daha fena durum :)
Bnada oyle dediKızlar kalp atışını duyduktan ne kadar süre sonra doktor gelin dedi. Bana 1 ay sonra dedi ama çok fazla değil mi bekliyorum hala
bnm normalde cok düşüktü sabahları kötü olurum hatta nasıl böle cıkmıs sasırdım :)Yok yok normal benim de son zamanlrda aclik kan sekeri oyle cikiyor. Ama tabi 100ün üzerine cikmamamiz lazim.
Neden oyle dedi cnm doktor. Aminn bugun birbirimize dualar edelim hepimiz cocuklarimizi saglikla hayirli olrak kucgimiza alalim insallahBanada doktor yat kalkma dedi nasil olcak bilmiyorum ailemde başka şehirde allah yardimcimiz olsun bütün musluman ailemini kandili mubarek olsun
Neden oyle dedi cnm doktor. Aminn bugun birbirimize dualar edelim hepimiz cocuklarimizi saglikla hayirli olrak kucgimiza alalim insallah
Aclik kan sekerinde problem yok tokluk kan sekeri dusuk cikiyor malesef ortalama 100 olmasi gereken deger 60-70 e dustugu zaman basliyor ellerde titreme, carpinti, sinirlilik, terleme, baş donmesi, mide bulantisi, zihin karisikligi, konusamama, bayilma hissi. Yanimda surekli küp şeker bulunduruyorum acil durumlar icin. Cunku iyice duserse cok kötü.
Dün gece kan gördüm ondan canim Şimdi iyiyim cok şukur
Senden duydum ilk kez boyle bir uzmanlik alani oldugunu iyi oldu yarinki ultrason kontrolünden sonra doktora soracagim bunu.Anladımm bizim ailede de ikisi de yüksek,Allah yardımcın olsun. Riskli gebelik uzmanda mı devam edeceksin takibe normal doktorda mı? Ben riskli gebelik uzmanını tercih edeceğim sanırım ondan soruyorum
Perinatolog diye geçiyor, ben de yarın aynı soruyu soracağım doktoruma, haberleşelimSenden duydum ilk kez boyle bir uzmanlik alani oldugunu iyi oldu yarinki ultrason kontrolünden sonra doktora soracagim bunu.
Yok hap kullaniyorum yarin kendi doktoruma gitcemBenim 26 saat sürdü kanamam birşey olmaz Allah’ın izni ile. Progestan iğne verdiler mi?
Maşallah gözün aydin harika bir duyguMerhaba kızlar. benim de bugün ilk kontrolüm vardı. 6+5 haftalık çıktı ultrasona göre. kalp atışlarını da duyduk :) çoook güzeldi. duymayanlara da allah nasip etsin inşallah. sıra geldi cinsiyet heycanına :)
Bebek gorunune kadar benimde oyleydi su an tam gununde gorunuyor endiselenme bos yereHamiş anneler nasılsınız biz de bugün keseyi gördük çok şükür ama sata göre 5+2 ultrasonda 4+1 çıktı tamı tamına 1 hafta geriden geliyo kese boyutu da 4 mm doktor iyi dedi bi sorun yok dünden beri de çok açık kahverengi sarımsı bi akıntım var doktor duphaston ve vitamin E yazdı bunları kullan 2 hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi böyle 1 hafta geriden giden arkadaşlar var mı? Beta sonucum en son 22 şubatta 335.9du bugğn 27 şubat 2882
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?