2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Seninle aynı durumdayım bende ama endişelenme. Zor biliyorum ama biraz sabredelim seni doktorun ne zaman çağırdı bebeği görmek için..

Kızlar midem bulanmıyor diye sevinirken akşamdan beri çok kötüyüm su bile içemiyorum sabah bile iki tane kraker yiyebildim bebek için problem olur mu

Yok olmaz bebek 3 aydan sonra anneden beslenmeye başlıyor.

Son ignemi olucam bu aksam. Yarin da ultrasonla bakacaklar insallah hersey yolundadir. Kanama agri yok ama tabi dusuklerde bu sart degilmis kanamasiz da dusuk olabiliyormus

Hayırlı güzel haberlerini bekliyorum

Amin , yarın benim için de büyük gün kontrolüm var, kanamada yaşadığım için endişeliyim. Umarım yarın güzel haberlerle geliriz.

İnşallah sendende güzel haberler bekliyoruz

v

Merhaba canım benle aynı gibisin benimde 18 Ocak adet tarihim .benimde bel agrım var doktordan düşük ilacı istedim ama çok azalmadı artık doktor normal dedi.yanma icinde bol bol su iç dedi
Merhaba cnm Bana da prolutan diye düşük önleyici bi iğne verdi iki kez yaptırdım benimde ağrılarım pek azalmadı.normal dedi banada dr bebek yerleşmeye tutunmaya çalıştığı için bu ağrılar oluşuyormuş

Merhabalar aramiza hoşeldin hayirli olsun bebişin canim benimde sat 16 ayni gün cok sevimdimm hayirlisi ile inşallah herşey yolunda gider
Merhaba canım hoşbuldum yaa aynı gün demek çok sevindim bendee inş aminn Hayırlı bir şekilde sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inş bugün kontrolüm vardı herşey yolunda dedi çok şükür

Yarın kesemi görmeye gideceğim 6+0 olmuş olacak. İnşallah herşey yolunda gider

Ben bugün gittim özelde randevum vardı. 5+5’im. Keseyi pazartesi de görmüştüm, bugünde gördük. Hatta bugün kalp atışını da duydum. Doktor bugün kalp duyamayız demişti ama sesi açınca, aa kalp atışı başlamış bile dedi. Haftaya tekrar randevum var, daha net duyarız dedi doktor.

Yaa çok tatlı, maşallah diyelimtebrik ederim darısı başımıza olsun inşallah çok yakın günlerimiz 5+6 yım ben de. Yarını iple çekiyorum gerçekten. Kese haftasıyla uyumlu dedi mi dr peki.

Kızlaaaar....
6 tup kan alinip bir de idrar tahlili yapilmisti.
Doktor tahlil sonuclarinin ciktisini bana veremedi.o sirada yazicida bi problem vardi sanirim.Hersey yolunda sonuclarin temiz guzel dedi.
Birkac gun gecti uzerinden.bugun e nabizdan tahlil sonuclarima ulastim. Sisteme yuklenmis. Fakat hemogram sonuclarimda beta hcg ile ilgili bi sonuc girilmemis. İlk kontrolumle kiyaslamak istiyorum ama yok acaba farkli bi terimi mi var hemogram sonuclarinda ..

Yaa çok tatlı, maşallah diyelimtebrik ederim darısı başımıza olsun inşallah çok yakın günlerimiz 5+6 yım ben de. Yarını iple çekiyorum gerçekten. Kese haftasıyla uyumlu dedi mi dr peki.

Teşekkür ederim canım, size de maşallah. 1 gün var aramızda. Keseyle haftası tam çıktı canım. Pazartesi devlete gittiğimde 2 gün ilerde çıkmıştı ama makineden kaynaklı olabiliyor. Yarın mı senin randevun?

Hem8gram dediğiniz beta değerimi Hem8gram deyince baya bsy giriyo içine çünkü

Ay pardon yanlıs anlamısım beta istememiştir bendede yoktu kes filan göründüyse istemiyorlar

Ay pardon yanlıs anlamısım beta istememiştir bendede yoktu kes filan göründüyse istemiyorlar

Evet kan alinmadan once kese bebek kalp atisi goruldu duyuldu.Bende ki merak iste. İlla bi kurcalicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…