2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Yaa çok tatlı, maşallah diyelimtebrik ederim darısı başımıza olsun inşallah çok yakın günlerimiz 5+6 yım ben de. Yarını iple çekiyorum gerçekten. Kese haftasıyla uyumlu dedi mi dr peki.
Merhaba bende 5+6 yım bugün gittim doktora 1.40 cm olmuş gelişimi ilerde güzel dedi haftaya tekrar gidicem kalp atışını duymak için

Merhaba bende 5+6 yım bugün gittim doktora 1.40 cm olmuş gelişimi ilerde güzel dedi haftaya tekrar gidicem kalp atışını duymak için
Masallah baya ilerde döllenme erken olmus galiba ben 7 haftalık ken 1. 1 cm Di

Evet kan alinmadan once kese bebek kalp atisi goruldu duyuldu.Bende ki merak iste. İlla bi kurcalicam
Aynen bende öle baktım meraktan ama yok artık degerle Bi işleri yok doktorların Baska seylere bakıyorlar dogal olarak

Çok sevindim insallah sorunsuz saglikla gecer hamileligin de bebegini alirsin kucagina hayirlisiyla :) soyledi mi boyunu falan merak ettim :)

Aa 1 hafta ileri atmis dogum tarihini ya geç döllenme ya da orada farklidir hesaplamaları ama masallah boyu da normal :) hadi artik rahatlamissindir ne guzel iyi geceler

Geç döllenme değil canım çatlatma iğnesi oldum ben burdaki tarihi biraz önce girdim doktor normal tarihten 2 gün geride dedi, 2 hafta sonra tekrar gidicem hayırlısı içim rahatladı cok şükür iyi geceler

Maşallah benimkine haftaya çarşamba kesesini görmemiz lazım dedi darısı başıma

Benim iki gündür arada oluyor çok şükür azaldı biraz dinlenince

Bu arada sizde var mı bilmem ama ben normalde şeker türü şeyler çok severim ama hamileliğimden beri tuzlu ekşi turşu gibi şeyler yiyiyorum sadece .sizde nasıl durumlar acaba merak ettim

Bu arada sizde var mı bilmem ama ben normalde şeker türü şeyler çok severim ama hamileliğimden beri tuzlu ekşi turşu gibi şeyler yiyiyorum sadece .sizde nasıl durumlar acaba merak ettim

Bende aynı senin gibiyim. Hayatta çikolata, tatlı yemeden duramazdım. Şimdi hiç tatlı bişey istemiyo canım, hep tuzlu ve ekşi.

bnde ayniyim canm tatli yiyemiyorum tuzlu ve eksi :))

kizlar bnde dun ultrasonda 6+2 ciktim.Normalde 7 8 haftalik olmasi gerekmiyo mu dr zor gordu bebegi biraz bastirdi Hatta alttan baksam daha iyi gorurum dedi.Sanirim gec dollenme bnimkiisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…