2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
inşallah Dr da öyle dedi sağlıkla kucaklarına inşallah kuzularımızı

inşallah bu defa sağlıkla kucaklamak nasip olur

Kızlar 6+2 deyim bu sabah uyandığımda peçeteye nokta şeklinde kahverengi kan geldi. Tutunma olacak zamanı geçmiş olmam gerekmiyor mu? Ne kanaması bu sizce? Çok korktum doktora sormalı mıyım? Artarsa mı sorayım? Dün belimde çok ağrıyordu inşallah miniğime bir şey olmaz

aynı şeyi ben pazar günü yaşadım
benim avuç içi kadar dı kanamam
Gittim hemen Dr a düşük tehdidi var dedi
Bebek iyiydi şükür
içini ferah tut ama devam ederse görün bence Dr a

Haftaya doktor kontrolünden sonra dusunucem bu konuyu sagolun :)

aynı şeyi ben pazar günü yaşadım
benim avuç içi kadar dı kanamam
Gittim hemen Dr a düşük tehdidi var dedi
Bebek iyiydi şükür
içini ferah tut ama devam ederse görün bence Dr a

Çok geçmiş olsun sana da canım,ağrın da var mıydı?

Evet canım belimde ağrı karnımda sancı vardı
Kanama 1 gün sürdü
Ama sancım hala oluyor arada
istirahat ediyorum bende

Anladım kuzum bende dikkat edeyim bugün yatayım inşallah geçer ikimizinki de. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın, Sağlıcakla kavuşalım hep beraber bebişlerimize inşallah

Anladım kuzum bende dikkat edeyim bugün yatayım inşallah geçer ikimizinki de. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın, Sağlıcakla kavuşalım hep beraber bebişlerimize inşallah
inşallah canım yat kalkma bugün hiç
ben rapor aldım çalışmıyorum
annem geldi yanıma da 5 yaşında bir oğlum var
İlgilenecek biri lazım mecburen
Rabbim korusun kuzularımızı

Canım bence acile git, hemen iğne yapıyolar. Endişelenecek bi durum yoktur, normal kanama olabiliyor bazılarında. Ama önlem alman iyi olur her ihtimale karşı.

Çok üzüldüm, benden de iyi haber yok maalesef. Sabah girdim muayeneye doktor şöyle bir iki bakti ölmüş bu canli degil degildi, renlkliye aldi ultrasonu bak uzerinde kırmızı yok falan dedi hatta. Giyindirdi kürtaj konusmaya basladi. Biz bi once sindirelim dedik ciktik. Agla agla mahvolduk tabi bu arada baska hastanede bir proftan randevu aldik 1 saate. Gittik adam bakti hala kalbi atiyor dedi, yavas ama kalp atımı var dedi. Cok umutlanmayin, yuksek ihtimal duser ancak simdilik yasiyor dedi. Pazartesi bir daha göreyim dedi. Boyle boyle olaylar.

Canım bence acile git, hemen iğne yapıyolar. Endişelenecek bi durum yoktur, normal kanama olabiliyor bazılarında. Ama önlem alman iyi olur her ihtimale karşı.

Hastaneyi aradım canım. Çok şükür normalmiş 9 ay boyunca böyle lekelenme tarzı kanama görebilirsiniz endişe etmeyin dedi. Korkmanız gereken aktif kanamalar yani bir iç çamaşırını yada pedi dolduracak şekilde olanlar dedi. Ayrıca bel, karın ve kasık ağrısı da normal dedi

Yaa ne diyosunuz siz gerçekten mi yaa Ne zaman gitmiştiniz en son kontrole herşey yolunda değil miydi?

Canım ya.. Bazı doktorlar gerçekten çok duygusuz ve soğuk kanlı sinir oldum. İnşallah meleğin sana tutunur

Off neden iyi şeyler duyamıyoruz belki benim de öyle olacak iyi seyler hissetmiyorum hiç kendimi alistiriyorum hatta Cok uzuldum ama sagliksiz gebelikler boyle sonlaniyormus zaten vucut tutmuyormus insallah yine olur olumlu dusunmeye calisin. Gecmis olsun

Çok üzüldüm inşallah kötü birsey olmaz normale döner inşallah güzel haberleriniz olur umarım

Geçmiş olsun canım. İnşallah pazartesi bir mucize olur da güzel haberlerle gelirsin.

Ay bu nasıl bir üslup ya?? Yazıklar olsun gerçekten öyle olsa bile bu şekilde mi söylenir?! Canım benim üzülme hayat ne mucizelere gebe, iyi yapmışsınız başka doktora gitmekle. Sonuçta yaşıyor şu anda önemli olan bu. Sen güzelce dinlen, dua et. Yaşayacağına İnan tüm kalbinle. Bizde dua edicez sizin için

Sendemi burdasin tutunma kancası olabilir ben oğlumda 7. Haftada gördüm kuzum korkma benimki leke değildi bildiğin carsafada gecmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…