inşallah Dr da öyle dedi sağlıkla kucaklarına inşallah kuzularımızıKalp atışı görüldüyse korkmayın bende dinlemedim sadece gördük bebeğimin kalbi ateş böceği gibi yanıp yanıp sönüyorduhaftaya çarşamba randevum var İnşAllah o minik kalbi hala atıyordur
gördüyseniz endi etmeyin inşallah bazen geç duyuluyor3-4 defa sesi acti ama hic ses yoktu sadece gözle gorebiliyorum dedi kalbinin attigini. Insallah sen guzel haberler verirsin
inşallah bu defa sağlıkla kucaklamak nasip olurcanım ben de yüksek riskli gebelik uzmanına gidiyorum 6 tane bebek kaybettim çünkü ve kan pıhtılaşmam var ve 38 yaşındayım.. Genelde prof. ya da doçent oluyorlar.Genelde isimlerinin altında Perinatolog yazar, Hastanelerde de bölüm olarak perinatoloji olarak geçiyor.
aynı şeyi ben pazar günü yaşadımKızlar 6+2 deyim bu sabah uyandığımda peçeteye nokta şeklinde kahverengi kan geldi. Tutunma olacak zamanı geçmiş olmam gerekmiyor mu? Ne kanaması bu sizce? Çok korktum doktora sormalı mıyım? Artarsa mı sorayım? Dün belimde çok ağrıyordu inşallah miniğime bir şey olmaz
Haftaya doktor kontrolünden sonra dusunucem bu konuyu sagolun :)canım ben de yüksek riskli gebelik uzmanına gidiyorum 6 tane bebek kaybettim çünkü ve kan pıhtılaşmam var ve 38 yaşındayım.. Genelde prof. ya da doçent oluyorlar.Genelde isimlerinin altında Perinatolog yazar, Hastanelerde de bölüm olarak perinatoloji olarak geçiyor.
aynı şeyi ben pazar günü yaşadım
benim avuç içi kadar dı kanamam
Gittim hemen Dr a düşük tehdidi var dedi
Bebek iyiydi şükür
içini ferah tut ama devam ederse görün bence Dr a
Evet canım belimde ağrı karnımda sancı vardıÇok geçmiş olsun sana da canım,ağrın da var mıydı?
Evet canım belimde ağrı karnımda sancı vardı
Kanama 1 gün sürdü
Ama sancım hala oluyor arada
istirahat ediyorum bende
inşallah canım yat kalkma bugün hiçAnladım kuzum bende dikkat edeyim bugün yatayım inşallah geçer ikimizinki de. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın, Sağlıcakla kavuşalım hep beraber bebişlerimize inşallah
Kızlar 6+2 deyim bu sabah uyandığımda peçeteye nokta şeklinde kahverengi kan geldi. Tutunma olacak zamanı geçmiş olmam gerekmiyor mu? Ne kanaması bu sizce? Çok korktum doktora sormalı mıyım? Artarsa mı sorayım? Dün belimde çok ağrıyordu inşallah miniğime bir şey olmaz
Çok üzüldüm, benden de iyi haber yok maalesef. Sabah girdim muayeneye doktor şöyle bir iki bakti ölmüş bu canli degil degildi, renlkliye aldi ultrasonu bak uzerinde kırmızı yok falan dedi hatta. Giyindirdi kürtaj konusmaya basladi. Biz bi once sindirelim dedik ciktik. Agla agla mahvolduk tabi bu arada baska hastanede bir proftan randevu aldik 1 saate. Gittik adam bakti hala kalbi atiyor dedi, yavas ama kalp atımı var dedi. Cok umutlanmayin, yuksek ihtimal duser ancak simdilik yasiyor dedi. Pazartesi bir daha göreyim dedi. Boyle boyle olaylar.Kizlar bebegin kalp atisinin sesi duyulmadı hem alttan hem üstten. Ama kalp atisini goruyorum kalbi atiyor dedi. Sanirim yavas ya da bebek kücük diye bilmiyorum haftaya tekrar cagirdi. Kanama alanlarim duruyormus evde istirahat verdi ve progestan alicam gunde 3 kez. Nasil bisey bu goruntu var ses yok anlamadim doktor da sasirdi
Canım bence acile git, hemen iğne yapıyolar. Endişelenecek bi durum yoktur, normal kanama olabiliyor bazılarında. Ama önlem alman iyi olur her ihtimale karşı.
Yaa ne diyosunuz siz gerçekten mi yaaÇok üzüldüm, benden de iyi haber yok maalesef. Sabah girdim muayeneye doktor şöyle bir iki bakti ölmüş bu canli degil degildi, renlkliye aldi ultrasonu bak uzerinde kırmızı yok falan dedi hatta. Giyindirdi kürtaj konusmaya basladi. Biz bi once sindirelim dedik ciktik. Agla agla mahvolduk tabi bu arada baska hastanede bir proftan randevu aldik 1 saate. Gittik adam bakti hala kalbi atiyor dedi, yavas ama kalp atımı var dedi. Cok umutlanmayin, yuksek ihtimal duser ancak simdilik yasiyor dedi. Pazartesi bir daha göreyim dedi. Boyle boyle olaylar.
Çok üzüldüm, benden de iyi haber yok maalesef. Sabah girdim muayeneye doktor şöyle bir iki bakti ölmüş bu canli degil degildi, renlkliye aldi ultrasonu bak uzerinde kırmızı yok falan dedi hatta. Giyindirdi kürtaj konusmaya basladi. Biz bi once sindirelim dedik ciktik. Agla agla mahvolduk tabi bu arada baska hastanede bir proftan randevu aldik 1 saate. Gittik adam bakti hala kalbi atiyor dedi, yavas ama kalp atımı var dedi. Cok umutlanmayin, yuksek ihtimal duser ancak simdilik yasiyor dedi. Pazartesi bir daha göreyim dedi. Boyle boyle olaylar.
Off neden iyi şeyler duyamıyoruz belki benim de öyle olacak iyi seyler hissetmiyorum hiç kendimi alistiriyorum hattaÇok üzüldüm, benden de iyi haber yok maalesef. Sabah girdim muayeneye doktor şöyle bir iki bakti ölmüş bu canli degil degildi, renlkliye aldi ultrasonu bak uzerinde kırmızı yok falan dedi hatta. Giyindirdi kürtaj konusmaya basladi. Biz bi once sindirelim dedik ciktik. Agla agla mahvolduk tabi bu arada baska hastanede bir proftan randevu aldik 1 saate. Gittik adam bakti hala kalbi atiyor dedi, yavas ama kalp atımı var dedi. Cok umutlanmayin, yuksek ihtimal duser ancak simdilik yasiyor dedi. Pazartesi bir daha göreyim dedi. Boyle boyle olaylar.
Çok üzüldüm inşallah kötü birsey olmaz normale döner inşallahÇok üzüldüm, benden de iyi haber yok maalesef. Sabah girdim muayeneye doktor şöyle bir iki bakti ölmüş bu canli degil degildi, renlkliye aldi ultrasonu bak uzerinde kırmızı yok falan dedi hatta. Giyindirdi kürtaj konusmaya basladi. Biz bi once sindirelim dedik ciktik. Agla agla mahvolduk tabi bu arada baska hastanede bir proftan randevu aldik 1 saate. Gittik adam bakti hala kalbi atiyor dedi, yavas ama kalp atımı var dedi. Cok umutlanmayin, yuksek ihtimal duser ancak simdilik yasiyor dedi. Pazartesi bir daha göreyim dedi. Boyle boyle olaylar.
Çok üzüldüm, benden de iyi haber yok maalesef. Sabah girdim muayeneye doktor şöyle bir iki bakti ölmüş bu canli degil degildi, renlkliye aldi ultrasonu bak uzerinde kırmızı yok falan dedi hatta. Giyindirdi kürtaj konusmaya basladi. Biz bi once sindirelim dedik ciktik. Agla agla mahvolduk tabi bu arada baska hastanede bir proftan randevu aldik 1 saate. Gittik adam bakti hala kalbi atiyor dedi, yavas ama kalp atımı var dedi. Cok umutlanmayin, yuksek ihtimal duser ancak simdilik yasiyor dedi. Pazartesi bir daha göreyim dedi. Boyle boyle olaylar.
Sendemi burdasinKızlar 6+2 deyim bu sabah uyandığımda peçeteye nokta şeklinde kahverengi kan geldi. Tutunma olacak zamanı geçmiş olmam gerekmiyor mu? Ne kanaması bu sizce? Çok korktum doktora sormalı mıyım? Artarsa mı sorayım? Dün belimde çok ağrıyordu inşallah miniğime bir şey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?