2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bu arada sizde var mı bilmem ama ben normalde şeker türü şeyler çok severim ama hamileliğimden beri tuzlu ekşi turşu gibi şeyler yiyiyorum sadece .sizde nasıl durumlar acaba merak ettim
Bende bir tatlı delisi olarak şuan gördüğüm an midem bulanıyor sürekli tuzlu ekşi şeyler canım istiyor benim de

kizlar bnde dun ultrasonda 6+2 ciktim.Normalde 7 8 haftalik olmasi gerekmiyo mu dr zor gordu bebegi biraz bastirdi Hatta alttan baksam daha iyi gorurum dedi.Sanirim gec dollenme bnimkiisi
Ben de yumurtlama tarihimi bildigim halde asagi yukari 1 hafta geriden geliyor bebek. Bakalım ultrasonda ne gorunecek bugun merak ediyorum hayirlisiyla hersey yolunda gitse keske uyku uyuyamadım.

kizlar bnde dun ultrasonda 6+2 ciktim.Normalde 7 8 haftalik olmasi gerekmiyo mu dr zor gordu bebegi biraz bastirdi Hatta alttan baksam daha iyi gorurum dedi.Sanirim gec dollenme bnimkiisi
Gelişmesi bir hafta geriden gelerek devam ettikçe sıkıntı yok . Önemli olan gelişimi

Ben de yumurtlama tarihimi bildigim halde asagi yukari 1 hafta geriden geliyor bebek. Bakalım ultrasonda ne gorunecek bugun merak ediyorum hayirlisiyla hersey yolunda gitse keske uyku uyuyamadım.
Arkadaşım, inşallah hayirli haberlerle geliriz, seni o kadar iyi anliyorum ki. Ben de hastaneye geldim. Kalbim yerinden firlayacak. İyi birşeyler duysak da bir nefes alabilsek

Kizlar bebegin kalp atisinin sesi duyulmadı hem alttan hem üstten. Ama kalp atisini goruyorum kalbi atiyor dedi. Sanirim yavas ya da bebek kücük diye bilmiyorum haftaya tekrar cagirdi. Kanama alanlarim duruyormus evde istirahat verdi ve progestan alicam gunde 3 kez. Nasil bisey bu goruntu var ses yok anlamadim doktor da sasirdi

Görülüyorsa o da iyi canım, haftaya duyarsın inşallah canını sıkma. Bol bol dinlen su iç.

Canım görmen de önemli zorlasa duyururdu belki ama hücre yapısını bozmasın diye zorlamak istemiyorlar sıkma canını bol bol dinlen artık

Bir de zorlayınca bebek ısınıyormuş ondan dolayı kalp atışını duymak için çok zorlamıyorlar, görmemiz yeterli demişti benim doktor. Ben de birazdan kontrole gidiyorum bu sefer karından bakılacak. Umarım iyi haberlerle gelirim.

Merhaba hanımlar bende tüp bebek ile hamileyim
2. Gebeliğin
Tahmini doğum tarihi 12ekim
Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Geçen pazar bir kanama geçirdim düşük tehlikem var
Ama kalp atışı duyuldu bebek iyi dedi Dr çok şükür
Bekliyoruz bakalım

valla şu an ben de uyamam gibi geliyor diyete çünkü yiyebildiğim tek şey beyaz peynirli tost Hoş onu da çıkarıyorum ama olsun en azından 1 saat falan midemde durabiliyo.. Nasıl olur bilmiyorum hayırlısı artık..

3-4 defa sesi acti ama hic ses yoktu sadece gözle gorebiliyorum dedi kalbinin attigini. Insallah sen guzel haberler verirsin

Ne güzel benimki de oyle miydi bilmiyorum doktor soyledi sadece atiyor diye. Bir de kan dolasimi gordum tam bebegin tutundugu yerde kirmizi mavi cizgiler. Insallah gumbur gumbur duyarsiniz kontrolde siz de bebeginizin kalbini :)

Senden duydum ilk kez boyle bir uzmanlik alani oldugunu iyi oldu yarinki ultrason kontrolünden sonra doktora soracagim bunu.
canım ben de yüksek riskli gebelik uzmanına gidiyorum 6 tane bebek kaybettim çünkü ve kan pıhtılaşmam var ve 38 yaşındayım.. Genelde prof. ya da doçent oluyorlar.Genelde isimlerinin altında Perinatolog yazar, Hastanelerde de bölüm olarak perinatoloji olarak geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…