2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Sorun ihmal etmeyin progesteron iğnesi verebilir ama endişelenmeyin benim 26 saat kanamam oldu yine de bebeğimiz sağlıklı çok şükür. Allah'ın izni ile birşey olmaz, sıkmayın canınızı

aaa bu insanlar nasıl doktor olmuş vicdansız, Allah'tan umut kesilmez hala kalbi atıyormuş umarım Pazartesi daha iyi haberler verirsin

Kizlar doktor muayne etti bebek durumu iyI dedi kalp atişina tekrar bakti ama fazla acmadi zarar görmesin diye cok şukur rabbim korusun duşuk tehliken hala var dedi kendine dikkat et dedi rabbim yardimcimiz olsun minnak artik tam gözüküyordu ama yurvarlak diğil de boyle uzun bir cobuk gibiydi darisi sizin başiniza inşallah 1 hafta sonra tekrar gel dedi

Arkadaşlar Merhaba,
Ben kontrole gittim bir sorun yok çok şükür kalp atışlarını da duyduk tekrar, 8+6 olarak görünüyor dedi günümüz de tam öyle. 2 hafta sonra tarama testi yapılacakmış. Darısı sizlerin de başına.

Bunu okuyup kanaması lekesi olan endişenen anne adayları için söylüyorum, benim de çok uzun süren kanamam oldu, kanama oldu diye bebeğiniz zarar görecek diye birşey yok. Tabii ki doktorunuza sorun önleminizi alın ama kendinizi helak etmeyin. Bulantım yok da bulantı iyi hamileliğe işarettir diyenlere de itibar etmeyin, belirtisi olmayan anne adaylar inanın benim de hala yok ona da endişe etmeyin. Hamilelik hepimizde farklı seyrediyor birşeyler okuyunca endişeleniyoruz korkuyoruz çok normal kendimce yaşadıklarımı aktarmak istedim ben de.

Arastirdim simdi zaten su anki doktorumun eşi perinatologmuş şansıma fakülte hastanesindeymis bakalim bi soracagim sagolun
Canim hiç korkma geriden kalmasi yada önden gitmesi döllenme ve cinsiyet ile alakali kiz ve erkek fiziksel olarak birbirine dogunda yapi ve kalip olarak farkli olduğu gibi anne karninda da daha ilk haftalarda da fark var sikma canini

Bırakma kendini Allah’a teslim ol Ve dua et.onu sana nasip eden rabbim her şeyi bilir ve ona göre sana hayırlısını verir inşallah.tabi siz her şekilde tedbiri alıp başka doktora gitmekle iyi yaptınız .ama kendinizi üzmeyin bu bebeği çok etkiler .bol bol dua et.ve rabbim den gelene razı ol canım .

Gerçekten bu doktorların empati eğitiminden geçmesi gerekiyor nasıl bu kadar gaddar olunur ki tamam oturup ağlasınlar demiyoruz da biraz empati kurmak bu kadar mi zor acaba
Ne kadar üzme kendini desem de boş biliyorum umarım pazartesi bir mucize olur

Canim hiç korkma geriden kalmasi yada önden gitmesi döllenme ve cinsiyet ile alakali kiz ve erkek fiziksel olarak birbirine dogunda yapi ve kalip olarak farkli olduğu gibi anne karninda da daha ilk haftalarda da fark var sikma canini
Ay keske boyle iyi dusunebilsem hep moral veriyorsunuz sagolun :) insallah oyledir 1 hafta ne zor gecicek

kese boyutu filan nedir gec döllenme oldugu için her ihtimali düşünüyorlar sanırım gec döllenmeyse 1 2 hafta geriden takip ediyor doktorlar hc bsy demedimi
Kese boyutunu bilmiyorum. Sadece önceki kontrole göre büyüdüğünü söylediler. Yalnız geçen hafta gittiğim bi doktor 7 haftaya değil de 5 haftaya uyumlu dedim tek ümidim bu cümle
Seninle aynı durumdayım bende ama endişelenme. Zor biliyorum ama biraz sabredelim seni doktorun ne zaman çağırdı bebeği görmek için..

8 marta randevu verdi. Zaman geçmiyor ama

Aynı haftada bende aynı durumu yaşamıştım lekelenme ile korkuyla doktora gittik canım kese etrafında kanama ve düşük riski olduğunu söyledi bir kaç gün sonra kırmızı aktif kanama oldu kesinlikle istirahat etmelisin dedi ilaç ve iğneye başladık. Muayene olmanda fayda var. Muhtemelen progestana başlatır doktorun. Hala kullanıyorum bende ara ara lekelenme devam ediyor istirahat ediyorum. Bebeğin durumu iyi şükürler olsun içini ferah tut Allah’ın izniyle bir şey olmaz ama doktora mutlaka görün.

Kese boyutunu bilmiyorum. Sadece önceki kontrole göre büyüdüğünü söylediler. Yalnız geçen hafta gittiğim bi doktor 7 haftaya değil de 5 haftaya uyumlu dedim tek ümidim bu cümle
Bir önceki kontrole göre büyüdüyse gerisini düşünmen boşuna stres . Büyümüş işte ne güzel

Canim sen gene doktoruna sor ama korkma olabiliyor ben 9.haftamdayim hala ara ara geliyor. Kirmizi kanama oldugu surece 3 ay dolana kadar normal. Ama doktoruna git dusuk tehlikesi olabilir progestan baslar.

Canim sen gene doktoruna sor ama korkma olabiliyor ben 9.haftamdayim hala ara ara geliyor. Kirmizi kanama oldugu surece 3 ay dolana kadar normal. Ama doktoruna git dusuk tehlikesi olabilir progestan baslar.
Kirmizi kanama olmadigi surece demek istedim

Benimde ayın 10 unda. Gerçekten zaman geçmiyor sanki. Beklediğimize değer inşallah

Merhabalar bnde hamile olduğumu dün öğrendim ilk kızm 19 aylık onu 4yıl bekledim ama 2.bebeği hiç beklemiyordum şoktayım. Kan sonucuna görede sanrım geç döllenme olmuş emin değilim

ahh bnim gibisin sndebmde ilk bebegimi 1 yil bekledm. Suan 21 aylik oglum bnde sok oldum.Istemiyordk su an.Hayirlisu Rabbim nasip etmis berabeer buyurler uzme caninu

ahh bnim gibisin sndebmde ilk bebegimi 1 yil bekledm. Suan 21 aylik oglum bnde sok oldum.Istemiyordk su an.Hayirlisu Rabbim nasip etmis berabeer buyurler uzme caninu
Aynen öyle bn seneye bu zamanlar istiyordum biraz daha zaman var diyordum ama rabbim daha iyisini bilir hakkımızda hayırlısı inşallah

Çok şükür kalp atışı görmüşsün canım.endiselenme duymak şart değil. Doktorunu dinle bol dinlen dikkat et kendine. Haftaya daha güzel haberlerle gel.

Allah Allah. Bazı doktorlar gerçekten çok sinir bozucu oluyorlar. Bak ne güzel kalp atışı görülmüş. Bebek geliştikçe büyüdükçe daha rahat görülür. İlk haftalarda olabiliyor böyle şeyler ve bizlerde malesef endiselenebiliyoruz. Stres bebeğimizi etkiliyor hissediyor minnaklar. Korkmayın olumlu düşünün onu sevdiğinizi istediğinizi anlasın bebeginiz. Oda kuvvetle,daha sıkı tutunacaktir anneciğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…