- 23 Mayıs 2018
- 1.703
- 3.092
- 63
Kızlar 6+2 deyim bu sabah uyandığımda peçeteye nokta şeklinde kahverengi kan geldi. Tutunma olacak zamanı geçmiş olmam gerekmiyor mu? Ne kanaması bu sizce? Çok korktum doktora sormalı mıyım? Artarsa mı sorayım? Dün belimde çok ağrıyordu inşallah miniğime bir şey olmaz
aaa bu insanlar nasıl doktor olmuş vicdansız, Allah'tan umut kesilmez hala kalbi atıyormuş umarım Pazartesi daha iyi haberler verirsinÇok üzüldüm, benden de iyi haber yok maalesef. Sabah girdim muayeneye doktor şöyle bir iki bakti ölmüş bu canli degil degildi, renlkliye aldi ultrasonu bak uzerinde kırmızı yok falan dedi hatta. Giyindirdi kürtaj konusmaya basladi. Biz bi once sindirelim dedik ciktik. Agla agla mahvolduk tabi bu arada baska hastanede bir proftan randevu aldik 1 saate. Gittik adam bakti hala kalbi atiyor dedi, yavas ama kalp atımı var dedi. Cok umutlanmayin, yuksek ihtimal duser ancak simdilik yasiyor dedi. Pazartesi bir daha göreyim dedi. Boyle boyle olaylar.
Canim hiç korkma geriden kalmasi yada önden gitmesi döllenme ve cinsiyet ile alakali kiz ve erkek fiziksel olarak birbirine dogunda yapi ve kalip olarak farkli olduğu gibi anne karninda da daha ilk haftalarda da fark var sikma caniniArastirdim simdi zaten su anki doktorumun eşi perinatologmuş şansımafakülte hastanesindeymis bakalim bi soracagim sagolun
Bırakma kendini Allah’a teslim ol Ve dua et.onu sana nasip eden rabbim her şeyi bilir ve ona göre sana hayırlısını verir inşallah.tabi siz her şekilde tedbiri alıp başka doktora gitmekle iyi yaptınız .ama kendinizi üzmeyin bu bebeği çok etkiler .bol bol dua et.ve rabbim den gelene razı ol canım .Çok üzüldüm, benden de iyi haber yok maalesef. Sabah girdim muayeneye doktor şöyle bir iki bakti ölmüş bu canli degil degildi, renlkliye aldi ultrasonu bak uzerinde kırmızı yok falan dedi hatta. Giyindirdi kürtaj konusmaya basladi. Biz bi once sindirelim dedik ciktik. Agla agla mahvolduk tabi bu arada baska hastanede bir proftan randevu aldik 1 saate. Gittik adam bakti hala kalbi atiyor dedi, yavas ama kalp atımı var dedi. Cok umutlanmayin, yuksek ihtimal duser ancak simdilik yasiyor dedi. Pazartesi bir daha göreyim dedi. Boyle boyle olaylar.
Gerçekten bu doktorların empati eğitiminden geçmesi gerekiyor nasıl bu kadar gaddar olunur ki tamam oturup ağlasınlar demiyoruz da biraz empati kurmak bu kadar mi zor acabaÇok üzüldüm, benden de iyi haber yok maalesef. Sabah girdim muayeneye doktor şöyle bir iki bakti ölmüş bu canli degil degildi, renlkliye aldi ultrasonu bak uzerinde kırmızı yok falan dedi hatta. Giyindirdi kürtaj konusmaya basladi. Biz bi once sindirelim dedik ciktik. Agla agla mahvolduk tabi bu arada baska hastanede bir proftan randevu aldik 1 saate. Gittik adam bakti hala kalbi atiyor dedi, yavas ama kalp atımı var dedi. Cok umutlanmayin, yuksek ihtimal duser ancak simdilik yasiyor dedi. Pazartesi bir daha göreyim dedi. Boyle boyle olaylar.
Ay keske boyle iyi dusunebilsem hep moral veriyorsunuz sagolun :) insallah oyledir 1 hafta ne zor gecicekCanim hiç korkma geriden kalmasi yada önden gitmesi döllenme ve cinsiyet ile alakali kiz ve erkek fiziksel olarak birbirine dogunda yapi ve kalip olarak farkli olduğu gibi anne karninda da daha ilk haftalarda da fark var sikma canini
Kese boyutunu bilmiyorum. Sadece önceki kontrole göre büyüdüğünü söylediler. Yalnız geçen hafta gittiğim bi doktor 7 haftaya değil de 5 haftaya uyumlu dedim tek ümidim bu cümlekese boyutu filan nedir gec döllenme oldugu için her ihtimali düşünüyorlar sanırım gec döllenmeyse 1 2 hafta geriden takip ediyor doktorlar hc bsy demedimi
Seninle aynı durumdayım bende ama endişelenme. Zor biliyorum ama biraz sabredelim seni doktorun ne zaman çağırdı bebeği görmek için..
8 marta randevu verdi. Zaman geçmiyor ama
Aynı haftada bende aynı durumu yaşamıştım lekelenme ile korkuyla doktora gittik canım kese etrafında kanama ve düşük riski olduğunu söyledi bir kaç gün sonra kırmızı aktif kanama oldu kesinlikle istirahat etmelisin dedi ilaç ve iğneye başladık. Muayene olmanda fayda var. Muhtemelen progestana başlatır doktorun. Hala kullanıyorum bende ara ara lekelenme devam ediyor istirahat ediyorum. Bebeğin durumu iyi şükürler olsun içini ferah tut Allah’ın izniyle bir şey olmaz ama doktora mutlaka görün.Kızlar 6+2 deyim bu sabah uyandığımda peçeteye nokta şeklinde kahverengi kan geldi. Tutunma olacak zamanı geçmiş olmam gerekmiyor mu? Ne kanaması bu sizce? Çok korktum doktora sormalı mıyım? Artarsa mı sorayım? Dün belimde çok ağrıyordu inşallah miniğime bir şey olmaz
Bir önceki kontrole göre büyüdüyse gerisini düşünmen boşuna stres . Büyümüş işte ne güzelKese boyutunu bilmiyorum. Sadece önceki kontrole göre büyüdüğünü söylediler. Yalnız geçen hafta gittiğim bi doktor 7 haftaya değil de 5 haftaya uyumlu dedim tek ümidim bu cümle
Canim sen gene doktoruna sor ama korkma olabiliyor ben 9.haftamdayim hala ara ara geliyor. Kirmizi kanama oldugu surece 3 ay dolana kadar normal. Ama doktoruna git dusuk tehlikesi olabilir progestan baslar.Kızlar 6+2 deyim bu sabah uyandığımda peçeteye nokta şeklinde kahverengi kan geldi. Tutunma olacak zamanı geçmiş olmam gerekmiyor mu? Ne kanaması bu sizce? Çok korktum doktora sormalı mıyım? Artarsa mı sorayım? Dün belimde çok ağrıyordu inşallah miniğime bir şey olmaz
Kirmizi kanama olmadigi surece demek istedimCanim sen gene doktoruna sor ama korkma olabiliyor ben 9.haftamdayim hala ara ara geliyor. Kirmizi kanama oldugu surece 3 ay dolana kadar normal. Ama doktoruna git dusuk tehlikesi olabilir progestan baslar.
Benimde ayın 10 unda. Gerçekten zaman geçmiyor sanki. Beklediğimize değer inşallahKese boyutunu bilmiyorum. Sadece önceki kontrole göre büyüdüğünü söylediler. Yalnız geçen hafta gittiğim bi doktor 7 haftaya değil de 5 haftaya uyumlu dedim tek ümidim bu cümle
Ben de yumurtlama tarihimi bildigim halde asagi yukari 1 hafta geriden geliyor bebek. Bakalım ultrasonda ne gorunecek bugun merak ediyorum hayirlisiyla hersey yolunda gitse keske uyku uyuyamadım.
Gelişmesi bir hafta geriden gelerek devam ettikçe sıkıntı yok . Önemli olan gelişimi ❤
Merhabalar bnde hamile olduğumu dün öğrendim ilk kızm 19 aylık onu 4yıl bekledim ama 2.bebeği hiç beklemiyordum şoktayım. Kan sonucuna görede sanrım geç döllenme olmuş emin değilim
Aynen öyle bn seneye bu zamanlar istiyordum biraz daha zaman var diyordum ama rabbim daha iyisini bilir hakkımızda hayırlısı inşallahahh bnim gibisin sndebmde ilk bebegimi 1 yil bekledm. Suan 21 aylik oglum bnde sok oldum.Istemiyordk su an.Hayirlisu Rabbim nasip etmis berabeer buyurler uzme caninu
Kizlar bebegin kalp atisinin sesi duyulmadı hem alttan hem üstten. Ama kalp atisini goruyorum kalbi atiyor dedi. Sanirim yavas ya da bebek kücük diye bilmiyorum haftaya tekrar cagirdi. Kanama alanlarim duruyormus evde istirahat verdi ve progestan alicam gunde 3 kez. Nasil bisey bu goruntu var ses yok anlamadim doktor da sasirdi
Çok üzüldüm, benden de iyi haber yok maalesef. Sabah girdim muayeneye doktor şöyle bir iki bakti ölmüş bu canli degil degildi, renlkliye aldi ultrasonu bak uzerinde kırmızı yok falan dedi hatta. Giyindirdi kürtaj konusmaya basladi. Biz bi once sindirelim dedik ciktik. Agla agla mahvolduk tabi bu arada baska hastanede bir proftan randevu aldik 1 saate. Gittik adam bakti hala kalbi atiyor dedi, yavas ama kalp atımı var dedi. Cok umutlanmayin, yuksek ihtimal duser ancak simdilik yasiyor dedi. Pazartesi bir daha göreyim dedi. Boyle boyle olaylar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?