2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
selam arkadaşlar nasılsınız.
Bir haftadır yoğun bulantı ve herşeye hassasiyet yaşıyordum bu sabah kalktığımda çok rahattım bu saat oldu hala bulantı falan yok ve çok hafif hissediyorum kendimi. Kalp atışı için 15 günün 10 gününü bu bulantılarla avunarak geçirdim. Bugün böyle olmam normalmi değilmi anlamadım. Varmı böyle olanlarınız

Günaydın.Ülke gündeminden ötürü çok keyifsizim.Eşleri asker olan arkadaşlara sabır diliyorum.Güzel haber bekleyenlerede dua ediyorum.Şu 3 ayı geçirsek bi oh desek.
Amin bendetüm hamilelere dua ediyorum. Eşim asker degil ama dün gece o gencecik şehitlerimizin eşlerini, anne babalarını, cocuklarını, kardeşlerini düşündükçe ağladım.zaten hormonlar yüzünden duygusallığım zirvedeydi.ne seneryolar gecti kafamdan ya hamileyse eşleri ya borçları varsa vs vs. Gece tansiyonum düştü çok üzüldüğüm İcin fenalastım eşim takip etmemi yasakladı.şimdide haberler başlayınca tvyi kapattım. mübarek günde şehitlik mertebesine ulaştılar Allah rahmet eylesin nurlar içinde olsunlarailelerinede sabır güç versin inşallah

Sorun ihmal etmeyin progesteron iğnesi verebilir ama endişelenmeyin benim 26 saat kanamam oldu yine de bebeğimiz sağlıklı çok şükür. Allah'ın izni ile birşey olmaz, sıkmayın canınızı

Hastaneye aradım, aktif kanama olmadığı sürece lekenmenin normal olduğunu söylediler. Progestan iğneyi transferden önce başladım hala oluyorum. İnşallah sağ salim kavuşuruz miniklerimize size de çok geçmiş olsun

Kirmizi kanama olmadigi surece demek istedim

Evet canım Progestan zaten kullanıyorum transferden önce başladım. Hem kalçadan hem fitil kullanıyorum. Ama endişe etmeme gerek yokmuş şu anda. Kanama yoğun olmadığı sürece lekenme şeklinde 9 ay boyunca olabilir dediler. Çok şükür devam da etmedi bugün güzelce yattım

Kızlar merhaba dün gece o kadar ağladım ki şehit haberlerine. Allah yardımcıları olsun askerlerimizin şehit olanların yakınlarına sabır versin.
Bugün de mutluluktan aktı gözyaşlarım. Bebeğimin kalp atışlarını duydum kızlar. Rabbim bu topikte isteyen herkese o sesi duymayı nasip etsin. Benim ilk gebeliğim boş gebelikti bi de. İlkinde duyamamıştım kalp atışı felan ondan dolayı çok duygulandım

Tamamdır süper benim kanama başlayınca hemen bir iğne yap demişlerdi normalde 3 günde bir yapıyorum ondan söyledim. Sorun olmamasına çok sevindim. İnşallah sağlıkla kucağımıza alacağımız günler de gelir

Sormayın o kadar büyük üzüntünün içinde mutluluk yaşıyoruz ki, gözyaşı sevinç birbirine karıştı bende de. Allah ülkece güç kuvvet sabır versin. Askerlerimizin ayaklarına taş değmesin

Kızlar bir fotoğraf paylaşmak istiyorum affınıza sığınarak lütfen kusura bakmayın çok ufak bi kan geldi ve belim ağrıyor. Beta hcg 7000 küsurdan 2000 küsura düşmüş. Haşimato hastası olduğumu öğrendim tedaviye başlandı fakat az önce böyle ufak bir kan geldi herşey üst üste geldi bu düşük belirtisi olabilir mi?

Eklentiler

• 99846313-60F4-4D3D-8230-7ACDF1008A34.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 70
Selam güzel anneler bugun sabahtan beri hastanedeydim kan verdim sonuçları aldığım gbi hocama giytim allahıma bin şükür kalbimiz atıyor herşey normal dedi doktor çok mutluyum çok yorgunum aileye söyledik hepsi çok sevindi o muhteşem sesi hepimiz duyarız sağlıkla duyarız inşallah. Aynı zamanda ülkemizin vatanımızın hepimizin başı sağolsun allah ailelerine sabır versin benim eşimin arkadaşları var suriyede 100 ü geçik şehidimiz varmış medya çok yanıltıyor koca bir tabur gitmiş

Ne güzel bir haber inşallah bizde duyarız Çarşamba günü gideceğim bende kontrole

haberleri izleyemiyorum.çok üzüldüm , üzülüyorum . Allah geride kalanlara kuvvet versin çok acı

Kızlar merhaba, şehit haberlerini görünce ben de aynı şekilde çok etkilendim. önümdeki çayı içmeye utandım, uyumaya utandım öyle diyeyim...
Bugün kontrolüm vardı ilk kez bebeği görmeye gidecektim tabi güle oynaya gidemedik eşimle meraklaydık ama sus pustuk..
Kontrolde tam olarak 6+0 görüldü kese de bebekte. Ultrasonda kese görüldü ama bebek görünmedi. Dr o yüzden alttan bakmak istedi çünkü çıkarmış genelde altı haftalık bebek görüntüsü öyle dedi. Sonra alttan bakınca ekranda yanıp sönen ateş böceğimi gördüm Bebek şuan 2.2 mm. Kese boyunu bilmiyorum. Bir ay sonraya randevu verdi ama ben o kadar kalamam giderim yine 15 güne. 1 ay bana fazla geldi. Kalbini dinletmedi çok minik cihazla enerji verip yormayalım dedi. Ben de ekranda yanıp söndüğünü görünce rahatladım zaten ama öyle 1 ay da fazla bana

Napalım dünya böyle işte. Amin amin
Ne güzel bir haber inşallah bizde duyarız ❤ Çarşamba günü gideceğim bende kontrole
İnşAllah çarşamba günü siz de duyarsınız canım ❤
Gözün aydın canım. Benimki de 3 mm. Sana çıktı verdiyse kese boyu yazar canım orda GS yazan kese boyutu. Crl bebek boyutu. Yaa sen böyle deyince korktum ben şimdi benimkinin sesini dinletti bi sıkıntı olmuş mudur acaba bebeğe. İnşAllah olmamıştır ya stres oldum şimdi de

Merhaba bende 5+6 yım bugün gittim doktora 1.40 cm olmuş gelişimi ilerde güzel dedi haftaya tekrar gidicem kalp atışını duymak için
Maşallah kese boyu demi 1.40 olan? benim kese boyu yazmıyor yada ben göremedim sadece beybimin boyu yazıyor 2.2 mm nar çekirdeğim

Canım yok sıkıntı yapma hiç riske atar mı dr bebeğini. Benimki alttan anca görüldü zaten, karından bile görülmedi noktam 2 mm anca.İçini ferah tut hepimizin durumu başka başka dr lar ona göre davranıyorlar

Benide 1 ay sonra çağırfı nasıl dayanıcam bilmiyorum. Benimde 6+6 bugun ilk gittiğimde 4+5 ti galiba nokta kadardı şimdi kocaman kese olmuş içi dolmuş çok duygusal gerçekten mucize gbi birşey

İnşAllah öyledir canım ya. Yani doktorlar biliyor ona göre davranmıştır heralde

Canım teşekkür ederim anlattın tek tek biliyorum öyle olduğunu ilk bebeğimin hatta çıktısı elimde Gs si yazıyo onun ama bu bebeğimde GS nin görüntü olarak çıktısı var ama ölçmemiş. Sanırım karın ultrasonunda keseyi boş görünce, ölçme işlemini yapmadan hemen alttan muayeneye geçti araya kaynadı kese ölçümü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…