- 24 Şubat 2020
- 725
- 1.052
- 28
Evet dimi içimizde insan büyüyo ya inanılmaz bişeyBenide 1 ay sonra çağırfı nasıl dayanıcam bilmiyorum. Benimde 6+6 bugun ilk gittiğimde 4+5 ti galiba nokta kadardı şimdi kocaman kese olmuş içi dolmuş çok duygusal gerçekten mucize gbi birşey
Anladım canım unutmuş demekki. Kese günde 1mm büyüyormuş cidden ben hesapladım ilkine göre öyle olmuş. Senin de bence bebeğin boyutu çıkmış sonuçta bu aşamadan sonra bebeğin boyutu daha önemli aslındaCanım teşekkür ederim anlattın tek tek❤ biliyorum öyle olduğunu ilk bebeğimin hatta çıktısı elimde Gs si yazıyo onun ama bu bebeğimde GS nin görüntü olarak çıktısı var ama ölçmemiş. Sanırım karın ultrasonunda keseyi boş görünce, ölçme işlemini yapmadan hemen alttan muayeneye geçti araya kaynadı kese ölçümü.
Kesinlikle öyle canım. Burda herkesin hikayesi de, dr u da o kadar farklı ki.. Dr larda hakkaten çok farklı farklı. O yüzden burada okuduğumuz ve de okuyacağımız şeyleri düşünüp kendini üzmeİnşAllah öyledir canım ya. Yani doktorlar biliyor ona göre davranmıştır heralde
Aaa bunu ilk kez duydum 1 mm olayını. Ben de tarıcam bi bakim oğlumun tüm ultrason çıktıları duruyoAnladım canım unutmuş demekki. Kese günde 1mm büyüyormuş cidden ben hesapladım ilkine göre öyle olmuş. Senin de bence bebeğin boyutu çıkmış sonuçta bu aşamadan sonra bebeğin boyutu daha önemli aslında
Kalp atışını duyan herkesi tebrik ederim insallah saglikla devam eder gebelikleriniz
Kanama ya da lekelenmesi olmayıp kasıkta batma ve adet ağrısı gibi olanınız var mı? Ben biraz tedirginim de ağrım var bir kaç saattir.
Evet canım hatta 1.1 mmAaa bunu ilk kez duydum 1 mm olayını. Ben de tarıcam bi bakim oğlumun tüm ultrason çıktıları duruyo
1 saat agriyor yarim saat geciyor, ayaklarimi havaya dikip yatmak iyi geliyor insallah normaldirBende ağrı var canım, ama sürekli değil. Gece ağrıyla uyandım bu arada. Dün daha fazla vardı ağrım. Bugün daha azaldı, ilk günlerdeki gibi.
1 saat agriyor yarim saat geciyor, ayaklarimi havaya dikip yatmak iyi geliyor insallah normaldir
Benim var sürekli. Ama normalmiş canım çünkü rahim büyüyor. Bi de gaz sancısından da oluyor o ağrı. İçini ferah tutKalp atışını duyan herkesi tebrik ederim insallah saglikla devam eder gebelikleriniz
Kanama ya da lekelenmesi olmayıp kasıkta batma ve adet ağrısı gibi olanınız var mı? Ben biraz tedirginim de ağrım var bir kaç saattir.
Ben varım canımKalp atışını duyan herkesi tebrik ederim insallah saglikla devam eder gebelikleriniz
icim rahatladi biraz su an :) cok sagolBende ayaklarımı dikince azalıyodu. Dün normale göre biraz daha fazla ağrım oldu. Bugün azaldı canım. Merak etme, bebek büyüdükçe ağrılar olurmuş. Kötü şeyler düşünme. Dün doktorum bana regl ağrısı gibi ağrıların olabilir dedi. Yoğun kanama olmadıkça bi problem olmaz dedi.
icim rahatladi biraz su an :) cok sagol
Gaz da var evet ama adet agrisi gibi bu sanki, 9 ay adet olmayacagim oh be dedim agrisi pesimi birakmadiBenim var sürekli. Ama normalmiş canım çünkü rahim büyüyor. Bi de gaz sancısından da oluyor o ağrı. İçini ferah tut
Evet ya o sancı her türlü çekilcekGaz da var evet ama adet agrisi gibi bu sanki, 9 ay adet olmayacagim oh be dedim agrisi pesimi birakmadi
Gördüm evet peki gittin mi doktora ? O kadar mi oldu lekelenmen?Ben varım canım2 gündür karnımın içi ağrıyor resmen kasıklarımda ağrıyor bugün çok ufak kan geldi ve beta hcgn düşüşte olduğunu öğrendim ne yazık ki
Ben varım canım2 gündür karnımın içi ağrıyor resmen kasıklarımda ağrıyor bugün çok ufak kan geldi ve beta hcgn düşüşte olduğunu öğrendim ne yazık ki
Kızlar burda okuduklarımda genelde rahim içinde kanama olanlarda doktoru progestana başlamış geçen hafta ki randevumda özellikle doktora ben sordum kanama alanı filan var mı diye doktorumda evet küçük bi alanda var ama ne ben bunu sana söyledim nede sen duydun dert etme dedi ve her hangi birşey vermedi sizlerden duydukça ben endişe etmeye başladım. Bu arada benim doktorum da olacağı varsa kamyon itsen o bebek yaşar olmayacaksa kuş tüyü yataktan çıkmasan bile o bebek düşer diyen birisi doktorumu çok seviyorum ama acaba çok mu kaderci bilemedim
Benim de sat 6 ocak, doğum 12-14 Ekim dedi Dr. Ancak benim 37. Haftada sezeryan olması gerekiyor, bir de ikinci kese de gelişir ikiz devam ederse 37. Haftaya bile kalmazMerhaba hanımlar bende tüp bebek ile hamileyim
2. Gebeliğin
Tahmini doğum tarihi 12ekim
Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Geçen pazar bir kanama geçirdim düşük tehlikem var
Ama kalp atışı duyuldu bebek iyi dedi Dr çok şükür
Bekliyoruz bakalım
Canım kontrol et kanama devam ederse doktorunu ara. HCG nin düşmesi de pek hayra alamet değil amaKızlar bir fotoğraf paylaşmak istiyorum affınıza sığınarak lütfen kusura bakmayın çok ufak bi kan geldi ve belim ağrıyor. Beta hcg 7000 küsurdan 2000 küsura düşmüş. Haşimato hastası olduğumu öğrendim tedaviye başlandı fakat az önce böyle ufak bir kan geldi herşey üst üste geldi bu düşük belirtisi olabilir mi?
Gözün aydın canımSelam güzel anneler bugun sabahtan beri hastanedeydim kan verdim sonuçları aldığım gbi hocama giytim allahıma bin şükür kalbimiz atıyor herşey normal dedi doktorçok mutluyum çok yorgunum aileye söyledik hepsi çok sevindi o muhteşem sesi hepimiz duyarız sağlıkla duyarız inşallah. Aynı zamanda ülkemizin vatanımızın hepimizin başı sağolsun allah ailelerine sabır versin benim eşimin arkadaşları var suriyede 100 ü geçik şehidimiz varmış medya çok yanıltıyor koca bir tabur gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?