2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Benide 1 ay sonra çağırfı nasıl dayanıcam bilmiyorum. Benimde 6+6 bugun ilk gittiğimde 4+5 ti galiba nokta kadardı şimdi kocaman kese olmuş içi dolmuş çok duygusal gerçekten mucize gbi birşey
Evet dimi içimizde insan büyüyo ya inanılmaz bişey ben bir ay dayanamıcam kesin 15 güne damlarım yine

Anladım canım unutmuş demekki. Kese günde 1mm büyüyormuş cidden ben hesapladım ilkine göre öyle olmuş. Senin de bence bebeğin boyutu çıkmış sonuçta bu aşamadan sonra bebeğin boyutu daha önemli aslında

İnşAllah öyledir canım ya. Yani doktorlar biliyor ona göre davranmıştır heralde
Kesinlikle öyle canım. Burda herkesin hikayesi de, dr u da o kadar farklı ki.. Dr larda hakkaten çok farklı farklı. O yüzden burada okuduğumuz ve de okuyacağımız şeyleri düşünüp kendini üzme

Aaa bunu ilk kez duydum 1 mm olayını. Ben de tarıcam bi bakim oğlumun tüm ultrason çıktıları duruyo

Bende ağrı var canım, ama sürekli değil. Gece ağrıyla uyandım bu arada. Dün daha fazla vardı ağrım. Bugün daha azaldı, ilk günlerdeki gibi.

1 saat agriyor yarim saat geciyor, ayaklarimi havaya dikip yatmak iyi geliyor insallah normaldir

Bende ayaklarımı dikince azalıyodu. Dün normale göre biraz daha fazla ağrım oldu. Bugün azaldı canım. Merak etme, bebek büyüdükçe ağrılar olurmuş. Kötü şeyler düşünme. Dün doktorum bana regl ağrısı gibi ağrıların olabilir dedi. Yoğun kanama olmadıkça bi problem olmaz dedi.

Benim var sürekli. Ama normalmiş canım çünkü rahim büyüyor. Bi de gaz sancısından da oluyor o ağrı. İçini ferah tut

Ben varım canım 2 gündür karnımın içi ağrıyor resmen kasıklarımda ağrıyor bugün çok ufak kan geldi ve beta hcgn düşüşte olduğunu öğrendim ne yazık ki

icim rahatladi biraz su an :) cok sagol

Kızlar burda okuduklarımda genelde rahim içinde kanama olanlarda doktoru progestana başlamış geçen hafta ki randevumda özellikle doktora ben sordum kanama alanı filan var mı diye doktorumda evet küçük bi alanda var ama ne ben bunu sana söyledim nede sen duydun dert etme dedi ve her hangi birşey vermedi sizlerden duydukça ben endişe etmeye başladım. Bu arada benim doktorum da olacağı varsa kamyon itsen o bebek yaşar olmayacaksa kuş tüyü yataktan çıkmasan bile o bebek düşer diyen birisi doktorumu çok seviyorum ama acaba çok mu kaderci bilemedim

Canım stres yapma, herşeyin başı stres. Doktorun doğru söylemiş. Herhangi bir ihtimal olsa zaten o önlemini almanı sağlardı. İçini ferah tut ve burda yaşanan herşeyi kendinde arama bence

Benim de sat 6 ocak, doğum 12-14 Ekim dedi Dr. Ancak benim 37. Haftada sezeryan olması gerekiyor, bir de ikinci kese de gelişir ikiz devam ederse 37. Haftaya bile kalmaz hayırlısıyla o günleri görelim de..

Canım kontrol et kanama devam ederse doktorunu ara. HCG nin düşmesi de pek hayra alamet değil ama Sabır ve sükunetle bekle lütfen

Gözün aydın canım Maalesef dün akşamdan beri moraller bozuk, bugün sabahtan beri hiç yazasim gelmedi ne yalan söyleyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…