2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Benim de kanama alanlarım kücük 2 tane var keseden uzakta. Bazi doktorlar cok pimpirikli. Sadece kalbi yavaş atiyor diye bana progestan verdi sanirim dusukten suphelendi. Bizim buralarda bi laf var bu dünyada yiyecek ekmegi varsa yaşar, yoksa Allahtan yapacak bisey yok. Kendimi o kadar alistirdim ki olumsuzluğa da. Herkesin dedigi sey bebek saglikliysa zaten tutunacak, degilse vucut onu atacak.

Ahh daha kontrole 1 hafta var, ben göğüs hassasiyeti ve büyümesi, uyku hali ve gaz dışında hiç hamile gibi degilim Rahat batıyor diyebilirsiniz belki ama acayip merak ediyorum kese ne kadar, bebiş ne kadar, ikinci kese gelişiyor mu??? 1 hafta daha nasıl bekleyeceğim bilemiyorum Başka bir doktora gidip saçma sapan konuşması ihtimalinden çekiniyorum. İş güç vs derken gün geçiyor ama akşam olunca bakıyorum takvime ohoo daha çok var muayeneye diyorum

Gördüm evet peki gittin mi doktora ? O kadar mi oldu lekelenmen?
Doktorumla konuştum yarın gideceğim canım. Lekelenme bu kadar ama pembemsi bir akıntı var. Bugün doktor söyledi zaten kese gelişmemiş sağlıksız gebelik dedi. Aynı gün hcgnin düşüşte olduğunu öğrendim. Yarın tekrar bakacak

Hmmm baska doktora da isterseniz yine bir gözükün. Neler duyduk buralarda ama betahcg dustu diyorsunuz o biraz dusundurucu. Hayirlisi neyse o olsun insallah.

Bu sabah randevum vardı. Haşimato hastası olduğumuda yeni öğrendim gebelik ile birlikte. Tiroid değerlerim çok yüksekti. Doktor sağlıklı bir gebelik olmayacağını söyledi ardından ultrason ile baktığında kesenin gelişmediğini normalde 6 haftada 14 mm olması gerektiğini ama benim kesemin 6 mm olduğunu söyledi. Geçen haftadan bu yana sadece 2 mm gelişmiş. Normalde günde 1 mm gelişmiş olması gerekiyormuş. Akşamına eve geldiğimde bu ufak kan ile karşılaştım. Şuan pembemsi devam eden bir akıntı var

Hmmm baska doktora da isterseniz yine bir gözükün. Neler duyduk buralarda ama betahcg dustu diyorsunuz o biraz dusundurucu. Hayirlisi neyse o olsun insallah.

1 haftadır 4 doktora gittim canım. Hastalığımdan dolayı bebekte zeka geriliği olur dediler. 1 haftadır 4 doktor baktı. Biri hariç hepsi kürtaj önerdi ama zaten gebelik kendiliğinden sonlanacak muhtemelen

Hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah

1 haftadır 4 doktora gittim canım. Hastalığımdan dolayı bebekte zeka geriliği olur dediler. 1 haftadır 4 doktor baktı. Biri hariç hepsi kürtaj önerdi ama zaten gebelik kendiliğinden sonlanacak muhtemelen
Gercekci konusucam biraz lutfen yanlis anlama. Kendim de hep dua ediyorum dusuk yapacaksam kendiliginden olsun diye. Daha once dogum falan yapmadiysan kürtaj olmayi onermiyo doktorlar pek. Beklemek en guzeli boyle durumlarda. Allah yardimcin olsun.

Anladım canım, çok geçmiş olsun. Herşeyde bir hayır vardır. Sen gönlünü ferah tut. Sonuçta hamile kalabiliyorsun. Doktorlar tedavine başlarlar, ona göre tekrar gebelik yaşarsın. Haşimato hastalığını yeni öğrendiğin için zaten önlem alınmadından sağlıklı bir gebelik olması zor olurdu. Şimdi en azından neden sağlıksız bir gebelik olduğunu öğrendin. Hiç korkma, tedavisi var ve hamile kalmanda sıkıntı olmaz.

Daha önce doğum yaptım canım. Yanlış anlamıyorum bende aynı duayı ettim. Düşük olacaksa kendiliğinden olsun diye. Kürtaj olayına hep negatif baktım. Sonuçta evladım sağlıklı bir gebelik olup devam ederse başım gözüm üstüne. Ama kan geldi ve hcg düşüşte muhtemelen düşük kendiliğinden gerçekleşir diye düşünüyorum yarın doktorum yönlendirir muhtemelen

Sağol canım. İnşallah öyle olur. Sizler sağ Salim sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah evlatlarınızı

Sağol canım. İnşallah öyle olur. Sizler sağ Salim sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah evlatlarınızı

Amin canımmm, darısı bekleyen herkese nasip olsun inşallah. Sen kendini üzme lütfen. İnan herşey de bir hayır var.

Benimde oluyor canım normalmiş batıyor sanki aniden geciyor rahimlerimiz büyüyor bugün belimde agrıdı sızlanma gibi normalmiş ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…