canım çok normal rahim büyüyor, genişliyor. İlk gebeliğimde kanama vb durum yaşamadan kasık ve bel ağrısı yaşıyordum. Bu gebeliğimde lekelenmeler ile aynı durumu yaşıyorum. Sende İçini ferah tut.
canım çok normal rahim büyüyor, genişliyor. İlk gebeliğimde kanama vb durum yaşamadan kasık ve bel ağrısı yaşıyordum. Bu gebeliğimde lekelenmeler ile aynı durumu yaşıyorum. Sende İçini ferah tut.
Bende de oldu 2 kere gördüm ben ultrasona girdim doktor bile şok oldu ne kadar fazla gaz var dedi midemde gastrik var ne yapcam bilmiyorum kendi mide doktoruma gitmem lazim en yakin zamanda
Hepinize merhabalaaar anne adayları, iki gün evvel öğrendiğim mutlulukla ben de aranızdayım, hepimizin sağlıklı bir doğumu olsun Sağlıkla kucağa almayı nasip etsin diliyorum.
Merhaba hanımlar dün kontrolümüz vardı bebiş sat a göre uyumlu gidiyordu normalde dün 1 gün büyük çıktı kalp atışı dinletti doktorumuz tekrar ben zararlı mı falan dedim hatta o da 3 saniye dinlemekte hiç bişi olmaz dedi. Allah herkese nasip etsin gerçekten hala inanamıyorum. 3 hafta sonra çağırdı kontrole. İnşallah herkes hayırlı haberler alır.
Gunaydin. Ayy dunden beri mutfaga girmek bile istemiyorim yemek yemek istemiyorum. Mide bulantısı ogurme yok ama bi isteksizlik. Sanki yesem cikarcakmisim gibi cok tuhaf. Yemek dusunmek bile beni fena yapiyor.
Merhaba hanımlar dün kontrolümüz vardı bebiş sat a göre uyumlu gidiyordu normalde dün 1 gün büyük çıktı kalp atışı dinletti doktorumuz tekrar ben zararlı mı falan dedim hatta o da 3 saniye dinlemekte hiç bişi olmaz dedi. Allah herkese nasip etsin gerçekten hala inanamıyorum. 3 hafta sonra çağırdı kontrole. İnşallah herkes hayırlı haberler alır.
amin inşallah ilk gebelik olunca tecrübe olmayınca insanın aklına neler neler geliyordu şükür Allah'ım nasip etti darısı isteyen herkesin başına..
ben 10, haftaya şu fetal dna testini yaptırmaya karar verdim bide şimdi heyecanla onu bekliyorum.
amin inşallah ilk gebelik olunca tecrübe olmayınca insanın aklına neler neler geliyordu şükür Allah'ım nasip etti darısı isteyen herkesin başına..
ben 10, haftaya şu fetal dna testini yaptırmaya karar verdim bide şimdi heyecanla onu bekliyorum.
Ahh daha kontrole 1 hafta var, ben göğüs hassasiyeti ve büyümesi, uyku hali ve gaz dışında hiç hamile gibi degilim Rahat batıyor diyebilirsiniz belki ama acayip merak ediyorum kese ne kadar, bebiş ne kadar, ikinci kese gelişiyor mu??? 1 hafta daha nasıl bekleyeceğim bilemiyorum Başka bir doktora gidip saçma sapan konuşması ihtimalinden çekiniyorum. İş güç vs derken gün geçiyor ama akşam olunca bakıyorum takvime ohoo daha çok var muayeneye diyorum
ikili üçlü tarama testleri yerine direkt kan vericem canım bi tüp yurtdışına gönderilcek 1 hafta içinde sonuç geliyormuş cinsiyetine de bakılıyormuş. Tabi bizim önceliğimiz genetik hastalıklara bakılması. Maaliyeti olan bir test ama kesin sonuçmuş.
Evet belime de vuruyor ara sıra gercekten kafayi yicem her belirtiyi düşüğe yormaktan. Ilk baslarda sadece keseyi gordugumuzde bir problem yoktu cok fena agrilar yasadim ama hic aklima gelmiyordu dusuk musuk. Inan dusuk tehlikemi ogrendigimden beri sol gözüm sürekli seğiriyor stresten