Kalp atışını duyan herkesi tebrik ederim insallah saglikla devam eder gebelikleriniz
Kanama ya da lekelenmesi olmayıp kasıkta batma ve adet ağrısı gibi olanınız var mı? Ben biraz tedirginim de ağrım var bir kaç saattir.
Aynen öyle bn seneye bu zamanlar istiyordum biraz daha zaman var diyordum ama rabbim daha iyisini bilir hakkımızda hayırlısı inşallah
Benim var canım kist oluşmuş ondan kaynaklanıyormuş dr progesteron verdi kist bazen düşüğe sebep oluyormuşKalp atışını duyan herkesi tebrik ederim insallah saglikla devam eder gebelikleriniz
Kanama ya da lekelenmesi olmayıp kasıkta batma ve adet ağrısı gibi olanınız var mı? Ben biraz tedirginim de ağrım var bir kaç saattir.
Bende de oldu 2 kere gördüm ben ultrasona girdim doktor bile şok oldu ne kadar fazla gaz var dedi midemde gastrik var ne yapcam bilmiyorum kendi mide doktoruma gitmem lazim en yakin zamandacanım çok normal rahim büyüyor, genişliyor. İlk gebeliğimde kanama vb durum yaşamadan kasık ve bel ağrısı yaşıyordum. Bu gebeliğimde lekelenmeler ile aynı durumu yaşıyorum. Sende İçini ferah tut.
Hoşgeldiniz canımHepinize merhabalaaar anne adayları, iki gün evvel öğrendiğim mutlulukla ben de aranızdayım, hepimizin sağlıklı bir doğumu olsun Sağlıkla kucağa almayı nasip etsin diliyorum.
Yaa cok guzell kalp atisini dinlemissinn cok sevnmdm senin adina :) darisi benim gbi bekleyenlerin basinaMerhaba hanımlar dün kontrolümüz vardı bebiş sat a göre uyumlu gidiyordu normalde dün 1 gün büyük çıktıkalp atışı dinletti doktorumuz tekrar ben zararlı mı falan dedim hatta o da 3 saniye dinlemekte hiç bişi olmaz dedi. Allah herkese nasip etsin gerçekten hala inanamıyorum. 3 hafta sonra çağırdı kontrole. İnşallah herkes hayırlı haberler alır.
Cok iyi canm bak endise yapcak bsey yokmus gayet iyi artms :)Kızlar çarşamba 37 olan değerim bugün 130 çıktı.tahmini adet tarihim yarın.iyi mi sizce?
amin inşallah ilk gebelik olunca tecrübe olmayınca insanın aklına neler neler geliyordu şükür Allah'ım nasip etti darısı isteyen herkesin başına..Yaa cok guzell kalp atisini dinlemissinn cok sevnmdm senin adina :) darisi benim gbi bekleyenlerin basina
Ne icin yaptircaksin onu tatlimamin inşallah ilk gebelik olunca tecrübe olmayınca insanın aklına neler neler geliyordu şükür Allah'ım nasip etti darısı isteyen herkesin başına..
ben 10, haftaya şu fetal dna testini yaptırmaya karar verdim bide şimdi heyecanla onu bekliyorum.
Ah kuzum ben de böyleyim artık kontrol aralıkları açılcak dedi doktorumuz dedim ki böyle iyiydi ben her hafta geliyordumAhh daha kontrole 1 hafta var, ben göğüs hassasiyeti ve büyümesi, uyku hali ve gaz dışında hiç hamile gibi degilimRahat batıyor diyebilirsiniz belki ama acayip merak ediyorum kese ne kadar, bebiş ne kadar, ikinci kese gelişiyor mu??? 1 hafta daha nasıl bekleyeceğim bilemiyorum Başka bir doktora gidip saçma sapan konuşması ihtimalinden çekiniyorum. İş güç vs derken gün geçiyor ama akşam olunca bakıyorum takvime ohoo daha çok var muayeneye diyorum
maşallah çok güzel artmışKızlar çarşamba 37 olan değerim bugün 130 çıktı.tahmini adet tarihim yarın.iyi mi sizce?
Hmm kist varsa zaten ben de progestan kullaniyorum.Benim var canım kist oluşmuş ondan kaynaklanıyormuş dr progesteron verdi kist bazen düşüğe sebep oluyormuş
ikili üçlü tarama testleri yerine direkt kan vericem canım bi tüp yurtdışına gönderilcek 1 hafta içinde sonuç geliyormuş cinsiyetine de bakılıyormuş. Tabi bizim önceliğimiz genetik hastalıklara bakılması. Maaliyeti olan bir test ama kesin sonuçmuş.Ne icin yaptircaksin onu tatlim
Sagol ya gercekten normal oldugunu duymak rahatlatiyor. Dusuk tehliken var dedi ya doktor simdi herseyi ona yoruyorum.canım çok normal rahim büyüyor, genişliyor. İlk gebeliğimde kanama vb durum yaşamadan kasık ve bel ağrısı yaşıyordum. Bu gebeliğimde lekelenmeler ile aynı durumu yaşıyorum. Sende İçini ferah tut.
Evet belime de vuruyor ara sıra gercekten kafayi yicem her belirtiyi düşüğe yormaktan. Ilk baslarda sadece keseyi gordugumuzde bir problem yoktu cok fena agrilar yasadim ama hic aklima gelmiyordu dusuk musuk. Inan dusuk tehlikemi ogrendigimden beri sol gözüm sürekli seğiriyor strestenBenimde oluyor canım normalmiş batıyor sanki aniden geciyor rahimlerimiz büyüyorbugün belimde agrıdı sızlanma gibi normalmiş ama
Canım benim de çok kasık ağrım var sürekli regl olcakmış gibi doktora da dedim dün o da rahim olağanüstü bi büyüme sergiliyor şu an çok normal dedi.Sagol ya gercekten normal oldugunu duymak rahatlatiyor. Dusuk tehliken var dedi ya doktor simdi herseyi ona yoruyorum.
ŞükürCanım benim de çok kasık ağrım var sürekli regl olcakmış gibi doktora da dedim dün o da rahim olağanüstü bi büyüme sergiliyor şu an çok normal dedi.
İçim rahatladı canım.pazar da artar inşallah...daha tam sevinemiyorum.temkinli olayım bu kez:)Cok iyi canm bak endise yapcak bsey yokmus gayet iyi artms :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?