2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

canım çok normal rahim büyüyor, genişliyor. İlk gebeliğimde kanama vb durum yaşamadan kasık ve bel ağrısı yaşıyordum. Bu gebeliğimde lekelenmeler ile aynı durumu yaşıyorum. Sende İçini ferah tut.

Benim var canım kist oluşmuş ondan kaynaklanıyormuş dr progesteron verdi kist bazen düşüğe sebep oluyormuş

Bende de oldu 2 kere gördüm ben ultrasona girdim doktor bile şok oldu ne kadar fazla gaz var dedi midemde gastrik var ne yapcam bilmiyorum kendi mide doktoruma gitmem lazim en yakin zamanda

Hepinize merhabalaaar anne adayları, iki gün evvel öğrendiğim mutlulukla ben de aranızdayım, hepimizin sağlıklı bir doğumu olsun Sağlıkla kucağa almayı nasip etsin diliyorum.
Hoşgeldiniz canım Hayırlı olsun gebeliğin. Allah kucağına da aldırsın. Gittin mi dr a görebildin mi keseyi

Merhaba hanımlar dün kontrolümüz vardı bebiş sat a göre uyumlu gidiyordu normalde dün 1 gün büyük çıktı kalp atışı dinletti doktorumuz tekrar ben zararlı mı falan dedim hatta o da 3 saniye dinlemekte hiç bişi olmaz dedi. Allah herkese nasip etsin gerçekten hala inanamıyorum. 3 hafta sonra çağırdı kontrole. İnşallah herkes hayırlı haberler alır.

Gunaydin. Ayy dunden beri mutfaga girmek bile istemiyorim yemek yemek istemiyorum. Mide bulantısı ogurme yok ama bi isteksizlik. Sanki yesem cikarcakmisim gibi cok tuhaf. Yemek dusunmek bile beni fena yapiyor.

Yaa cok guzell kalp atisini dinlemissinn cok sevnmdm senin adina :) darisi benim gbi bekleyenlerin basina

Yaa cok guzell kalp atisini dinlemissinn cok sevnmdm senin adina :) darisi benim gbi bekleyenlerin basina
amin inşallah ilk gebelik olunca tecrübe olmayınca insanın aklına neler neler geliyordu şükür Allah'ım nasip etti darısı isteyen herkesin başına..
ben 10, haftaya şu fetal dna testini yaptırmaya karar verdim bide şimdi heyecanla onu bekliyorum.

Ne icin yaptircaksin onu tatlim

Ah kuzum ben de böyleyim artık kontrol aralıkları açılcak dedi doktorumuz dedim ki böyle iyiydi ben her hafta geliyordum

Ne icin yaptircaksin onu tatlim
ikili üçlü tarama testleri yerine direkt kan vericem canım bi tüp yurtdışına gönderilcek 1 hafta içinde sonuç geliyormuş cinsiyetine de bakılıyormuş. Tabi bizim önceliğimiz genetik hastalıklara bakılması. Maaliyeti olan bir test ama kesin sonuçmuş.

Sagol ya gercekten normal oldugunu duymak rahatlatiyor. Dusuk tehliken var dedi ya doktor simdi herseyi ona yoruyorum.

Benimde oluyor canım normalmiş batıyor sanki aniden geciyor rahimlerimiz büyüyor bugün belimde agrıdı sızlanma gibi normalmiş ama
Evet belime de vuruyor ara sıra gercekten kafayi yicem her belirtiyi düşüğe yormaktan. Ilk baslarda sadece keseyi gordugumuzde bir problem yoktu cok fena agrilar yasadim ama hic aklima gelmiyordu dusuk musuk. Inan dusuk tehlikemi ogrendigimden beri sol gözüm sürekli seğiriyor stresten

Sagol ya gercekten normal oldugunu duymak rahatlatiyor. Dusuk tehliken var dedi ya doktor simdi herseyi ona yoruyorum.
Canım benim de çok kasık ağrım var sürekli regl olcakmış gibi doktora da dedim dün o da rahim olağanüstü bi büyüme sergiliyor şu an çok normal dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…