2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Doğum günleri yakın olacak terazi Burcu çocukları nasıl oluyor deneyimli anne
Çok sağduyulu çocuklar, tartışsan kızsan bile bir saat sonra gelip anne sakin ol bunu halledebiliriz, aile arasında olur öyle şeyler annecim çocukları tam. Hem hareketli hem sakinler. üç tane farklı çocuk tanıyorum terazi çocuğu farklı yaş gruplarından üçü de bu prototipte, uzlaşmacı kimlikteler ve insanların duygularını yönetebiliyolar olumlu anlamda

Kızlar 37 inci haftaya giriyorum ama son 2 3 gündür karnımda aşırı kramp gibi ağrılar var.Sizdede aynı sorun oluyor mu? Yürümekte iş yapmakta zorlanıyorum

@Seryya
Benimde dun ogle saatlerinde gerceklesti dogumum. Kavustuk bebegimle. :)
Sizin de gözünüz aydınn... Ne güzel bebek kokuları sarmıştır etrafları sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allahm
[/QUOTE]
Gözün aydin canim allah anali babali buyutsun prensesinidogum şeklini falan anlatir misin musait olunca

gece doğurmadıysam persembeye kadar dogurmam heralde allahm sabaha kadar o ağrı kafası mafetti beni istifra ettim rahatladım rüyamda bile suyumun geldiğini gördümdoğum yapan anneler allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömür versin inş

Hayırlı olsun canim rabbim hayirli evlat etsin insallah erken davranmis bebisin
Tebrik ederim canım Allah kpanalı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün inşallah
Çok teşekkür ederim arkadaşlar hepinize
Biz 1 haftalık oldu bile. Rabbim doğan bebeklere sağlıklı uzun ömürler versin inşallahdoğum yapmamış olanlara bebeklerine hayırlısıyla, sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Allahım

O zaman doğumgünü kutlu olsun paşanın..Nice sağlikli mutlu yaşları olsun..iki kardeş te Ekim çocugu olcak demek ne güzel

Hayirli Olsun Canim Bebisin Gözün Aydin Baya Bekletmiş seni kuzu

Bugun ayni seyleri yaşamışız galiba sabaha kadar kustum da şükür rahatladim uyumusum ruyamda bebisimi gördüm mide asiti agzima geliyor benim uyutmuyor

Bugun ayni seyleri yaşamışız galiba sabaha kadar kustum da şükür rahatladim uyumusum ruyamda bebisimi gördüm mide asiti agzima geliyor benim uyutmuyor
Balık yemiştim bende o mafetti midemi kesin acı su geldi hep bidahamı yokdoğursakda rahatlasak artık seninle haftamızda aynıNezmana gün verdi doktorun canım senindi galiba kilosu az olan 2hafta geri olan k.bakma cok unutuyorum

Benimki daha belli degil canim normal.dogum simdilik ne zaman gelmek isterse yok o ben degilim benimkisi biraz ileride hatta günlerimiz ayni senin dogum ne zaman

Gününde dogum yapan genel aneztesi olan anneler lavman yapıldımı en merakettiğim sey acayip korkuyorum lavmandan nedense kızımda suyum gelmişti yapılmamıstı

bebis dogduktan sonra gunler jet hiziyla gecmeye basladi valla ozellikle emzirme konusu tum gunumu aliyor sanirim

Makat geliş mi dönmedi mi son ana kadar dönebiliyormuş
Bugün kontrolüm var en son makat gelişti. İnşallah dönmüştür. Çok hareketliydi bu hafta. Dönme performansı bekliyorum açıkçası son ana kadar donebiliyormus ama ihtimaller azalıyor dedi ebe, bebek büyüdüğü için. Donmemisse evde bir kaç hareket yapicam söylemişlerdi çömelme hareketi falan. Yogada kedi pozisyonu da ise yariyormus. Valla eşime cekmisse annesi sezeryan olmus doğum pozisyonuna girmemiş bir turlu. Bana çektiyse annem tek sancıyla kolayca çabucak doğurmuş beni. Bakalım :) bana çeker İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…