2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ne zaman kaldırdı kuzum ayağa, kahve filan ne zaman içirdiler. Bak genel diyodun spinal oldu kısmet işte uyanınca ağrısı yok bari etkisi geçince başlamıştır
5 saat sonra kalktım.. Odaya geldikten sonra kahve, su, bitter çikolata yiyebilirsin dediler..

Evet Spinalde ameliyat zorluyor ama baygın olmamak çok iyi..
O sancı ile neye karar verdim onu bile bilmiyorum yine efsane bir doğum hikayem oldu çok şükür sonu güzel bitti, ben böyle durumlarda sonuca bakıyorum sonuç iyi ise ameliyat iyi geçmiş demektir benim için

Kizlar sezaryen sonrası şişlik kızarıklık oluştu hastaneye yatırıldım. İltihabı azaltmaya çalışıyorlar. Çok yoruldum bu süreçte 7 gündür ne yaşadığımı bilmiyorum
Geçmiş olsun canım antibiyotiklerle bir an önce toparlanırsın inşallah.

Kesinlikle öyle bazen hesap tutmuyo ama kısmet bak ne güzel geçti her şey demek ki böyle olması gerekiyormuş. Bebişler de iyi maşallah :) genelde spinalde su içirmiyolar hemen ama öyleyse çok iyi. Ay yarın bu saatlerde gelir benim ki heralde ya off

Hayırlı doğum olur inşallah sağ salim atlatırsınız inşallah

Ne güzel bir doğum olmuş maşallah..Hayırli olsun saglikla.güzel günlerde büyütün inşallah bebeginizi..eşin yetiştimi doğuma onu merak ettim :)
NeverGiveUp eşinin yetişip yetişmediğini ben de merak ettim ama hatırlayıp sinirlenmesin diye soramadımkızın içine doğdu hsonu doğum yapacağı valla

Selam kızlar. Bugün sabah 05:10da spinal anesteziyle oğluşumu kucağıma aldım Tarih ve saatte manidar oldu 05/10/20 ve 05:10’da 9 saat sancı çektim. Ona rağmen bebek doğum kanalına inmedi 2 cm açıklıkta kaldım. Daha fazla zorlamayayım dedim sezeryan istedim. Meğer benim oğlan da daha yeni kakasını yapmış içerde. Mecbur sezeryana alınacakmış zaten. Herseyde var bi hayır.Allah herkese sağlıkla sıhhatle evladına kavuşmayı nasip etsin. Hep derler ya kucağına alınca bitiyo tüm sıkıntılar diye. Gerçekten de öyle evlat bambaşkaymış.Bu arada 40+5 te doğum yaptım. Bi an hep içimde kalacak zannettim.

Yaşı uzun olsun canım. Geçmiş olsun sana da :)

hayırlı olsun cnm. Allah analı babalı büyütsün

İçgüdülere güvenmek lazım hissediyoruz şimdiden iyi olmuş normal olsun diye beklememen Sağlıcakla analı babalı büyütün canım adıyla Yaşasın

Şu an benim bir önceki doğum hikayemin tıpatıp aynısını anlattın ben de ,2cm açıklıkla, saatlerce işlemeyen suni sancı sonrası 40+5te, 5 ekim de sezeryanla doğurmuştum bugün oğlumun doğum günü dolayısıyla. 5 Ekim bebelerini ayrı bir severim hoşgelmiş kuzu sağlıcakla kavuştunuz gözünaydınve geçmişler olsun

Ay canım aynen nasıl da tıpatıp olmuş 5 Ekim hem de. Ben kendi sancımla başladım sadece sıfır açıklıkla. Yapmadığım şey de kalmamıştı 7 kat merdiven in çık. 2 saat yürü, plates, squat, 1 kilodan fazla hurma ananas, kivi, perine masajları derken hepsi uçtu gitti. olsun hiç biri umrumda değil oğlum sağlıkla yanımda ya o bana yeter.

Doğum yapan analar hayırlı olsun bebeklerini saglikla büyüsün inşallah

Doğum günleri yakın olacak terazi Burcu çocukları nasıl oluyor deneyimli anne

Ben 2 cm açıklıkla başladım ama hiç ilerlemedi onca saat suniyle. Ben de aynen kilometrelerce yürüyüşler, pilatesler, hurmalar, zeytinyağlı ped koymalar vs yokta yok ne bebek indi kanala, ne açılma devam etti. Ama onca sportif faaliyetle kaslarım güçlendiği için olsa gerek ilk gece hariç erttesi gün ayaktaydım yatmadım sez sonrası.Sancılı sez olduğu için iki doğum türünü de yaşamış gibi hissederim hep bol sütlü sağlıklı günler canım, güle güle büyüt bebeğini

Doğum yappan güzel anneler hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
Öncelikle koca bir maşallah diyerek başlayayım iki bebeyle aktif giriyorsun ben de böyle olmak istiyorum inşallah güzel gider herşey girmeye deneyimleri paylaşmaya fırsatım olur enerjik güzel anne

Öncelikle koca bir maşallah diyerek başlayayım iki bebeyle aktif giriyorsun ben de böyle olmak istiyorum inşallah güzel gider herşey girmeye deneyimleri paylaşmaya fırsatım olur enerjik güzel anne
Hastanedeyiz bebek hemşireleri çok güzel bakıyor bebişlerime ben emzirip altlarını değiştiriyorum sadece
İnşallah eve gidince de böyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…