- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
5 saat sonra kalktım.. Odaya geldikten sonra kahve, su, bitter çikolata yiyebilirsin dediler..Ne zaman kaldırdı kuzum ayağa, kahve filan ne zaman içirdiler. Bak genel diyodun spinal oldu kısmet işte uyanınca ağrısı yok bari etkisi geçince başlamıştır
Geçmiş olsun canım antibiyotiklerle bir an önce toparlanırsın inşallah.Kizlar sezaryen sonrası şişlik kızarıklık oluştu hastaneye yatırıldım. İltihabı azaltmaya çalışıyorlar. Çok yoruldum bu süreçte 7 gündür ne yaşadığımı bilmiyorum
Kesinlikle öyle bazen hesap tutmuyo ama kısmet bak ne güzel geçti her şey demek ki böyle olması gerekiyormuş. Bebişler de iyi maşallah :) genelde spinalde su içirmiyolar hemen ama öyleyse çok iyi. Ay yarın bu saatlerde gelir benim ki heralde ya off5 saat sonra kalktım.. Odaya geldikten sonra kahve, su, bitter çikolata yiyebilirsin dediler..
Evet Spinalde ameliyat zorluyor ama baygın olmamak çok iyi..
O sancı ile neye karar verdim onu bile bilmiyorumyine efsane bir doğum hikayem oldu çok şükür sonu güzel bitti, ben böyle durumlarda sonuca bakıyorum sonuç iyi ise ameliyat iyi geçmiş demektir benim için
Annesi o kısmı zaten.belliydiYok canım bebeklerden..
2 tane olunca biri susuyor biri ötüyor
Mama takviyesi de fazla yapmıyorlar anne sütü alsınlar diye..
ağrım çok yok şükür toparlandım ben..
Hayırlı doğum olur inşallah sağ salim atlatırsınız inşallahKesinlikle öyle bazen hesap tutmuyo ama kısmet bak ne güzel geçti her şey demek ki böyle olması gerekiyormuş. Bebişler de iyi maşallah :) genelde spinalde su içirmiyolar hemen ama öyleyse çok iyi. Ay yarın bu saatlerde gelir benim ki heralde ya off
İnşallah canım aminnnHayırlı doğum olur inşallah sağ salim atlatırsınız inşallah
Ne güzel bir doğum olmuş maşallah..Hayırli olsun saglikla.güzel günlerde büyütün inşallah bebeginizi..eşin yetiştimi doğuma onu merak ettim :)
Yaşı uzun olsun canım. Geçmiş olsun sana da :)Selam kızlar. Bugün sabah 05:10da spinal anesteziyle oğluşumu kucağıma aldımTarih ve saatte manidar oldu 05/10/20 ve 05:10’da 9 saat sancı çektim. Ona rağmen bebek doğum kanalına inmedi 2 cm açıklıkta kaldım. Daha fazla zorlamayayım dedim sezeryan istedim. Meğer benim oğlan da daha yeni kakasını yapmış içerde. Mecbur sezeryana alınacakmış zaten. Herseyde var bi hayır.Allah herkese sağlıkla sıhhatle evladına kavuşmayı nasip etsin. Hep derler ya kucağına alınca bitiyo tüm sıkıntılar diye. Gerçekten de öyle evlat bambaşkaymış.Bu arada 40+5 te doğum yaptım. Bi an hep içimde kalacak zannettim.
hayırlı olsun cnm. Allah analı babalı büyütsünSelam kızlar. Bugün sabah 05:10da spinal anesteziyle oğluşumu kucağıma aldımTarih ve saatte manidar oldu 05/10/20 ve 05:10’da 9 saat sancı çektim. Ona rağmen bebek doğum kanalına inmedi 2 cm açıklıkta kaldım. Daha fazla zorlamayayım dedim sezeryan istedim. Meğer benim oğlan da daha yeni kakasını yapmış içerde. Mecbur sezeryana alınacakmış zaten. Herseyde var bi hayır.Allah herkese sağlıkla sıhhatle evladına kavuşmayı nasip etsin. Hep derler ya kucağına alınca bitiyo tüm sıkıntılar diye. Gerçekten de öyle evlat bambaşkaymış.Bu arada 40+5 te doğum yaptım. Bi an hep içimde kalacak zannettim.
İçgüdülere güvenmek lazım hissediyoruz şimdiden iyi olmuş normal olsun diye beklememenSelam kızlar. Bugün sabah 05:10da spinal anesteziyle oğluşumu kucağıma aldımTarih ve saatte manidar oldu 05/10/20 ve 05:10’da 9 saat sancı çektim. Ona rağmen bebek doğum kanalına inmedi 2 cm açıklıkta kaldım. Daha fazla zorlamayayım dedim sezeryan istedim. Meğer benim oğlan da daha yeni kakasını yapmış içerde. Mecbur sezeryana alınacakmış zaten. Herseyde var bi hayır.Allah herkese sağlıkla sıhhatle evladına kavuşmayı nasip etsin. Hep derler ya kucağına alınca bitiyo tüm sıkıntılar diye. Gerçekten de öyle evlat bambaşkaymış.Bu arada 40+5 te doğum yaptım. Bi an hep içimde kalacak zannettim.
Şu an benim bir önceki doğum hikayemin tıpatıp aynısını anlattınSelam kızlar. Bugün sabah 05:10da spinal anesteziyle oğluşumu kucağıma aldımTarih ve saatte manidar oldu 05/10/20 ve 05:10’da 9 saat sancı çektim. Ona rağmen bebek doğum kanalına inmedi 2 cm açıklıkta kaldım. Daha fazla zorlamayayım dedim sezeryan istedim. Meğer benim oğlan da daha yeni kakasını yapmış içerde. Mecbur sezeryana alınacakmış zaten. Herseyde var bi hayır.Allah herkese sağlıkla sıhhatle evladına kavuşmayı nasip etsin. Hep derler ya kucağına alınca bitiyo tüm sıkıntılar diye. Gerçekten de öyle evlat bambaşkaymış.Bu arada 40+5 te doğum yaptım. Bi an hep içimde kalacak zannettim.
Ay canım aynen nasıl da tıpatıp olmuşŞu an benim bir önceki doğum hikayemin tıpatıp aynısını anlattınben de ,2cm açıklıkla, saatlerce işlemeyen suni sancı sonrası 40+5te, 5 ekim de sezeryanla doğurmuştum bugün oğlumun doğum günü dolayısıyla. 5 Ekim bebelerini ayrı bir severim ❤❤hoşgelmiş kuzu sağlıcakla kavuştunuz gözünaydın ve geçmişler olsun
Doğum günleri yakın olacakŞu an benim bir önceki doğum hikayemin tıpatıp aynısını anlattınben de ,2cm açıklıkla, saatlerce işlemeyen suni sancı sonrası 40+5te, 5 ekim de sezeryanla doğurmuştum bugün oğlumun doğum günü dolayısıyla. 5 Ekim bebelerini ayrı bir severim ❤❤hoşgelmiş kuzu sağlıcakla kavuştunuz gözünaydın ve geçmişler olsun
Ben 2 cm açıklıkla başladım ama hiç ilerlemedi onca saat suniyle. Ben de aynen kilometrelerce yürüyüşler, pilatesler, hurmalar, zeytinyağlı ped koymalar vs yokta yok ne bebek indi kanala, ne açılma devam etti. Ama onca sportif faaliyetle kaslarım güçlendiği için olsa gerek ilk gece hariç erttesi gün ayaktaydım yatmadım sez sonrası.Sancılı sez olduğu için iki doğum türünü de yaşamış gibi hissederim hepAy canım aynen nasıl da tıpatıp olmuş5 Ekim hem de. Ben kendi sancımla başladım sadece sıfır açıklıkla. Yapmadığım şey de kalmamıştı 7 kat merdiven in çık. 2 saat yürü, plates, squat, 1 kilodan fazla hurma ananas, kivi, perine masajları derken hepsi uçtu gitti. olsun hiç biri umrumda değil oğlum sağlıkla yanımda ya o bana yeter.
Öncelikle koca bir maşallah diyerek başlayayımDoğum yappan güzel anneler hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
Hastanedeyiz bebek hemşireleri çok güzel bakıyor bebişlerime ben emzirip altlarını değiştiriyorum sadeceÖncelikle koca bir maşallah diyerek başlayayımiki bebeyle aktif giriyorsun ben de böyle olmak istiyorum inşallah güzel gider herşey girmeye deneyimleri paylaşmaya fırsatım olur enerjik güzel anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?