2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kontrolden sonra bizede yaz inşallah dönmüştür

Benimde perşembe senin saat kaçta

Sezaryen sonrası hasta bezi nemlenmiş ve dikiş bölgesi nemlenip iltihaplanmış
Kalın pansuman ve bantlardan nasıl geçti ki nem acaba? Bez uzun süre mi kaldı ki
Geçmiş olsun canım kısa zamanda atlatırsın inşallah canını sıkma bebişine odaklan

Doğumlara yetişemiyorum tek tek, doğum yapan arkadaşları tebrik ederim, sağlıkla büyütün, uzun mutlu yılları olsun kuzuların
Kokularını bizim için de içinize çekin, çok özledik yenidoğanı

Selam kızlar 10.32 de spinal anestezi ile oğlumu kucağıma aldım çok şükür
Usg ölçümleri ile uyumlu doğdu
3200 gr 50cm doğdu
Odaya gelir gelmez iki memeyide emzirdim
Anestezim çok çok rahattı ilkinden daha rahat geçti hamdolsun
Şimdi abimiz kardeşini keşfediyor elini ayağını kurcalıyor
Darısı size güzel doğumlar kızlar

Benimde perşembe senin saat kaçta
Yarın gidicem canım aneztesiyle konusmaya sabah 8de gel der kesin en geç 10da alır gibi ablamı 9.30da almıştı aynı doktor.ayy cok tırsıyorum bu sefer heyecan dorukta aksamdan sabaha kadar bekle kurbanlık gibi ani doğum daha güzel oluyo ya 2saate bitiyo hemen

Evet ya herkes doğurdu bi ben kaldım gibi hissediyorum neyse daha varmış benim gibi arkadaşlar
Az önce kontrolden çıktım canım. Bebek iri demişti geçen hafta çok dikkat edememiştim ama doktora dikkat ettim dedim napim ya çol acıkıyorum Baktı haftasıyla uyumlu iyi dedi neyseki. Sancı 60 larda çıktı sürekli zikzaklar da vardı. Bebek nst yi o kadar çok dövdü ki kadın da içerde halay çekiyor dedi daha doğumuna var haftaya da buraya gel diğer hafta merkeze doğum yapacağın yere gidersin dedi. Benimki de daha gelmicek galiba magnezyum sordum iyi ki de sordum. Evet bırak doğumun başlasın artık dedi. Aynen başlasın artık dedim. Ben çok aşağıda hissediyordum açılma var dicek sandım ama açılma felan yok aşağıda hissetmen normal dedi. Adaçayı ve hurma alcam şimdi yürüyüş yapamıyordum yürüyüşü pilatesi artırcam inşAllah çok geç gelmez

Gözünaydın canımallah analıbabalı büyütsün.ahh abi ablalar napcak bakalım bende cok merakediyorum kızımı

Hiç belli olmaz canım bir anda geliyor bebişler aynen benim doktorda 37ye kadar iç dedi. Hurmayı bir aydır yiyorum hurma ağacı oldum inşallah kolay doğumlarımız olur ilişki için bişey dedi mi doktor o da kolaylaştırıyormuş sanırım

Kontrolden sonra bizede yaz inşallah dönmüştür
Donmemis maalesef 2.5 kilo olmuş. Haftasıyla uyumlu amniyo sıvısı 5 cikti. 5in altı sorunmus saniri. Gebelik haftası ilerledikçe su azaliyormus. Haftaya yine çağırdı doktor eliyle masaj yapacak o da olmazsa sezeryan tarihi verecekmiş.

Aaa öyle dönme ihtimali var mı ilk defa duydum sende bikaç hareket dene olmazsa

Ben de hurma ağacı olmayı planlıyorum gecikmesinler çok ya inşAllah canımm ilişki için bişey demedi biz hiç kısıtlamadık zati aynı modda devam etmeyi düşünüyorum göbeklerimizle zor oluyor ama işte rahat ettiğim farklı pozisyonlar deniyoruz

Aaa öyle dönme ihtimali var mı ilk defa duydum sende bikaç hareket dene olmazsa
Evet çok zorlamadan bir kaç masaj hareketiyle döndürmeye çalışacak doktor
Ilk gebeliklerde çok zorlamiyoruz dedi. Bu gidişle sezeryan olucam. Hayirlisi olsun artık.

Banada saat 8 bucukta burda ol dedi ilk amelyat benim beklemen ben alir evet ani güzel kizimda ani sezeryan oldum hecan korku falan yoktu bunda var yarin corona testi vercem sen ne zman verceksin

Banada saat 8 bucukta burda ol dedi ilk amelyat benim beklemen ben alir evet ani güzel kizimda ani sezeryan oldum hecan korku falan yoktu bunda var yarin corona testi vercem sen ne zman verceksin
Belki aniden sancımız gelir canımDr hic korono demedi canım yarın anestezi soyler heralde cogu hastane kandan bakıyomus zaten ameliyata girmeden önceki testleri yaptırdım cuma günü

Maşallah rabbim anali babali buyutsun canim ne güzel pozitif bir dogum hikayesi bende bebişi gotunce kizim ne tepki vercek cok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…