- 23 Mayıs 2018
- 1.703
- 3.092
- 63
Kızlar burda okuduklarımda genelde rahim içinde kanama olanlarda doktoru progestana başlamış geçen hafta ki randevumda özellikle doktora ben sordum kanama alanı filan var mı diye doktorumda evet küçük bi alanda var ama ne ben bunu sana söyledim nede sen duydun dert etme dedi ve her hangi birşey vermedi sizlerden duydukça ben endişe etmeye başladım. Bu arada benim doktorum da olacağı varsa kamyon itsen o bebek yaşar olmayacaksa kuş tüyü yataktan çıkmasan bile o bebek düşer diyen birisi doktorumu çok seviyorum ama acaba çok mu kaderci bilemedim
Walla dün canım Bi pizza cekti evirdim cevirdim yedim Allah beni ve bebeğimi korusun ama iştahım cok acık sürekli canım bsy istiyor arada yemekten bsy olmaz heraldeKızlar selam,
Malum haftasonu canınız sucuk çekerse diye doktorumun verdiği bilgiyi paylaşayım. Sucuğu tavada pişirip dahi yeme dedi ancak önce haşlayıp sonra tavada pişirip tüketebilirsin dedi, diğer şarküteri ürünleri zaten yasak. Aklınızda bulunsun
Gercekci konusucam biraz lutfen yanlis anlama. Kendim de hep dua ediyorum dusuk yapacaksam kendiliginden olsun diye. Daha once dogum falan yapmadiysan kürtaj olmayi onermiyo doktorlar pek. Beklemek en guzeli boyle durumlarda. Allah yardimcin olsun.
Kürtaj olayı bazı durumlarda mecbur olabiliyor kızlar kese düşmeyince mesela. Ve doktor dikkatli yaparsa kürtajı çok da sıkıntı yapılacak bişey değil bence. Eskiden sıkıntıydı çünkü kazıma yöntemiyle yapılıyordu. Şuan vakumlamayla yaptıkları için doktor mecbur derse bence diretme. Ben de kendim düşük yapmak istiyorum dedim ilk gebeliğimde. Doktor tek çare kürtaj dedi. Ve ilaçla düşmedi benim kese. Kime sorsam düşüğün hem bedenen hem de ruhen daha çok yıprattığını söylediler. 15 dk lık bişey zaten kürtaj. Düşük yaptıktan sonra parça kalırsa o daha tehlikeli ve yine kürtaj olmak zorunda kalabilirsin. Ben kürtajdan önce adetlerimde çok kötü olurdum yataktan çıkamazdım kusardım ağrıdan. Kürtajdan sonra geçti hepsi. Cidden temizliyor çünkü rahmi.Daha önce doğum yaptım canım. Yanlış anlamıyorum bende aynı duayı ettim. Düşük olacaksa kendiliğinden olsun diye. Kürtaj olayına hep negatif baktım. Sonuçta evladım sağlıklı bir gebelik olup devam ederse başım gözüm üstüne. Ama kan geldi ve hcg düşüşte muhtemelen düşük kendiliğinden gerçekleşir diye düşünüyorum yarın doktorum yönlendirir muhtemelen
Bugün öyle dedi doktorum canım genelde küçük oluşumları vücut daha zor atıyor dedi. Salı’ya kadar bekleyelim dedi. Kanamam arttı düne göre. Kürtajdan korkuyorum. Nasıl oluyor ki. Uyutuyorlar mı? Ne karar sürüyorKürtaj olayı bazı durumlarda mecbur olabiliyor kızlar kese düşmeyince mesela. Ve doktor dikkatli yaparsa kürtajı çok da sıkıntı yapılacak bişey değil bence. Eskiden sıkıntıydı çünkü kazıma yöntemiyle yapılıyordu. Şuan vakumlamayla yaptıkları için doktor mecbur derse bence diretme. Ben de kendim düşük yapmak istiyorum dedim ilk gebeliğimde. Doktor tek çare kürtaj dedi. Ve ilaçla düşmedi benim kese. Kime sorsam düşüğün hem bedenen hem de ruhen daha çok yıprattığını söylediler. 15 dk lık bişey zaten kürtaj. Düşük yaptıktan sonra parça kalırsa o daha tehlikeli ve yine kürtaj olmak zorunda kalabilirsin. Ben kürtajdan önce adetlerimde çok kötü olurdum yataktan çıkamazdım kusardım ağrıdan. Kürtajdan sonra geçti hepsi. Cidden temizliyor çünkü rahmi.
Mecbur kalırsak kabul edicez tabiki yapacak bisey yok ama öncesinden korkuyorum cunku rahim agzinin acilmasi icin ilac veriyorlar dogum sancisi gibi sanci cektiriyorlar. Hastanede yatarken sahit oldum yanimdaki yataktaKürtaj olayı bazı durumlarda mecbur olabiliyor kızlar kese düşmeyince mesela. Ve doktor dikkatli yaparsa kürtajı çok da sıkıntı yapılacak bişey değil bence. Eskiden sıkıntıydı çünkü kazıma yöntemiyle yapılıyordu. Şuan vakumlamayla yaptıkları için doktor mecbur derse bence diretme. Ben de kendim düşük yapmak istiyorum dedim ilk gebeliğimde. Doktor tek çare kürtaj dedi. Ve ilaçla düşmedi benim kese. Kime sorsam düşüğün hem bedenen hem de ruhen daha çok yıprattığını söylediler. 15 dk lık bişey zaten kürtaj. Düşük yaptıktan sonra parça kalırsa o daha tehlikeli ve yine kürtaj olmak zorunda kalabilirsin. Ben kürtajdan önce adetlerimde çok kötü olurdum yataktan çıkamazdım kusardım ağrıdan. Kürtajdan sonra geçti hepsi. Cidden temizliyor çünkü rahmi.
Sanırım o daha ilerlemiş gebelikler için geçerli. Onu araştırıyorum şuan genel anestezi verip hastayı uyutup o şekilde gerçekleştiriliyormuşMecbur kalırsak kabul edicez tabiki yapacak bisey yok ama öncesinden korkuyorum cunku rahim agzinin acilmasi icin ilac veriyorlar dogum sancisi gibi sanci cektiriyorlar. Hastanede yatarken sahit oldum yanimdaki yatakta
6 haftalikti kadın, rahim agzini actilar anestezi verdiler kurtaji oyle yaptilar. Sonra 1 bucuk saat dinlendirdiler evine gonderdiler. Bilmem belki her hastane farklidir.Sanırım o daha ilerlemiş gebelikler için geçerli. Onu araştırıyorum şuan genel anestezi verip hastayı uyutup o şekilde gerçekleştiriliyormuş
He anladim canmikili üçlü tarama testleri yerine direkt kan vericem canım bi tüp yurtdışına gönderilcek 1 hafta içinde sonuç geliyormuş cinsiyetine de bakılıyormuş. Tabi bizim önceliğimiz genetik hastalıklara bakılması. Maaliyeti olan bir test ama kesin sonuçmuş.
Artar artar sen icini ferah tut bebisin seni hissediyor :)İçim rahatladı canım.pazar da artar inşallah...daha tam sevinemiyorum.temkinli olayım bu kez:)
Evet canım kese boyuMaşallahkese boyu demi 1.40 olan? benim kese boyu yazmıyor yada ben göremedim sadece beybimin boyu yazıyor 2.2 mm nar çekirdeğim
Saol canım yok anlıyorum bende köyüyüm hep ağlayasım geliyor gördükçe haberleriBenim de sat 6 ocak, doğum 12-14 Ekim dedi Dr. Ancak benim 37. Haftada sezeryan olması gerekiyor, bir de ikinci kese de gelişir ikiz devam ederse 37. Haftaya bile kalmazhayırlısıyla o günleri görelim de..
Canım kontrol et kanama devam ederse doktorunu ara. HCG nin düşmesi de pek hayra alamet değil amaSabır ve sükunetle bekle lütfen
Gözün aydın canımMaalesef dün akşamdan beri moraller bozuk, bugün sabahtan beri hiç yazasim gelmedi ne yalan söyleyeyim.
Artar artar sen icini ferah tut bebisin seni hissediyor :)
Evet gerçekten düşmüyor ben 9 saat ağrıyı çekmiştim ama düşmedi. Belden aşağısını uyuşturdular bende. Lokal anestezi yani. Ben genel anestezi istemiştim ama saat gece 2 ydi bu saatte anestezi ekibini toplayamam sabah 8 e kadar bekle dedi istersen. Dayanamıyordum artık onun için hemen yapılsın dedim. Onlar da genel anesteziyle yapma taraftarı değiller bilmiyorum neden korkuyolar galiba hastaya bişe olursa ağır gelirse diye. Genel anestezide bişe görmezsin hissetmezsin ama vücudun o anesteziyle sarsılır ağır çünkü bayıltıyorlar yani sonuçta. Lokal anestezi de ağrı hissediyorsun biraz ama dayanılmayacak bi acı değil. 10 15 dk da bitiyor zatenBugün öyle dedi doktorum canım genelde küçük oluşumları vücut daha zor atıyor dedi. Salı’ya kadar bekleyelim dedi. Kanamam arttı düne göre. Kürtajdan korkuyorum. Nasıl oluyor ki. Uyutuyorlar mı? Ne karar sürüyor
Evet ben 9 saat çektim o acıyı Rabbim bi daha yaşatmasın. Kimseye yaşatmasın. Ama düşükte daha uzun sürebilir yani kişiye bağlı artık hangisini tercih edecekse ve gebeliği ne gerektiriyorsaMecbur kalırsak kabul edicez tabiki yapacak bisey yok ama öncesinden korkuyorum cunku rahim agzinin acilmasi icin ilac veriyorlar dogum sancisi gibi sanci cektiriyorlar. Hastanede yatarken sahit oldum yanimdaki yatakta
Allah kimseye göstermesinEvet ben 9 saat çektim o acıyı Rabbim bi daha yaşatmasın. Kimseye yaşatmasın. Ama düşükte daha uzun sürebilir yani kişiye bağlı artık hangisini tercih edecekse ve gebeliği ne gerektiriyorsa
Kızlar umreden geldim ve bugün kese ve kalp atışım duyuldu hamdolsun Rabbim tez zamanda bu sesi dinlemeyi herkese nasip etsin inşallah ilk defa yaşadım bu duyguyu Rabbim tamamına erdirsin hepimizinkini bana dua eden kardeşlerime çok çok teşekkür ederim inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız❤
Merhaba bende de tiksinme var canım hiçbir şey istemiyorGunaydin. Ayy dunden beri mutfaga girmek bile istemiyorim yemek yemek istemiyorum. Mide bulantısı ogurme yok ama bi isteksizlik. Sanki yesem cikarcakmisim gibi cok tuhaf. Yemek dusunmek bile beni fena yapiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?