2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Yok her durumda progesteron vermiyorlar. Benim zaten tüp bebek olduğu için progesteron iğnesi yapıyordum sadece birkaç saat önce olmuş oldu. Her kanama farklı oluyor demekki seninki kese ile çok alakasız bir yerde gerek duymamış doktorun bu güzel bir haber endişe etme

Kızlar selam,
Malum haftasonu canınız sucuk çekerse diye doktorumun verdiği bilgiyi paylaşayım. Sucuğu tavada pişirip dahi yeme dedi ancak önce haşlayıp sonra tavada pişirip tüketebilirsin dedi, diğer şarküteri ürünleri zaten yasak. Aklınızda bulunsun

Günaydın kızlar bende doktordan geliyorum miniğimin kalp atışlarını duyabildim yanıp sönen minicik kalbini görebildim nasıl bir mucize ya allahım İnsan içinde bu kadar küçük olup böyle bi mucize nasıl taşıyo insanı çok duygulandırıyor 6+5 dedi doktor ölçüme göre 0.84cm bebek boyutu dedi bir sürü test istedi eskiden geçirilen hastalıklara karşı salı günü çıkar dediler laboratuvardan heyecan hiç bitmiyor

Walla dün canım Bi pizza cekti evirdim cevirdim yedim Allah beni ve bebeğimi korusun ama iştahım cok acık sürekli canım bsy istiyor arada yemekten bsy olmaz heralde

Kürtaj olayı bazı durumlarda mecbur olabiliyor kızlar kese düşmeyince mesela. Ve doktor dikkatli yaparsa kürtajı çok da sıkıntı yapılacak bişey değil bence. Eskiden sıkıntıydı çünkü kazıma yöntemiyle yapılıyordu. Şuan vakumlamayla yaptıkları için doktor mecbur derse bence diretme. Ben de kendim düşük yapmak istiyorum dedim ilk gebeliğimde. Doktor tek çare kürtaj dedi. Ve ilaçla düşmedi benim kese. Kime sorsam düşüğün hem bedenen hem de ruhen daha çok yıprattığını söylediler. 15 dk lık bişey zaten kürtaj. Düşük yaptıktan sonra parça kalırsa o daha tehlikeli ve yine kürtaj olmak zorunda kalabilirsin. Ben kürtajdan önce adetlerimde çok kötü olurdum yataktan çıkamazdım kusardım ağrıdan. Kürtajdan sonra geçti hepsi. Cidden temizliyor çünkü rahmi.

Bugün öyle dedi doktorum canım genelde küçük oluşumları vücut daha zor atıyor dedi. Salı’ya kadar bekleyelim dedi. Kanamam arttı düne göre. Kürtajdan korkuyorum. Nasıl oluyor ki. Uyutuyorlar mı? Ne karar sürüyor

Mecbur kalırsak kabul edicez tabiki yapacak bisey yok ama öncesinden korkuyorum cunku rahim agzinin acilmasi icin ilac veriyorlar dogum sancisi gibi sanci cektiriyorlar. Hastanede yatarken sahit oldum yanimdaki yatakta

Mecbur kalırsak kabul edicez tabiki yapacak bisey yok ama öncesinden korkuyorum cunku rahim agzinin acilmasi icin ilac veriyorlar dogum sancisi gibi sanci cektiriyorlar. Hastanede yatarken sahit oldum yanimdaki yatakta
Sanırım o daha ilerlemiş gebelikler için geçerli. Onu araştırıyorum şuan genel anestezi verip hastayı uyutup o şekilde gerçekleştiriliyormuş

Sanırım o daha ilerlemiş gebelikler için geçerli. Onu araştırıyorum şuan genel anestezi verip hastayı uyutup o şekilde gerçekleştiriliyormuş
6 haftalikti kadın, rahim agzini actilar anestezi verdiler kurtaji oyle yaptilar. Sonra 1 bucuk saat dinlendirdiler evine gonderdiler. Bilmem belki her hastane farklidir.

He anladim canm

Saol canım yok anlıyorum bende köyüyüm hep ağlayasım geliyor gördükçe haberleri sevindik tabi duyduk mutlu olduk doktorun yanında sonra yine üzücü yani analar ağlarkrn ben gülemem

Evet gerçekten düşmüyor ben 9 saat ağrıyı çekmiştim ama düşmedi. Belden aşağısını uyuşturdular bende. Lokal anestezi yani. Ben genel anestezi istemiştim ama saat gece 2 ydi bu saatte anestezi ekibini toplayamam sabah 8 e kadar bekle dedi istersen. Dayanamıyordum artık onun için hemen yapılsın dedim. Onlar da genel anesteziyle yapma taraftarı değiller bilmiyorum neden korkuyolar galiba hastaya bişe olursa ağır gelirse diye. Genel anestezide bişe görmezsin hissetmezsin ama vücudun o anesteziyle sarsılır ağır çünkü bayıltıyorlar yani sonuçta. Lokal anestezi de ağrı hissediyorsun biraz ama dayanılmayacak bi acı değil. 10 15 dk da bitiyor zaten
Evet ben 9 saat çektim o acıyı Rabbim bi daha yaşatmasın. Kimseye yaşatmasın. Ama düşükte daha uzun sürebilir yani kişiye bağlı artık hangisini tercih edecekse ve gebeliği ne gerektiriyorsa

Kızlar umreden geldim ve bugün kese ve kalp atışım duyuldu hamdolsun Rabbim tez zamanda bu sesi dinlemeyi herkese nasip etsin inşallah ilk defa yaşadım bu duyguyu Rabbim tamamına erdirsin hepimizinkini bana dua eden kardeşlerime çok çok teşekkür ederim inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız

Yaa ne güzel bir haber bu canım çok sevindim inşallahhh.

Gunaydin. Ayy dunden beri mutfaga girmek bile istemiyorim yemek yemek istemiyorum. Mide bulantısı ogurme yok ama bi isteksizlik. Sanki yesem cikarcakmisim gibi cok tuhaf. Yemek dusunmek bile beni fena yapiyor.
Merhaba bende de tiksinme var canım hiçbir şey istemiyor dün akşamdan beri de mide bulantısı var hafiften bu sabah uyandım yoktu şuan iyiyim.ama buzdolabını açmak bile istemiyorum.kokularda rahatsız etmeye başladı.ama canım yememezlik yapma bi şekilde bişiler yemeye çalış yoksa vitaminsiz kalırsın allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…