2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Günaydın kızlar
Göbek deliği acıyan var mı? Dokununca hafiften acıyo benim artık. Bir de bir kaç gündür geçmeyen baş ağrım var. Burnum tıkanıyor gibi tek taraflı, acaba ondan mı?

Aynı ben ağrı yanında bulantı kusma ishal hiç güzel günler değil inşallah geçer ben de hep geçsin diye dua ediyorum

Ayy hemen denicem çok teşekkür ederim canım
O kadar zor durumdayım ki bu sabah lavman yaptırdım mecbur
Biraz rahatlarım inş
İnşallah faydasını görürsün gaz çok kötü banada lavman yapıldı rahatladım biraz,
Evde kayısı hoşafı yaptırıp iç canım çok zorlanırsan duphalac şurup kullan tuvalete çıkmayınca sezeryan yeri de ağrı yapıyor..

Ama.sıkıntı şu ben hacışerife güvenmiştim onlar aynı gün kargoya veriyolar nasılsa ertesi gün gelir diye..bunlar 2-4 iş günü diyor
Benimkini ertesi gün gönderdiler yetişir merak etme haftasonu girmiyor araya nasıl olsa hem arayıp müşteri hizmetlerini konuşursan garanyi olur.

Günaydın kızlar
Göbek deliği acıyan var mı? Dokununca hafiften acıyo benim artık. Bir de bir kaç gündür geçmeyen baş ağrım var. Burnum tıkanıyor gibi tek taraflı, acaba ondan mı?
Canım geriliyordur benim de hep öyle acıyor Hatta bazen sanki eli mi ne değiyor sanki delikten cıkacak baş ağrım yok da tıkanıklık bende de var havalar birden serinledi her yeri kapatınca oda içi nemsiz kalıyor ben su ya da ıslak bez koyup yatacağım her sabah tıkalı kalkıyorum

Yoğurdu mısır ekmeğiyle dene hele bir de
offf ama naptın bacım yaaa..hele birde sıcakken ona tereyağ sürüpte yeme
Kızlar tereyağ mısır ekmeği ve yoğurda doğrama kombini deyince dedim acaba karadenizli hemşehrilerim mi var

Benim de etrafımda sezeryanden şikayet etmeyen hatta memnun olan tek kişi benim. Herkes saydırıyo genelde, dediğin gibi acaba naziklikten mi bilemedim
günaydın kızlarr

anam sayfa sayısı çok olunca birileri gece doğurdu kesin dedim. neyseki yemekle geçmiş konuşmalar
Ayy ben de öyle sandım

Kemankolik canım mebbiste raporumuz nerde görüncek ben bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…