Günaydın kızlar
Göbek deliği acıyan var mı? Dokununca hafiften acıyo benim artık. Bir de bir kaç gündür geçmeyen baş ağrım var. Burnum tıkanıyor gibi tek taraflı, acaba ondan mı?
Aaa aynı ben benim de çok ağrılı geçer. Özlemek ne regl olmamak için tekrar hamilelik bile düşünebilirim yataklara düşerim kusarım ben doğumdan sonra geçiyomuş diyolar pozitif düşüneyim inşAllah geçer o ağrılar
İnşallah faydasını görürsün gaz çok kötü banada lavman yapıldı rahatladım biraz,
Evde kayısı hoşafı yaptırıp iç canım çok zorlanırsan duphalac şurup kullan tuvalete çıkmayınca sezeryan yeri de ağrı yapıyor..
Agzına bir kac damla damlatmıştim ben zemzem suyu ...hurmayıda yalatmıştım ucundan tuttum sapır supur yaladı hemen ac oglusum..yemek degil yani maksat..
Agzına bir kac damla damlatmıştim ben zemzem suyu ...hurmayıda yalatmıştım ucundan tuttum sapır supur yaladı hemen ac oglusum..yemek degil yani maksat..
Yani iste adet.yerini bulsun diye ama zararı olan bisi degil sonucta mantikli dusununce dogar dogmaz kan sekeri düşen bebek hurma yalayınca duzelmiş oluyo aninda müdehale yani aslında
Günaydın kızlar
Göbek deliği acıyan var mı? Dokununca hafiften acıyo benim artık. Bir de bir kaç gündür geçmeyen baş ağrım var. Burnum tıkanıyor gibi tek taraflı, acaba ondan mı?
Canım geriliyordur benim de hep öyle acıyor Hatta bazen sanki eli mi ne değiyor sanki delikten cıkacak baş ağrım yok da tıkanıklık bende de var havalar birden serinledi her yeri kapatınca oda içi nemsiz kalıyor ben su ya da ıslak bez koyup yatacağım her sabah tıkalı kalkıyorum
Bende bir farklılık yok 6 sene önceki ile aynıyım ozamanda 5 saat. Sonra yürüdüm şimdide.. Ağrı da aynı sezeryan işte ters hareket yapmasan oturup kalkınca ağrı oluyor sadece oda dayanılmayacak gibi bir ağrı değil..
Banada hep ikinci 3. Sezeryan daha zor diyorlardı oda fıs çıktı
Benim çevremdeki sezeryan olan anneler nekadar naziklermiş onu anladım