2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Nasip canım her şey covid yeni bir hastalık belki tahmin edememiştir sen canını sıkma artık bebeğin ve sen çok daha iyi olacaksınız inşallah bir kavuşun bol bol sütün biriksin taşsın inşallah bu bekleme sürecinde

Kızlar birikmiş sayfları okuyamıyorum.
M mertur dan haber varmı bebek nasıl.

Hadi bakalım sağlıkla gelsin mehmet veysel ilkde olsa dördüncüde olsa o heyecan hep aynı bizi annelik içgüdüleriyle donatan rabbime şükürler olsun
Amin inşallah canim evet aynen dediğin gibi yanniz ben digil herkez hecanli hayirlisi olsun

Aynen öle bende öle diyorum sütte şükür masallah var bsyler iyi demeye korkuyorum artık walla

bende 7de hastanede oluyorum. 8.5gibi alıyorlar ameliyathaneye

Görüştünmü sen hastaneye kesinmiymiş..cuma ona göre eşimide götürmüyeyim ben boşuna yapmıyolarsa

Dogum sancısı kendni cok belli ediyor yani baya huzursuz eden Bi sancı o kasılmalar hafif regl ağrılarına kurban olursun öle söleyim

bende 7de hastanede oluyorum. 8.5gibi alıyorlar ameliyathaneye
Özellikle sorduk doktora o saatte alacak mısınız biz ilkinde çok bekledik çok gerildik diye en geç 7:30 da alacağım dedi. O kadar erken saatte doktorum işe başlaması tuhaf geldi açıkçası. Çok çalışkan bir doktorum var.

Görüştünmü sen hastaneye kesinmiymiş..cuma ona göre eşimide götürmüyeyim ben boşuna yapmıyolarsa
Refakatçiye yapmıyorlar dedi. Ama bazılarının eşi yanına ameliyata falan giriyor ya belki onlara yaparlar. Eşin yanına bir anneye de izin veriyorlarmış.

Anaa 15 Ekim de TR de nüfus patlaması var inş

Ben hastaneyle görüşmedim kendi doktorum söyledi. Covid testinin geçerliği 48 saatmiş. Ya bir gün önce yaptır ya da daha önceki gün öğleden sonra yaptır dedi. Yani perşembe doğum ya salı öğelerden sonra ya da çarşamba yaptıracakmışız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…