Benimde yarin sabah dogum olcak hayirlisi ile allahim nasil hecan var inşallah herşey yolunda gider kizlar bişey sorcam spinal dan önce iğne yapilcak yeri uyuşturuyorlar mı saat yarin 8 bucukta burda ol dedi doktorum sabah nasil olcak saatimi kaciririm diye uyumam heralde
Benimde yarin sabah dogum olcak hayirlisi ile allahim nasil hecan var inşallah herşey yolunda gider kizlar bişey sorcam spinal dan önce iğne yapilcak yeri uyuşturuyorlar mı saat yarin 8 bucukta burda ol dedi doktorum sabah nasil olcak saatimi kaciririm diye uyumam heralde
Masallah canim bende biran once gelsin istiyorum vakit gecmiyor resmen bizlerinde guzel dogum hikayeleri olsun insallah tabi en onemlisi saglikla kucaklarimiza almak darisi tez vakitte basimiza insallah
Selam kizlar bugun kontrolum vardi, bir parmak acikligim varmis sancim yok ama suyum azaldigi icin yarin suni sanci ile dogumu baslatacak dualarinizi bekliyorum
Kızlar ben pazartesi günü bebeğimi kucağıma aldım
39. Hafta kontrolümden sonra kasılmalarım başladı suni sancı ile 6 saatte kucağıma aldım evladımı şükürler olsun Allahıma
biraz dikişim olduğu için oturmak kalkmak sıkıntı emzirmeye adapte olmaya çalışıyoruz ikimizde
Allah herkese sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin
Selam kizlar bugun kontrolum vardi, bir parmak acikligim varmis sancim yok ama suyum azaldigi icin yarin suni sanci ile dogumu baslatacak dualarinizi bekliyorum
Kızlar ben pazartesi günü bebeğimi kucağıma aldım
39. Hafta kontrolümden sonra kasılmalarım başladı suni sancı ile 6 saatte kucağıma aldım evladımı şükürler olsun Allahıma
biraz dikişim olduğu için oturmak kalkmak sıkıntı emzirmeye adapte olmaya çalışıyoruz ikimizde
Allah herkese sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin
Bende senin haberini bekliyordum canım geçmiş olsun yaşı uzun olsun bebeğininde.. sağlıkla büyüt İnşallah. Suni sancı çok zorladı mı ? Bir de bu kaçıncı doğumunda doğum hikayeni merak ediyorum
Iyiyim cok sukur canm mutlu pozitif bir dogum hikayem daha oldu :) muayene diye geldim 6 cm aciklik rahim agzi yumusamasi vardi. Sancim yoktu. Nstde cikti ben hissetmedim hic. Suni sanci verdiler sadece 15 dk sanci cektm doguma aldilar. 10 dkda yavrumu kucagima aldim. :) size tek tavsiyem doktorunuz ne diyorsa o anda onu yapn :) ayrica dun aksam 1 saat yuruyus yaptim en son bunlarin cok faydasi oldugnu dusunuyrm. Cnsel iliskinin de faydasi cok devam edin :)
Masallah canim bende biran once gelsin istiyorum vakit gecmiyor resmen bizlerinde guzel dogum hikayeleri olsun insallah tabi en onemlisi saglikla kucaklarimiza almak darisi tez vakitte basimiza insallah
Kendi haptırdıgı dogumu böle anlattıysa helal olsun valla inş Bi hasar kalmaz allah sağlıkla kavusturmayı nasip etsin herkese dermansız dert vermesin inş
İnşallah canım kendisinden duydum normal doğumdan konuştuk aile neden sezeryana almadınız diye doktora kızmışlar normal giden doğumu sezeryana neden alayım kimse eline sağlık da demiyor diye yakındı bana biraz üzüldüm