2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Uyuşturuyorlarmış canım. Bende cumartesi olucam. Saat 12 de ameliyat, 10 da hastanede olucam.

Sabah olmaz gönül heyecanda korkudan uyuyamayız bişey yemekte yok

Amin canim insallah hayirli olsun hayirli evlat olsun insallah

Bende senin haberini bekliyordum canım geçmiş olsun yaşı uzun olsun bebeğininde.. sağlıkla büyüt İnşallah. Suni sancı çok zorladı mı ? Bir de bu kaçıncı doğumunda doğum hikayeni merak ediyorum

Dogum yaptim kizlarr 37+3 gunluk 51 cm 3300 grm.

Rüya gibi bir doğum :)
Tebrik ederim. Sağlıkla büyüsün bebeğin

Masallah canim bende biran once gelsin istiyorum vakit gecmiyor resmen bizlerinde guzel dogum hikayeleri olsun insallah tabi en onemlisi saglikla kucaklarimiza almak darisi tez vakitte basimiza insallah
Insallah o sanci aninda bu gruptakileride niyet edip dua ettm rabbm saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bi avazda insallah :)

Bayanlar uçuk çıkaran var mı dudakta bayadır vitaminleri içmiyordum bağışıklığım düştü herhalde hafif boğaz ağrısı ve halsizlik de yaptı

Kendi haptırdıgı dogumu böle anlattıysa helal olsun valla inş Bi hasar kalmaz allah sağlıkla kavusturmayı nasip etsin herkese dermansız dert vermesin inş
İnşallah canım kendisinden duydum normal doğumdan konuştuk aile neden sezeryana almadınız diye doktora kızmışlar normal giden doğumu sezeryana neden alayım kimse eline sağlık da demiyor diye yakındı bana biraz üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…